دلم خيلي گرفته
به قول شريعتي چه زجری می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم خيلي گرفته
به قول شريعتي چه زجری می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است ...
از چی دلت گرفته دوست عزیز؟
نمي دونم اين شعر كي در مورد من مصداق پيدا ميكنه
اي دل غمديده حالت به شود دل بد مكن..
سلام دوست عزيز. نميدونم تا حالا به اين فكر كردين يا نه، كه هرچقدر هم انسان بخواد شاد باشه، هميشه يه اندوهي، هرچند كوچك، ته دلش نهادينه است. اما اين به شما بستگي داره كه بخواي به اين احساس مجال خودنمايي بدي يا با دقيق شدن روي تايم هايي كه غمگين ميشي مشكلت رو ريشه يابي كني. ماها گاهي دوست داريم با غم زندگي كنيم و به اين طريق خلاء هاي احساسيمون رو جواب بديم. اين زانوي غم بغل گرفتن ها هرچند كمك ميكنند به طور كوتاه مدت ، به اصطلاح خالي شيم، اما در دراز مدت و به كرار، انسان رو خسته ميكنند. غم يه احساس پر قدرته. بنابراين بايد با قدرتي والاتر به جنگش بريد. وقتي احساستون تحت سطله ي غم قرار ميگيره، تنها نيرويي كه باقي ميمونه و ميتونه با اون مقابله كنه، قدرت منطق و عقله.
احساس ناراحتي و غم يه هشداره، يه اخطار كه به ما ميگه يه چيزي رو به راه نيست. بايد با عقلتون متوجه علت غمتون بشين و براش تدبيري در نظر بگيريد. وقتي از يه كار تكراري نتيجه نميگيريد، نشان دهنده اينه كه بايد راهتون رو عوض كنيد. اگر ميبينيد هر روز از روز قبل غمگين تر و خسته تريد، خب بايد روشتون عوض بشه، چون اون روش مقابله براتون نتيجه نميده. اما قبل از همه ي اينها بايد اولين قدم رو شجاعانه برداريد كه همون دل كندن از غمه. امتحان كنيد. خواهيد ديد كه چندان هم سخت نخواهد بود.
دل من هم به وسعت این آسمــــــان تنگ است:302:
ای کاش خیلی زود میشد واقعا واسه یه بار از ته دل خندید ...... افسوس این بغض نمیذاره و باید بکشی هر دردی را
پريسا جون مشكلي بوجود اومده؟
تاپيك اخرت كه خيلي انرژي بخش بود
من كلي واست خوشحال شده بودم
نه عزیزم خدا رو شکر همه چی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط khoda khaili mehrabone
از غم و مشکلات دوستان و عزیزانم دلم گرفته، وقتی اونا غم و مشکل و ناراحتی دارن من چطوری از ته دل شاد باشم ، ای کاش میتونستم اندکی از غم و دردشونو من بکشم .. فقط میتونم براشون دعا کنم:323:
وقتی مشکل دوست خوبمون سبکتین هنوز حل نشده بخداااااااااااااا دلم خیلی میگیره به حدی که نفسم به زور بالا میاد
خدایا به حرمت این ماه عزیز بهش آرامش قلبی عطا کن :323:
كاش انقدر معرفت داشتم كه حداقل موضوع رو به شما نميگفتم تا ناراحت نشين . از اينكه باعث شدم ناراحت بشين شرمنده ام . كاش انقدر قوي و خوددار بودم كه دوستامو اذيت نكنم تا خودم تخليه شم .
:46:
عزيزم بدون ما همگي اعضاي تالار با اينكه نديديمت اما دوستت داريم و از اينكه بامون درددل ميكني خوشحاليم
و سعي همگي اينه كه يكم از رنجت كم كنيم
سبكتكين جون جواب سوالمو ندادي
وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به تو می دهد تو هزار دلیل برای خندیدن به او نشان بده