-
+واقعا ارزش داره؟؟؟؟؟
بسر 21سال دانشجو وكارمند
با يه دختري از همكلاسيام دوست شدم واونم بقصد ازودواج و جون ميخاستم خانواده طرف رو بشناسم شماره خواهر دوستم رو به يكي از دوست پسرام دادم -خيلي به اين پسره اطمينان داشتم - ولي ديدم خواهر همكلاسيم رفتاراش نشون ميده كه حاضره با اين بسره دوست بشه يا( حالا) حاضره باش حرف بزنه و سركارش بذاره : (واسمون مهم نيست :جرا به اين بسره محل داد) ، ولي مشكل من اينه كه از دوستم خواهش كردم كه شماره دختره رو پاك بكنه - كه شايد همكلاسم كه خواهرشه روزي زنم بشه - و هر جه التماس كردم راضي نشد من حالا تصميم گرفتم كه از پسره دست بردارم بااينكه عزيزترين دوستامه و باش ديكه حرفي نزنم و واسه هميشه فراموشش كنم ،غير از اين به همکلاسیم بگم كه شماره خواهرش رو به دوستم دادم
منو راهنماييي كنيد بلييييييييييز؟؟؟:302:
-
RE: واقعا ارزش داره؟؟؟؟؟
سلام
دیگه به اون دوست نمیگن
به نظر من بی خیالش بشو
-
سلام ...
شاید اگه خوشبینانه نگاه کنین شاید دوست شما هم نظرش ازدواج باشه !!!
ولی روش شناختتون درست نبوده چون دو خواهر خیلی وقتها با هم متفاوت هستن و اینکه اگه شما منظورتون این هست که نباید خواهر ایشون به دوستیه دوست شما جواب مثبت میداد خوب پس میشد گفت اگه اینطور فکر میکنین دختری که دوست دارین هم نباید به دوستی با شما جواب مثبت میداد !!!
میتونین برین خواستگاری و با پدر و مادر دختر خانم آشنا بشین نه در یک جلسه بلکه چندین جلسه میتونین برین برای شناخت کامل ... هیچکس از اینکه طرف مقابلش رو بشناسه و یا اینکه طرف مقابل اون رو بشناسه ناراحت نمیشه (البته شناخت صحیح)
امیدوارم موفق باشین ...
-
سلام majroh
کلا این روشها نشان از ناپختگی شما در این مورد دارد. مسئله ازدواج نه پلیس بازی هست، نه این شگردها و شیوه ها و ....
الان هم اگر تمایلی به آن دختر دارید. رسما اقدام به خواستگاری کنید و نسبت به او کم کم شناخت پیدا کنید آن هم مستقیم نه با این رابطه ها که خودتون توضیح دادید.
-
بيشتر كار خودتان اشتباه بوده تا كار دوستتان
خب هر كس ديگه اي بود شايد وقتي با يك دختر صحبت مي كرد و ميديد كه او هم تمايل دارد ديگر حاضر نباشد شماره را پاك كند . بهرحال براي شناخت خانواده ايشان راه مناسبي رو انتخاب نكرديد و چه بسا كه به خاطر اينكاري كه كرديد خواهر اين خانوم را به دردسر بياندازيد به نظر من بريد و حقايق به ايشان بگوييد تا ايشان بتوانند خواهرشان را مجاب كنند تا ديگر به تلفن اين اقا جواب ندهد تا كم كم از سر اين دوست شما هم بيافتد