منظورش از این ارتباط چیه؟ چه کنم؟
سلام من در جای دیگه ای عنوان کرده بودم که یکی از همکارانم بهم پیشنهاد ازدواج داده اما من حس میکردم شوخی هستش و از روی خنده این حرفا رو میزنه اما یک روز با جدیت این قضیه رو مطرح کرد و من گفتم وابم منفیه اما حالا حس میکنم دوستش دارم و بهش گفتم رابطه ما اگه قرار احساسی بشه باید همه چیز شفاف باشه و اون گفت همه چیز مشخصه تو مثل خواهرم میمونی و اینکه بهت علاقمندم رو راست گفتم دوستت دارم اما نه اون مدل دوست داشتن و در آخر گفت خیلی دوستت دارم اما شوخی میکنم اصلا نمی فهمم چشه گیجم باهام در ارتباطه و خیلی راحت صحبت میکنه و تازگی فهمیدم که یک شکست عشقی داشته که خیلی داغونه
RE: منظورش از این ارتباط چیه؟ چه کنم؟
سلام اعظم خانم عزیز
بهت خوش آمد میگم:72:
خواهر خوب!
ما رابطه ای به نام خواهر و برادری جز رابطه خونی و رضایی نداریم منظورم اینه که نمیشه تا خواهر و برادر نباشی رابطه ای در اون حد از صمیمیت داشته باشی!
خیلی جدی به همکارت بگو اگر واقعا قصد ازدواج داره به جدی و به شکل رسمی بیاد خواستگاریت و اگر قصد ازدواج نداره اصلا درست نیست تا این حد شوخی کنه .
بگو ما نامحرمیم و باید روابطمون رو کنترل کنیم و از حد مجاز و ضروری فراتر نریم چون اجزاه اش رو نداریم!
اینکه تو مثل خواهرمی و بهت علاقه دارم و دوست دارم صحبت جالب و درستی نیست! چون توش تناقض وجود داره!
رابطه احساسی با کسی که میگه به شوخی گفتم ازدواج و تو رو مثل خواهرم دوست دارم اشتباهه و تو رو بهش وابسته میکنه همانطوری که خودت گفتی.در جواب خواستگاریِ به شوخی گفته اش جواب رد دادی اما بعد پشیمان شدی و دوستش دری یعنی داری وابسته میشی!
RE: منظورش از این ارتباط چیه؟ چه کنم؟
عزیزم جلوی بیشتر شدن این رابطه رو بگیر و یکم جدی باش و تا جایی که می تونی از فاصله بگیر:305:
اگر نه باید منتظر عواقب بعدیش موند
با این صحبت ها فکر می کنم این آقا تعادل روحی نداره (برداشت شخصی)
مخصوصا اینکه شکست عشقی خورده و اینجور آدما نمی تونن به کسی اعتماد کنند حداقل برای مدت چند سال
اگه واقعا بحث دوست داشتنه پس رسمی ش کنه و بعد تحقیقات جواب بده
وگرنه این کارای بیهوده چیه نمی دونم, خواهر و برادر کجا بود؟ این هم بهانه ای یه برای سوء استفاده از سادگی آدما
شماهم جدی برخورد کن, هیج رابطه ی احساسی نباید باشه چون آخرش به ناکجا آباد ختم می شه:305:.
جدی باش