من چه جوری از نامزدم بخوام بدنش را شیو کنه که بهش برنخوره و ناراحت نشه ؟
اقایون اگه خانمی بخواد این درخواست را بگه چطور بهتون بگه که خجالت نکشید یا ناراحت نشید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من چه جوری از نامزدم بخوام بدنش را شیو کنه که بهش برنخوره و ناراحت نشه ؟
اقایون اگه خانمی بخواد این درخواست را بگه چطور بهتون بگه که خجالت نکشید یا ناراحت نشید؟
بنظرم شما یکبار که در کنار هم هستید، بهش بگو که راستی اگر بدنت را شیو کنی فکر می کنی چه شکلی شوی؟
چقدر دوست دارم بدانم که بدنت در آن حالت چه شکلی است؟
میشه یکبار شیو کنی تا ببینم چه شکلی می شوی؟
بعد که اینکار را کرد، همیشه از آن حالتش تعریف کن و بگو دوست همیشه آنگوه باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
من حرف شما را با احتیاط کامل و کمی خجالت گفتم.
موقع گفتنش هم اصلا به صورتش نگاه نمی کردم. سقف را نگاه می کردم.:163:
نمی دونم این کار اشتباه بوده یا درست.
گفت که موقع رشد مو اذیت می شه و خارش داره و زشته که توی خیابون یا محیط کار ناخودآگاه مجبور بشه بدنش را بخارونه و تحمل خارشش هم سخته !!
من هم دیگه ادامه ندادم.
راه حلی داره؟
آقایون هم می تونن از کرمهای مخصوص خانمها استفاده کنند؟
باید چیکار کرد؟
عزیزم معمولا تیغ خارش ایجاد می کنه اما دستگاههای مخصوص شیو که شبیه ماشین اصلاح هستن با سر کوچکتر و درجه های مختلف که مو رو از ته کوتاه نمی کنه خارش ایجاد نمی کنن. در ضمن کرم های مخصوص اقایون هم در بازار موجود است.
سلام
اگر تیغ از پایین به بالا کشیده شود (جهت حرکت تیغ به سمت بالا)، به خاطر اینکه مو را از انتها کوتاه می کند موجب ایجاد خارش هنگام رویش مو می گردد.برای حل این مشکل کافیست که اصلاح فقط از بالا به پایین انجام شود (جهت حرکت تیغ به سمت پایین).یعنی به اصطلاح : جهت حرکت تیغ در جهت رویش مو باشد.بدین ترتیب هیچ خارشی اتفاق نخواهد افتاد
:72:
باید به ایشون بدی که اینجوری جذاب تره ...یه مقدار سختی داره ولی خوب باید سختیشو بکشه کم کم عادت می کنه ولی درخواست شما درخواست کمی نیست...این جور چیز ها رو دست کم نگیرید تا جذابیتی که برای هم دارید کم نشه
من منتظر عکس العملشون به حرفی که زدم هستم. من سوال کردم و مختصر جوابی هم گرفتم. ولی احتمالا بهش فکر خواهد کرد.
اگر مثبت بود، حتما توصیه شما را با بیان جذاب تر بودن و تعریف از اون وضعیت انجام می دم.
اما اگر منفی باشه، بین پیشنهاد توضیح روش شیو ( اریکس )، تهیه کرم ها که معمولا با پوست سازگارترند و یا همراهی و کمک در انجام صحیح دارم فکر می کنم.
مشکل ظاهرا کوچیک اما بزرگی است. امیدوارم بدون اینکه ناراحت بشه و یه خاطره بد بشه تو ذهنش، حل بشه.
عزیزم معمولا ادمها با بازی بیشتر جلب کارها می شن. شما می تونین بعد از اینکه صبر کردید تا ببینید که نطرشون چیه مثلا با یه بازی که هر کدوم طرف مقابلتون رو شیو کنید در حالیکه که کنارش شیطنتهای دیگه ای هم می کنید این کار رو براش جذابتر کنید. سعی کنید احساس خجالت از بیان اونو هم با خنده و شوخی و بازی و شیطنت کم کنید.
من فقط اومدم بهتون تبريك بگم كه اين قدر مواظبيد تا همسرتون از حرف هاي شما ناراحت نشه. آفرين.:104: من مطمئنم كه زندگي شما ان شاء الله از اون زندگي هايي ميشه كه واسه همه ي دور و بري هاتون يه الگو از عشق و محبت ميشه. :104: