لطفاً برای سلامتی مادرم دعا کنید
سلام به دوستان عزیز و همدرد
همین ابتدا از مدیران گرامی عذرخواهی میکنم از اینکه یه جای نابجا تاپیک زدم:72:
انشاء الله عبادتهای خالصانه همه شما دوستان عزیز در ماه عزیز رجب و در ادامه ماه عزیز شعبان مورد قبول درگاه حق قرار بگیره،
غرض از مزاحمت این بود که از همه شما عزیزان خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید.چند روز دیگه یه عمل جراحی در پیش داره که خودش خیلی نگرانه و ترس داره.
خدای بزرگ و پزشک حاذقی داره اما باز هم نگرانی میکنه و دلیلش رو هم این عنوان میکنه که بعد از پدرم اگر برای ایشون هم اتفاقی بیوفته من و دوتا خواهرم چکار باید بکنیم؟
خیلی باهاش صحبت میکنیم که انشاء الله اولا اتفاقی براش نمی افته و ثانیا ما خدای بزرگی داریم که از پدر و مادر بیشتر ما رو دوست داره و صلاحمون رو میدونه و امامی داریم که هر لحظه رو با ما زندگی میکنه اما...
شایدم حق داره:46:
اما من دوست دارم مادرم نگران ما نباشه چون خود من خیلی سختیها رو دیدم و چشیدم و صبر کردم و مبارزه کردم و خدا رو شکر میتونم بگم با کمک خداوند خودساخته ام و این برام با ارزشه.
ازتون خواهش میکنم دعا کنید مادرم آرام باشه و عملش با موفقیت انجام بشه.
البته یه خواهش دیگه هم دارم( میدونم پررویی میشه اما من به دعا خیلی اعتقاد دارم) اینکه برای خودم هم دعا کنید آخه...
متشــــــــــــکرم:72:
التــــماس دعا
RE: لطفاً برای سلامتی مادرم دعا کنید
موعود جان از صمیم قلب از خدا می خوام که کمک کنه مادرت صحیح و سالم از عمل پاشه و در کنار سه تا دسته گلش سالیان و سال زندگی کنه و شاهد حاجت روا شدن و خوشبختی دختراش باشه. :72:
موعود جان به مادرت بگو که مطمئن باش که بخاطر ما هم که شده خدا شما رو سلامت از عمل می گذرونه. فکر کنم اینجوری بیشتر احساس آرامش بتونی بهش بده، تا اینکه مطمئنش کنی که بدون اون هم می تونین زندگی رو سپری کنین. البته این نظر منه و ببخشید که دخالت می کنم. اما مادر بخاطر فرزنداش حتی می تونه چنان روحیه ای بخودش بده که بتونه از بیماری صعب العلاج هم پاشه. تو هر بیماری ای اعم از ساده و وخیم روحیه و امید بینار در بهبودی نقش بسیار مهمی داره.
موعود عزیز:43:
توکل مثل همیشه به خدا باشه خانومی
چشم و به روی چشم
این پنجشنبه شب آرزوهاست
شما هم رفتی توی لیست آرزوهای من :72:
سلام
موعود عزیز
ان شاءالله عمل موفقی داشته باشه و سلامت تر از همیشه برگرده پیشتون
عشق باعث می شه آدم بر هر چیزی غلبه کنه پس بهش عشق بدید و بگید بخاطر ما هم شده خیلی زوده زود خوب می شی, بهش دلیل بدید واسه خوب شدن واسه نترسیدن, خیلی ها بخاطر کس دیگه ای بر خیلی بیماریها (حتی سرطان) غلبه کردند, پس دلیلش باشید, دلیل خوب شدنش.
توکل به خدا کن
سلام موعود جان
اميدوارم همه چيز به بهترين حالت ممكن پشت سر گذاشته بشه .
نازنينم نگران نباش و آرام باش كه با آرامش عميق و باور راسخ مي تواني آرامش را به مامان منتقل كني .
خدا مادرت را سالم و زنده نگهداره كه بچه هاي خوب و دسته گلي مثل شماها بزرگ كرده. وقتي كه در كنار هم باشيد مطمئنا مامان از شما انرژي مي گيره .
انشالله براي خودت هم بهترين ها اتفاق بيفته و گره از مشكلاتت باز بشه .
باز هم سلام به شما که جزئی از زندگی و خاطرات و دعاها و عزیزانم هستید و " باور کنید که دوستتان دارم ".
ممنونم از لطف شما عزیزان :72:
بلو اسکای عزیزم، حق با شماست و منظور من هم اینه که خدای بزرگی که داریم میدونه که من و خواهرهام حالا حالاها با "مادر عزیزم" کار داریم و میخوایم سایه اش روی سرمون باشه چراکه بعد از پرکشیدن "بابای خوبم" بیشتر بهش چسبیدیم و ایشون هم میدونه.من هر کاری تونستم برای پدرم کردم و اعتراف میکنم و فریاد میزنم که " باز هم کم کاری کرده ام و ای کااااش بسیار بیشتر از اینها بهش خدمت کرده بودم ".
برای مادرم هم هر کاری بتونم میکنم و تا حالا کوتاهی نکردم:46:
یکی از سرمایه های من تو زندگیم همینه که پدر و مادرم ازم راضی بودند و هستند.
وقتی یاد پدرم می افتم که عملا و شفاها رضایتش رو ازم اعلام میکرد ، شاید شما هم تجربه اش رو داشته باشید که انگار تمام این دنیا رو به نامم می کردند.
مادرم خیلی به من وابسته است و دوستم داره بیشتر از بقیه بچه هاش طوری که گاهی بقیه اعتراض میکنند!
اما مادر میخواد پنهان کنه و وانمود کنه که همه رو به یک اندازه دوست داره اما خب گاهی نمیتونه...
حالا هم انگار که من پزشکش هستم انقدر که می پرسه چی شد؟ چی میشه ؟چیکار کردی ؟
خیلی سخته که کسانی خیلی به آدم وابسته باشند و همچین موقعیتی داشته باشی:316:
بالهای صداقت عزیزم متشکرم که تو لیست آرزوهات منو مادرم هم جای میدید:46: انشاء الله همه شما عزیزان به آرزوهای قشنگتون برسید.
خانم آنی مادر ، از شما و دعاتون هم ممنونم:72:
دوست عزیز خانم یا آقای tell me
از شما هم سپاسگزارم، خداوند شما رو سلامت بداره:72: