نوشته اصلی توسط kamran2007
سلام،
امشب شب آرزوهاست...:310:
اما فکر میکنم، این اولین لیله الرغأب باشه در زندگیم، که من هم تصمیم گرفتم دعا کنم...برای همه...همه اعضای همدردی...
تاپیک یکی از دوستان با عنوان شب آرزوها، من رو عمیقا به فکر فرو برد...
به آرزوهام، آرزو اصلا چی هست.?!..
یه روزی، یه جایی، در یک مکان مقدس، دوستی بهم گفت، که در حدیث آمده، ۳ تا آرزوت در چنین حالتی برآورده میشه...
اولین آرزوی من، از اون سه تا آرزو، فقط یک آرزو بود، خدایا، همه آرزو هام رو برآورده کن...چقدر فکر میکردم زرنگم!!!:311:
آخه ذهن من بیشتر از ۲*۲=۴ نمیفهمید...الان مدتهاست، که برای من ۲*۲ یا میشه ۳ یا میشه ۵، بعضی وقتا هم ۷ اما هیچوقت ۴ نمیشه...و این فقط به خاطر همون وجودیه که همیشه در کنار خودم حس کردم...
وجودی که همه آرزوهام رو بر آورده کرده و اگر چیزی بوده که من آرزوش رو داشتم و بهم نداده، بعدها بهم ثابت کرده چرا من نباید اون چیز رو میداشتم...
هنوز هم، هروقت که یاد اون آرزوی خاص در اون روز خاص و موقعیت خاص میافتم، خندم میگیره،:311:
اما وقتی فکر میکنم، میبینم، همیشه پشتم بوده و همه آرزوهام رو بر آورده کرده....همش رو، خود خودش، تنهای تنها...و البته با وجود همه غر زدنها و نا شکریهای من...
چقدر هوایی شده دلم امشب...و خدایا چقدر تو بزرگی...دارم عاشقت میشم...خیلی وقته دلم رو هوایی کردی...
دوستای خوبم،
امشب، برای همتون دعا میکنم، و همون چیزی رو آرزو میکنم که روزی خودم ازش خواستم، آرزو میکنم خداوند همه آرزوهاتون رو برآورده کنه...
و برای خواهر خوب و با اراده ام، m.m.a دعای ویژه میکنم که من هم با در دل هام مهمان تاپیکش بودم،
آرزو میکنم، طعم عمیق خوشبختی را در کنار همسرشون با تمام وجود تجربه کنن... و از عشق و خوشبختی لبریز بشن...
و اسم این تاپیک، در جستجوی عشق, برایم تامل بر انگیز هست...
همه ما در جستجوی عشق هستیم،
غافل از اینکه عشق واقعی از لحظه تولد کنارمون هست...از اولین نفس تا آخرین...
من رو از دعا هاتون، محروم نکنین...
:72::72::72:
کامران