RE: تردید در انتخاب به دلیل نداشتن مسکن...
باتشکراز حرفهای خوبتون واینکه زود جوابمو دادید
شما پرسیده بودید که اعتقادم چیه؟ اعتقاد اون چیه؟
اعتقادمن که همیشه به خدا و بزرگی اون بوده و تا الان بابت هرچیزی ازش ممنونم و اولین ومهمترین معیارمن درانتخاب همسربود اون اعتقادش مثل من شایدم بیشتر ازمن باشه اما تا قبل از آشنایی با من ازخوندن نماز امتنا میکرد امامادر و پدرش اهل مسجد ونمازند و بعدازاینکه ازش خواستم نمازوبخونه تاحالا خونده درسته مدت زیادی نیست اماخوبه و عقیده خودش اینبود که من روزی هزاربار اسم خدارو میارم وتاحالا هرچی ازش خواستم بهم داده دلیل نداره بخوام در روز5بار رو به قبله خدا رو صداکنم چون خدا همه جاهست و خوب معیارهای دیگه ای که داشتم و باسوال وهمچنین باصداقت ازخودش که درباره همه چیز راست میگه برام توضیح داده که صداقتم برای من در درجه 4است بعداز اصالت و اخلاق و خوب از نظر خانوادم و خودم هیچ ایرادی نداره جز مسکن که میگه با طرح مسکن مهر درست میشه واما درموردجشن عروسی خوب من عقیده دارم مهمونهای زیادی دعوت نشه امابهترین لباس و عکس و..به عبارتی آبرومندانه اما مختصرکه این دوره با پس انداز کمی که داره سخته وحتی نمیخوام به این دلیل خانوادم مخالفت کنن چون تاحالاباتوجه به خواستگارهای زیادی که داشتم وهرکس مشکلی داشته این موردخوبیه ومیخوایم بانظرخانواده تاآخرتیرعقدکنیم خوشحال میشم نظرتونو بگید مرسی ببخشید سرتونو درد آوردم