سلام دوستان عزیزم
من تازگی ها به مشکلی برخوردم که می خوام اینجا مطرح کنم تانظرات شما روهم بدنم.شاید به نظرتون خیلی پیش پا افتاده باشه وشاید فکر کنید از بی دردی دارم واسه خودم مشکل درست می کنم.
ولی نه اصلا اینجوری نیست واین مسئله برام خیلی مهمه.
موضوع اینه که من دوست ندارم از القاب واسامی دیگه درصدازدن افراد بکارببرم ودوست ندارم هم برای من بکار برده بشه.
برای مثال من دوست ندارم بچه جاری ام منو زنمو صدا کنه.متنفرم به این القاب صدا بشم.همیشه این نظر رو داشتم که وقتی من اسم دارم دوست دارم به اسمم صدام کنند.ولی خب جامعه ما اینو قبول نمی کنه.حالابماند که جاری ام می خواد منو حرصم بده وبه بچه 2 ساله اش زنمو یادمیده.تازه اینو دلیل بربی ادبی می دونه! من قبولش ندارم.
این موضوع خیلی جاها منو با مشکل مواجه کرده ،مثلا همین امروز یکی ازهمکارام درمورد موضوعی صحبت می کرد.بین حرفاش گفتم "زن داداش؟؟؟؟؟؟" بعد بحث طولانی شروع شد هنوز من چیزی نگفته بودم واونا هرکدوم نظر خودشون رومی گفتند که همشون با جاری ام هم عقیده بودند.وقتی هم من نظر خودمو گفتم همشون یه دیوار بزرگ جلوم ساختند که توداری از
اروپایی ها تقلید می کنی،این واسه بچه بی ادبی میاره،وکلی حرفای دیگه...
حالامن واقعا نمیدونم چی درسته؟ به هیچ وجه دوست ندارم به القاب " زن داداش، زن عمو، آبجی ویا آریانا خانوم و..."
خطاب بشم. ای بابا من اسم دارم چرا صفت می چسبونند به اسمم؟
اینم بگم این موضوع هیچ ربطی به فرهنگ اروپایی ها نداره،من این عادت روازبچگی داشتم .ازوقتی که اصلا نمی دونستم اروپا کجاست.