-
من خیلی میترسم
سلام
من چند ماهی هست که با یک نفر نامزد شدم ، حدوده یک ماه دیگه هم عقد می کنیم
اما من خیلی میترسم، البته من به خوبی نامزدم رو می شناسم و در انتخابش شک ندارم اما به خاطر طلاق یکی از دوستام که به دلیله مشکل جنسی شوهرش بود می ترسم.
اگه نامزد منم همین مشکل رو داشته باشه چی؟
اصلاً چطور می تونم مطمئن باشم که این آقا مشکلی نداره؟
-
RE: من خیلی میترسم
سلام
در ایران که رابطه جنسی قبل از ازدواج معمولا نیست حرف زدن در موردش که دیگه گناه نیست در ضمن این همه مراکز مشاوره قبل از ازدواج هست می تونید مراجعه کنید و با صاحبین فنش در این موارد حرف بزنید.در ضمن یه وقتی دیدید خودتون یه مشکلی در رابطه جنسی دارید و خبر ندارید تا آدم رابطه نداشته باشه که نمی فهمه چند مرده حلاجه توی این جور روابط.................
-
سلام،
به جمع ما خوش آمدید.
به شما تبریک می گم.
ببینید به نظر من مهم اینه که شما انتخابتون بر پایه منطق و شناخت صحیح باشه.
اگر اینطور هست، دیگر بیخود ترس به دلتون راه ندهید.
البته شاید کمی این نگرانی ها قبل از ازدواج طبیعی باشه.
ولی شما باید توکلتون به خدا باشه.
مگر شما تا به حال متوجه چیزی شدید؟ مثلاً آیا او در برخورد با شما سرد است؟ یا اینکه نسبت به شما بی توجهی می کنه؟
اگر اینطور نیست، نگران نباشید.
فوق فوقش بعد از ازدواج اگر هم مشکلی پیش آمد، راه های درمان مختلف هست.
می توانید در آینده مطالعاتتون رو بالا ببرید و اگر هم مشکلی بود به مشاور و پزشک مراجعه کنید.
مهم اینه که هر دو تلاش کنید تا یک زندگی خوب برای خودتون بسازید.
موفق باشید.
در ضمن نامی که برای تاپیکتون انتخاب کردید زیاد مناسب نیست.
در پست بعدی یک نام بهتر بگویید تا مدیران آن را عوض کنند.
مثلاً نگرانی از مشکل جنسی همسر.
-
sama عزیزم سلام
شما ازاینکه همسرتون معتاد باشه رفیق باز باشه خیانت کنه دست بزن داشته باشه و هزاران مورد دیگه نمیترسید:163:
اخه دختر خوب حالا چون یکی به این دلیل از همسرش جدا شده توام باید بترسی خوب کسای دیگم به دلیل های بالا جدا میشن پس هر روز هر لحظه باید بترسی
دقت خوبه ولی این نحوه ترس بده به سیگنال های طرف مقابلت دقیق باش ولی ترسو نباش معیارهات انتخاب کن اگر خلافش تو طرف مقابلت دیدی ریز شو نه اینکه هرکی با هرکی مشکل داشت توهم بشینی غصه دار که شاید منم داشته باشم در عین حال از همین ابتدا بدون عامل ایجاد خیلی از مسایل هم بی مهارتی های خود ماست پس جای این افکار مهارت های خودت واسه زندگی بالا ببر تا دچار خیلی مسایل نشی
راجع به مسایل جنسی هم اگه یکم تیزبین باشی از نحوه روابط فعلیتون تا حدی مسایل دستت میاد
-
سلام
به نظر من نگرانی شما کاملا بجاست
روابط جنسی به قدری حائز اهمیته که ممکنه منجر به جدایی با بدتر از اون منجر به خیانت بشه!!!!!!!!!!!
ولی مشکل شما راه حلش ساده است (ممکنه دوستان نظر من رو نفی کنند) اما حالا که تصمیم به ازدواج گرفتین قبل از عقد این رابطه رو تجربه کنید به نظر من به ریسکش می ارزه.
-
خوبه آدم یکم به عواقب پیشنهادش فکر کنه بعد اظهار نظر کنه.
اومدیم و این دختر خانم رابطه رو تجربه کرد بعد به هر دلیلی مثلن بی اعتمادی پسر که دختر پاکی نیست ازدواج صورت نگرفت.
تاپیک های زیادی داریم که دختر فکر کرده حتمن ازدواج می کنه وارد رابطه شده،ولی ازدواج صورت نگرفته یا با شوهر
فعلیش مشکل داره یا مونده از رابطه چیزی بگی یا نگه.
-
سلام
سمای عزیز تبریک میگم:72:
عزیزم هیچوقت به سرت نزنه برای اطمینان از اینکه مشکل دارید یا نه تجربه اش کنی ها:305::316:
عزیز دلم تو توکلت به خدا باشه و همه جیزو بسپار به خدا...وقتی خدا میدونه تو از چی میترسی و نگرانیت بابت چیه مطمئن باش کمکت میکنه.
در ضمن اگر خیلی نگرانی میتونید بردی مرکز مشاوره مخصوص (راستش من نمیدونم کجاها میشه و اسمش چیه؟)
اگر قرار باشه ما از اتفاقی که هنوز نیوفتاده بترسیم که اصلا نمیشه زندگی کنیم!
مثلا کسی رو می بینیم که تصادف میکنه و کشته میشه .ایا ما نباید از خونه بیم بیرون یا سوار ماشین بشیم ؟
نه عزیزم هر چی خواست خدا باشه همون میشه.
توکل کن به خدا و فکر بد نکن هرگز هم تا ازدواج نکردی رابطه ای رو تجربه نکن.حتی تو فاصله عقد وعروسی هم توصیه میشه زن و مرد اینکارو نکن چون ممکنه به نتیجه نرسه.
موفق باشی:72:
-
مبارک باشه :72:
خانم سما منظورتون از مشکل جنسی چیه؟
در کل دو نوع مشکلات جنسی داریم:
1- مشکل در برقراری رابطه جنسی
2- انحراف جنسی
که با توجه به اطمینانتون از ایشون احتمالا منظورتون نوع اول هست.
درصد زیادی از مشکلات نوع یک از کمبود اطلاعات زن و شوهر ناشی می شه که قطعا با افزایش اطلاعات از منابع درست مشکل هم رفع می شه.
درصدی هم به مشکلات جسمی مربوط می شه. تعدادشون کم هست و در اکثر موارد درمان داره.
در نوع دوم هم این یک مشکل اخلاقی هست که باید توسط مراکز مشاوره و روانشناسان قابل تشخیص باشه.
در کل بهترین راه اینه که با همسرتون به یک مشاوره مراجعه کنید تا در صورت وجود مشکل تشخیص بدهند.
همچنین اطلاعاتتون رو از روابط جنسی بالا ببرید.
با بالا بردن اطلاعات متوجه خواهید شد که در دوران نامزدی و حتی در دوران عقد هم نباید به سمت روابط جنسی برید. بیشترین سود این کار هم برای خود شماست.
در دوره نامزدی و عقد وقتتون رو صرف شناخت ایشون بکنید. مبادا حساسیت زیاد شما به این موضوع (مخصوصا در مورد مشکل نوع یک) مانع از دقت شما در موارد لازم دیگه بشه.