RE: مشکلم جدیه زمان ندارم
تاپیک دو نسخه ای باز نکنید.
این تاپیک رو قفل میکنند
چطور خانواده رو راضی کنید که ارتباطتون رو تا وقتی ایشون بتونن بیان خواستگاری داشته باشید؟؟
یا اینکه چطور خانواده رو راضی کنید که...؟
یا اینکه چطور خواستگارتون رو راضی کنید که بیان خواستگاری و زیر نظر خانواده ها کار رو جلو ببرید؟
برای خواستگاری چه مشکلی می تونه وجود داشته باشه که ایشون جلو نمیان؟ سعی کنید پاسخ این سوال رو متوجه بشید.
با عقل و درایت حرکت کنید تا نقاط ضعف احتمالی رو هم ببینید.
برای زندگی مشترک دوست داشتن به تنهائی کافی نیست.
ممنونن از جواب
من قبل اینکه ایشون ببینم اول با عقل تصیمیم گرفتم دیدم به ملاکهام دارن با هم تفاهم داریم بعد راضی شدم که با قصد ازدواج بعد به ایشون علاقمند شدم من در مورد ایشون همه چیز میدونم و تحقیق کردم حرفهاشون حقیقت داره مشکل ایشون خانوادگیه که زمان میبره ایشون از همون اول گفتن که من آخر سال میام خواستگاری
مشکل من اینه میخوام خانواده ام راضی کنم به ایشون زمان بدن چطور؟چه رفتار وچه صحبتی ذاشته باشم؟خانواده ام حق دارن دارین شکی نیست ولی ایشون وقت میخوان. ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khad
ممنونن از جواب
من قبل اینکه ایشون ببینم اول با عقل تصیمیم گرفتم دیدم به ملاکهام دارن با هم تفاهم داریم بعد راضی شدم که با قصد ازدواج بعد به ایشون علاقمند شدم من در مورد ایشون همه چیز میدونم و تحقیق کردم حرفهاشون حقیقت داره مشکل ایشون خانوادگیه که زمان میبره ایشون از همون اول گفتن که من آخر سال میام خواستگاری
مشکل من اینه میخوام خانواده ام راضی کنم به ایشون زمان بدن چطور؟چه رفتار وچه صحبتی ذاشته باشم؟خانواده ام حق دارن دارین شکی نیست ولی ایشون وقت میخوان. ممنون
عزیزم سلام
اگر یه سری به تاپیک های بچه ها بزنی فکر کنم بیشتر تامل کنید
من اگر جای شما بودم جای راضی کردن خانوادم به خواستگارم خیلی قاطع و محترمانه شرایط می گفتم و بین دو راه قرارش میدادم
1- یا هرچه زودتر بیان
2-این رابطه قطع بشه تا زمانی که ایشون شرایطش پیدا کرد حالا اگه اون موقع شما هنوز مجرد بودید ایشون مثل یه خواستگار بررسی میکنید
امیدوارم ازدواج شوخی نگیره و مطمین باشی کوچکترین بی تدبیری امروز = پشیمونی فردا