[/b]هرکسی که وارد اینجا شد باید یک دونه حدیث بزاره تا بقیه ازش لذت ببرند.هم ثواب داره و هم یه چیزایی برای زندیگمون یاد میگیریم.
:303:اولیش خودم:
هر که از برادر (مردم) خود گناهی بداند و ان را بپوشاند خداوند در روز قیامت گناهان او را می پوشاند.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
[/b]هرکسی که وارد اینجا شد باید یک دونه حدیث بزاره تا بقیه ازش لذت ببرند.هم ثواب داره و هم یه چیزایی برای زندیگمون یاد میگیریم.
:303:اولیش خودم:
هر که از برادر (مردم) خود گناهی بداند و ان را بپوشاند خداوند در روز قیامت گناهان او را می پوشاند.:72:
پیامبر اکرم(ص): از من نیست کسی که ندای کمک خواهی مسلمان دیگری را بشنود و یاریش نکند.
هل من ناصر ینصرنا
(مردم فلسطین)
حضرت علي (ع):آنچه پيش از مرگ انسان را مي کشد،نا اميدي است.
امام رضا (ع):
به دیدن یکدیگر روید تا یکدیگر را دوست بدارید و دست یکدیگر را بگیرید و به هم خشم نگیرید.
امام رضا(ع):
هیچ بنده ای حقیقت ایمانش را کامل نمیکند مگر اینکه در او 3 خصلت باشد: دین شناسی . تدبر نیکو در زندگی و شکیبائی در مصیبتها و بلاها.
بحار الانوار
پیامبر اکرم(ص):سیب را ناشتا بخورید که معده را پاک میکند و شستشو میدهد.
توكل آن است كه جز از خدا نترسي . امام زضا «ع»
امام مهدی (علیه السلام ):«ستمگران پنداشتند که حجت خدا از بین رفته است ، در حالی که اگر به ما اجازه سخن گفتن داده میشد هر آینه تمام شکها را از بین میبردم »
با سلام واحترام قال علی می فرمایندهر کس گفتارش زیاد باشد مردم صبحت او را دوست ندارند غرور الحکم موفق وشاد باشید
با سلام .
پیامبر اکرم (ص) میفرمایند : مرگ برای پند آموزی بس است و پرهیزکاری برای توانگری بس است و عبادت برای کار بس است و رستاخیز به عنوان توقفگاه بس است و خدا به عنوان جزا بخش .
یا حق
زیبا ترین حدیثی رو که شنیدین و روتون حسابی تاثیر داشته واسه ما هم بفرستین.