سلام
نقل قول:
اما تا حالا موردی که همه معیارهام را داشته باشه پیدا نکرده ام.
خوب هيچ كسي پيدا نميشه كه كامل با شخصي ديگه منطبق باشه
چيزي كه من خوندم و شنيدم اينه كه ميگن اگه 70% مطلابق بود گزينه خوبي ميتونه باشه
نقل قول:
-------------------------------
من هم منظورم همان تطابق نسبی معیارها بود و گرنه مشخصه که نمیشه کسی را پیدا کرد که 100 درصد مطابق معیارهامون باشه
یکی از معیارها که برام مهمه اینه که طرف مقابل را دوست داشته باشم. بگم که این معیار تا حدی به زیبایی فرد بستگی داره اما بعضی اوقات دخترهایی را هم که خوشگل هستند(مطابق عرف) دوست ندارم و برعکس. اینم بگم تا حالا شاید از 2-3 نفر بیشتر خوشم نیامده. (یعنی خیلی کمتر از 5%)
توي اون تاپيك ديگه تون گفتم
اين مسائل رو بايد بعد از بررسي ملاك هاي اصليت بهشون بپردازي
يعني كلا اول عقل بعد دل
--------------------------------------
قبول ندارم باید بعد از ملاک های اصلی باشه.من وقتی یکی را می بینم اول فرض را میگذارم بر اینکه همه ملاک های عقلی ام بگند خوبه بعد به خودم میگم حاضری باهاش باشی اگه جوابم منفی بود دیگه دنبال نمی کنم اگه مثبت بود آنوقت روی ملاک های عقلی بررسی می کنم که ببینم چقدر تطابق داریم
نقل قول:
تضاد به این معنی که وقتی میری سراغ خانواده هایی(یا دخترهایی) که مذهبی هستند(یعنی مثلا حداقل حجاب کامل دارند و مسائل دینی براشون مهمه) سطح تحصیلی خانواده، سطح فرهنگی خانواده و... خیلی پایین تر از نرمال هست و وقتی میای به سمت خانواده هایی که از نظر فرهنگی قابل قبول هستند از نظر مذهبی میلنگند. و مشکل اساسی تر این که 90% دخترهای امروزی خیلی به حجاب اعتقادی ندارند و درصدی هم اصلا به بخش عمده ای از مسائل مذهبی اعتقاد ندارند.
خوب شايد اونجايي كه شما هستي اينجوريه
از ايران همسر انتخاب كن
----------------------------------
من دارم ایران را میگم! اینجا که خیلی من رابطه ای بین مذهب و سطح فرهنگ ندیدم! چ.ن اکثرا به مذهبی اعتقاد ندارند!!! ولی چرا اینجا هم یک جورایی همون رابطه هست اما بحص منحرف میشه بخوام واردش بشم :)
نقل قول:
برای همینه که فکر میکنم شاید حجاب (بخصوص وقتی من دارم اینجا زندگی میکنم) خیلی مهم نباشه(البته منظورم فقط پوشاندن موی سر و یا نپوشاندن هست والا هنوز با اینکه مثلا همسر آینده ام با مایو بره کنار دریا نتونستم کنار بیام)
همين بهتر كه كنار نياي
عزيز من حجاب يه تعريف مشخص داره و اهميتش هم بالاست
حالا بگذريم كه خيلي ها به حكم خدا اعتنا نمي كنن و عقايد خودشون رو دارن
--------------------
میشه شما تعریف حجاب را بگید و همچنین اهمیتش را ، ممنون
نقل قول:
و یک تصوری هم دارم(نمیدونم درسته یا نه) فکر میکنم بچه ها اعتقاداتشون را بیشتر از مادراشون می گیرند(بخاطر اون مهر و محبتی که مادر داره بیشتر تاثیر گذاره)
درسته
منم همين فكر رو دارم
خيلي وقت ها اين چادري ها رو مي بينم كه دخترشون مانتويي هست
پيش خودم ميگم تربيت آدم چادري اين شده نتيجه اش، نتيجه اون ديگه معلومه
تا حدي هم برام اثبات شده