بهم میگه دوستم نداره بازم بمونم؟
با اجازتون تاچیکی جداگانه زدم چون قضیه فرق میکنه واصلا ربطی به خانوادش نداره چون دوست ندارم بگید که فکرتو از رو خانوادش بردار چون برداشتم و میبینم مشکل از خودشه
تو رو خدا عادلانه جواب بدید و خوتونو جای من بزارید میگه بودو نبودت فرقی نداره میگه من فقط خانوادموووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو دوست دارم و هیچ کاری نمیکنم واسه زندگیمون خب منم میخام بسپارمش به خانوادش
RE: بهم میگه دوستم نداره بازم بمونم؟
عزیزم این حرفها رو کی می زنه؟ وقتی دارید با هم دعوا می کنید؟ وقتی دلاتون با هم هنوز صاف نشده؟
یا وقتی با هم خوبید؟
تو دعوا حلوا خیر نمی کنن و ظاهرا شما دو تا تو لجبازی اصلا از هم کم نمیارید.
نه به خدا تو دعوا نمیگم من خودم میدونم تو دعوا نمیشه حرفای اساسی زد من ازش میخام خیلی منطقی باهم حرف بزنیم ولی وقتی راجع به مشکلی حرف میزنیم میگه همینه که هست زور میگه دوست نداره کوتاه بیاد درصورتی که من بهش میگم منم کوتاه میام میگم
بهم میگه زندگی ما درست بشو نیست
شاپرک جون من که سرگیچه گرفتم از بس تاپیک جدید باز کردی دختر!!!
یه سوال، مطمئنی کسی تو زندگیش نیست؟؟ آخه این حرفش یه ذره عجیبه!!!
بهتره یه مدت ازش فاصله بگیری و دور باشید! هر دوتون خوب فکر کنید! ولی توی مدت جدایی حتی یه تماس کوچیک هم نباید با هم بگیرید، مثلا بین 10 تا 14 روز.
ممنون از جوابت فکر نمیکنم کسی تو زندگیش باشه اما از اونجایی که خیلی دهن بینه و من خانوادشو میشناسم میدنم که بهش گفتن برای شوهر من زن خوب زیاده
باور کن دوست دارم ازش دور باشم اما اون از خداشه خیلی بد اخلاق شده به قران قسم همین الان براش نامه نوشتم نوشتم دارم تمام تلاشمو برای زندگیمون میکنم ازش خاستم بفهمه من واون با هم یک خانواده ایم به من بی احترامی میکنه دلمو به چیش خوش کنم ؟
به من بگید شوهرم باید چی داشته باشه که من دلمو بهش خوش کنم؟
شاپرک جون
من فکر میکنم با مسایلی که پیش اومده تحریک شده می خواد یکم تحت فشارت بذاره میخواد بهت نشون بده اون مرده قدرت دست اونه البته راهکارش اونم بلد نیست داره بد برخورد می کنه
اونم الان تو شرایط روحی خوبی نیست خیلی حرفاش جدی نگیر
بهتره تویه شرایط اروم ازش بخوای گله هاش نسبت به تو مطرح کنه و تو فقط گوش بدی پاسخیم ندی
تو میدونی الان اگه ازون سوال کنیم مشکلش با تو چیه چه جواب هایی میده عزیزم؟؟؟؟
شاپرک ، خواهر خوبم می دونی داری با زندگیت چکار می کنی؟:(:question:
امیدوارم برای زندگی بیشتر تلاش کنی....این زندگی مال توست ، می تونی بسازیش می تونی داغونش کنی...
تو اصلا به حرفای من و امثال من توجه نمی کنی...
چقدر زود خودت رو می بازی خواهر من... فکر کردی در اینده می تونی با این نحو زندگی موفق باشی؟ فکر کردی همه دارن اشتباه می گن که شما باید خیلی رفتار ها رو نکنی؟
بیشتر بچه های اینجا طعم تلخی و شیرینی زندگی رو کشیدن...
در هر صورت این اخرین پست من در این تاپیک شما بود که با تاسف فراوان نوشتم
حق یارتون:72:
با سلام
دوست خوبم به نظر من بهتره مدتی همسرت رو به حال خودش بذاری و طبیعی رفتار کنی و در برابر رفتارهاش واکنش نشون ندی اگه یک بحران باشه میگذره فقط باید صبر کنی
خیلی پاپیچش نشو امیدوارم مشکلت حل بشه
باشه دیگه ولش میکنم و به قول شما پاپیچشش نمیشم
ولش نکن خواهر من، همدمش باش
موفق باشی