RE: مشکل من با دوست شوهرم
گلم من این مشکلو بعضی جاها خوندم، اصلا سعی نکن تحریکش کنی، خطرناک ترین کارها رو میتونه انجام بده مخصوصا با استفاده از اطمینانی که همسرت بهش داره
به نظرم راحتترین راه اینه که بیشتر کنار همسرت باشی و سعی کنی باهاش رویرو نشی، باهاش تنها جایی نمون، اگه کنار همسرت باشی زیاد بهت نزدیک نمیشه، حتی اخم هم نکن، اصلا براش ارزش قائل نشو، این حرکات مثل اخم و نشون دادن ناراحتی با رفتار برای بعضی افراد کارسازه ولی اگه در مورد ایشون جواب نداده و حتی براش تداعی کننده اهمیت موضوع از جانب شما شده، دیگه تکرارش نکن، اینطوری موضوع براش لوث میشه و دست برمیداره
ممنون از راهنماییتون
راستش تازگی شروع کرده جلو همسرم از شوهرم و از خصوصیات بدش بد گفتن .
در ضمن خونه ما طوریه که درهاش رو نمی شه قفل زد برا همین من یک کمی می ترسم که بیاد و یه بلایی سرم بیاره. (ساعاتی که منو همسرم پیش هم نیستیم زیاد است)
الان 2 ساله داره اینکارو می کنه. به نظرتون اگر بی محلی کنم درست می شه؟
ببخشید من متوجه نمیشم که چطوری خونتون قفل و کلید نداره و ایشون مگه با شما زندگی میکنه؟ خب میتونی امنیت خونه رو بالا ببری، و اینکه شما ناراحتیتو نشون دادی و دلخوریتو ابراز کردی، جواب نداده من فکر میکنم از همین حرکات شما ممکنه خوشش بیاد، وقتی بی تفاوت باشید و البته نه در این حد که یه جورایی برداشت کنه خوشحال هم هستید
ولی اکثر افراد یا وقتی تحسینشون میکنی یا وقتی از بدیهاشون میگی، یه جورائی به ادامه دادن رفتارشون ترغیب میشن
مثل یه بچه که اگه جیغ بزنه و بهش اهمیت ندی دیگه از راه گریه دنبال خواسته هاش نمیره ولی اگه اهمیت بدی براش میشه یه ترفند
سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدی چرا وقتی دوست همسرت خونه شماست همسرت نباید کنار شما باشه؟که اینم باعث ترس شما بشه؟
در ضمن میتونی وقتی دوست همرت میاد شما خونه نباشی؟:72:
دوستان ممنون از توجهتون
راستش من یه مدتی هست که بی محلی می کنم ولی دوست همسرم اصلا براش مهم نیست. باشه بازم ادامه می دم ببینم چی می شه.
1-ما تو ایران زندگی نمی کنیم و اینجا که ما هستیم خونه ها قفل ندارند. به همسرم که گفتم قفل بذاره می گه اینجا امنیت زیاده و قبول نمی کنه.
2-راستش همسرم و دوستش خیلی با هم صمیمین و دوست همسرم از همه چیز زندگی ما مطلعه ودقیقا می دونه همسرم کی خونه هست و کی نیست. چند باری هم وقتی همسرم نبوده اومده به بهونه ای در خونمون ولی من در رو باز نکردم.
3- دوست همسرم وقتی همسرم خونه است میاد خونمون و من همیشه سعی می کنم پیش همسرم باشم. ولی خوب گاهی اوقاتم همسرم یک دفعه از جاش بلند میشه میره یا مثلا من میرم تو اشپزخونه و دوست همسرم میاد دنبالم. ولی در کل انگار براش مهم نیست همسرم پیشم باشه یا نه باز کار خودشو می کنه . خدا رو شکر انگار همسر منم چشمهاش نمی بینه این ادا و حرکات دوستشو.
4-من یه عمر با ابرو زندگی کردم و خودمو حفظ کردم. تازه من سعی می کنم تا اونجا که می تونم لباسهای گشاد جلوی دوست همسرم بپوشم و حجابمو زیاد رعایت کنم که تازه همسرم به من گیر می ده میگه چرا خودتو جلوی مردم زشت می کنی.
پس در اینصورت بهتون پیشنهاد میکنم همونطور که خودتون هم آگاهید ادامه بدین به روند حفظ حجاب پیش ایشون و همینطور باز نکردن در وقتی همسرتون نیست یا اگر هم مجبور شدین درو باز کنین ردش کنین به بهانه ای بره مثلا بگین دارم میرم بیرون.
وقتی هم همسرتون هست هرجا که همسرتون رفت برین دنبالش.به دوستشون خیلی محل نذارین.
تا جاییکه براتون ممکنه وقتی ایشون میان خونه شما برین بیرون و در دسترس نباشین.
و حتی اگه از قبل فهمیدین میخواد بیاد برای همسرتون برنامه دیگه ای بچینین طوریکه مجبور بشین بهش بگین کاری دارین.
رفته رفته هم با درایت خودتون رفت و امدتون رو هم باهاش کم کنین.
فکر میکنم اگه با جدیت بیشتری به همسرتون گوشزد کنین بیشتر توجه کنن به این مطلب.ازش بخواین حداقل شما دوتا رو تنها نذاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
دوستان ممنون از توجهتون
راستش من یه مدتی هست که بی محلی می کنم ولی دوست همسرم اصلا براش مهم نیست. باشه بازم ادامه می دم ببینم چی می شه.
1-ما تو ایران زندگی نمی کنیم و اینجا که ما هستیم خونه ها قفل ندارند. به همسرم که گفتم قفل بذاره می گه اینجا امنیت زیاده و قبول نمی کنه.
2-راستش همسرم و دوستش خیلی با هم صمیمین و دوست همسرم از همه چیز زندگی ما مطلعه ودقیقا می دونه همسرم کی خونه هست و کی نیست. چند باری هم وقتی همسرم نبوده اومده به بهونه ای در خونمون ولی من در رو باز نکردم.
3- دوست همسرم وقتی همسرم خونه است میاد خونمون و من همیشه سعی می کنم پیش همسرم باشم. ولی خوب گاهی اوقاتم همسرم یک دفعه از جاش بلند میشه میره یا مثلا من میرم تو اشپزخونه و دوست همسرم میاد دنبالم. ولی در کل انگار براش مهم نیست همسرم پیشم باشه یا نه باز کار خودشو می کنه . خدا رو شکر انگار همسر منم چشمهاش نمی بینه این ادا و حرکات دوستشو.
4-من یه عمر با ابرو زندگی کردم و خودمو حفظ کردم. تازه من سعی می کنم تا اونجا که می تونم لباسهای گشاد جلوی دوست همسرم بپوشم و حجابمو زیاد رعایت کنم که تازه همسرم به من گیر می ده میگه چرا خودتو جلوی مردم زشت می کنی.
جان ؟!!!!!!!! میشه بفرمائید شما کجا زندگی میکنید ؟
سلام دوست عزیز:72:
منم نظرم اینه که شما بیشتر همسرت و در جریان بذار. اروم اروم بهش بفهمون که وقتی دوستش میاد خونه شما شما ارامش ندارید و بهتره روابطتون و با ایشان کمتر کنید.
برای منم سواله که چطور می شه منزل شما قفل نداشته باشه. :303:
تا به حال به همسرتون گفتید وقتی در خانه نبوده دوستش اومده در خونتون؟
عکس العملش چی بوده؟
در ضمن بهتره اصلا بی محلی نکنی و اخماتو تو هم نکشی شاید او از این رفتار شما بیشتر لذت ببره . بی تفاوتی بهتره. بهتره خیلی عادی برخورد کنید و اتفاقا وقتی او بدی همسرتون و می گه شما بیشتر به همسرتون نزدیک بشید و مخصوصا پیش این اقا بیشتر و بیشتر به همسرتون محبت کنید. تا او متوجه بشه که شما عشق همسرتون و با هیچ چیز و هیچ کس عوض نخواهید کرد.
موفق باشی.:72:
سلام
دو تا كار علاوه بر پيشنهادهاي دوستان به نظرم ميرسه
مواقعي كه احتمالش رو ميديد كه وقتي شوهرتون خونه نيست مياد خونتون، ترتيبي بديد كه بيرون باشيد
به طور كلي سعي كنيد هر وقت اون اونجاست شما كمتر توي چشم و خونه باشيد
مثلا اگه دوست نزدكي داريد، هماهنگ كنيد كه بريد بيرون
اگه دوست نداريد و آدم مذهبي هستيد بريد توي برنامه هاي مذهبي مسجد اون شهر شركت كنيد
و از اين جور كارا
اگه شوهرتون پرسيد چرا وقتي اين اينجاست ميري بيرون؟
بگو چند بار بهت گفته بودم اما چون دوست صميمي تو هست و بهش اطمينان داري گوش ندادي
مجبورم براي اينكه يه وقت در فضايي قرار نگيرم كه اون به تو خيانت كنه برم بيرون
راه ديگه اينه كه دوربين مخفي كار بزاريد
جاهايي كه ميدونيد اون بيشتر مياد و كثافت كاريش رو ميخواد بكنه، دوربين جا بزاريد
وقتي چند تا فيلم گرفتيد بعد با مدركي كه داريد به شوهرتون بگيد
يا علي