نوشته اصلی توسط tell me
سلام جناب خارپشت عزیز
شاید نتونستم منظورم رو خوب بگم, توی اون شرایط منزوی شده بود وقتی احساس کرد بهش اهمیت نمی دم در حالیکه نمی تونستم و کار داشتم
چند تا از حسن هاش: صداقت, وفاداری, خوش صحبت بودن, رعایت ادب و احترام در برخورد با دیگران و البته من, رعایت حد و مرزش, مهربونی, منطقیه گرچه مواقعی هست که اول لج می کنه اما بعد چند ساعت و یا یک روز وقتی با منطق صحبت کنم اشتباهش رو می پذیره, پاکه گاهی می ترسم در خطر بیفته مثل وقتایی که با دوستاش می ره بیرون, اهل دود نیست, خانواده داره, فعلا همینا به ذهنم اومد... شایدم ملاکهای من اشتباه باشن؟
بله تقریبا منظورم این بود که بهم وابسته ست اما همونطور که شما می دونید تو کشور ما تعداد خانواده های ناکارآمد بیشتره و این گناه فرزند نیست که تو اون خانواده رشد پیدا کرده, همونطور که از من خوب مراقبت نشده و خیلی شده که در معرض خطر بودم و حتی خانواده م نمی دونن! واسه اونم همین بوده اگه اینطوریه که خیلی ها نباید ازدواج کنند به این خاطر که خانواده بهشون اهمیت نمی داده, ممنون می شم اگه راهکار بذارید جلوی پام
در مورد حمایت خانواده عرض کردم شاید شاید شاید بخاطر اینه که اون رو مستقل بار بیارن و کاملا به این موضوع اطمینان ندارم
در مورد نقاط مشترک تو پست قبلی نوشته بودم: از لحاظ فکری و اعتقادی, پیشرفت طلبی و امید به آینده, از لحاظ اخلاقی و رفتاری, دیدگاهمون به زندگی و درک کردن و قابلیت تطبیق پذیری مون به رفتار همدیگه و تلاش برای بهتر شدن و حتی هدفهای یکسان, تشابهات زیادی داریم
درسته... راست می گید, جز اون تجاوز و نگاه های کثیف, جز اعتیادی که تو خانواده بوده و ضربه های روحی و جسمی و کتک هایی که از هر کس و ناکسی خوردم و تحقیر هایی که شنیدم و نگاه های ترحم آمیز دیگران, جز خون و خون ریزی که خاطرات بچگی م و نوجوانی م رو تشکیل داده و زخم هایی که یادگاریش رو بدنم حک شده و دیدن خانواده داغونم که به جون هم افتادن خب مشکلی ندارم! من دختری بودم که از 13 سالگی خواستگار داشتم اما هرگز نخواستم فرار کنم... اگه الان اومدم اینجا و کمک می خوام بخاطر اینه که بچه م خانواده داشته باشه... چیزی که من تمام عمر می خواستم واسه خودم بسازم و تازه تو این سن یکم تونستم دور هم جمع شون کنم...
می شه برام کامل بنویسید که چرا باید رابطم رو قطع کنم؟ اگه اینطوری آمادگی برای ازدواج فراهم می شه حتما اینکار رو انجام می دم.
واقعا ممنون که وقت گرانبهاتون رو می گذارید و به درد دلم پاسخ می دید.
:72: