درخواست کمک از همه دوستان
سلا به همه دوستانم.
من یک پسر 21 ساله هستم که تقریبا 1سالی هست که با یک دختر خانمی دوست هستم.این دختر قبل از دوستی با من قلیون می کشید اما بهش گفتم که من خوشم نمیاد و اونم نکشید.اما الان یه هفته ای هست که دوباره شروع به کشیدن کرده تازه با اجازه مادرش امروز سیگار هم کشیده.این مسئله جوری شده که روحمو آزار میده و مثل غده شده.امکان ترکشو ندارم جون خیلی بهش وابستم و شاید بدون اون وضع روحیم خیلی بدتر بشه.هردو همدیگرو دوست داریم اما خیلی ناراحتم می کنه و دلمو میشکنه.مادرش از دوستیمون خبر داره و منو میشناسه.من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم وقتی اونو دیدم زندگیم بهتر شد ولی اون از دوست داشتن من سو استفاده میکنه.خواهش میکنم کمکم کنید.
مرسی.
RE: درخواست کمک از همه دوستان
خوش اومدی امیر عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امیر88
ولی اون از دوست داشتن من سو استفاده میکنه.
یعنی چی که همدیگه رودوست داریم ولی اون سوءاستفاده می کنه!!!!!!!!!!
شمابهتره اول مشخص کنیدمنظورتون ازاین دوستی چیه؟میخواهیدبه کجا برسید؟
اگرازدواج باشه که فکرنکنم درست باشه بایه همچین آدمی که اولش ازقلیون شروع کرده وبعد به سیگاررسیده ومعلوم هم نیست فردا کارش به کجا میرسه ازدواج کرد!!!
اگرهم که قصدتون فقط دوستی باشه،اینجاکسی برای یه همچین مواردی مشاوره نمیده!
به نظرم شما باید با سیگاری بودن او کنار بیای یا رهاش کنی.
معمولا آدما نمی تونن سیگار رو به راحتی ترک کنند.
شاید هم او یک مشکل روحی داره که به این سمت سوقش می ده.
سلام امیرجان
شما مطمئن هستین که ایشون هم به همون اندازه شما رودوست داره؟وقتی کسی،کسی رو دوست داره هیچوقت سعی نمیکنه به عشقش آزار برسونه وقتی میدونی این موضوع شما رو ناراحت میکنه تکرارش فکر نمیکنی یه جور تلافی یا بی توجهی به شما حساب میشه؟چه برسه که سیگار هم میکشه
اگر سختی جدائی رو تحمل کنی خیلی بهتر ازاینه که کسی رو تحمل کنی که به کوچکترین خواستت هم اهمیت نمیده خصوصا که مادرایشون هم درجریان کارش هست.قدیمیا میگفتن "مادر و ببین دختر بگیر" درسته شاید درهمه موارد صحیح نباشه ولی به نظر من تو این موردمادری که به دخترش اجازه میده سلامتیش رو به خطربندازه فردا اگه یکی بهتر ازشما پیدابشه ترغیبش میکنه با اون ازدواج کنه ودخالتهای دیگه ای که نیاز به گفتن نیست.:305:
نقل قول:
هردو همدیگرو دوست داریم اما خیلی ناراحتم می کنه و دلمو میشکنه.مادرش از دوستیمون خبر داره و منو میشناسه.من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم وقتی اونو دیدم زندگیم بهتر شد ولی اون از دوست داشتن من سو استفاده میکنه.
شما ايشان را دوست داريد و به وي وابسته ايد
ايشان شما را دوست دارند ولي در حد يك آشنا و نه بيشتر
:72: