با خشونت شوهرم در رابطه ي جنسي چه كنم ؟
سلام من نازنين هستم
6ماهه زايمان كردم . شوهرم به تازگي در رابطه جنسي با من به شدت با خشونت رفتار ميكنه و خيلي ميزنه منو
البته قبلا هم تا حدودي از اين رفتارها داشت ولي قابل تحمل بود اما حالا ديگه واقعا نميشه تحمل كرد ! من بعد هر رابطه جنسي تا ساعت ها تمام تنم درد ميكنه و سردرد شديد دارم ! چند بار به خودش گفتم گفت ديگه تكرار نميشه اما . . .
خواهش ميكنم از خانم هايي كه مشكل شبيه من دارن بيان مشكلشون و پيشنهادشون براي حل اين مسئله رو بگن شايد به نتيجه اي رسيديم
متشكرم
RE: با خشونت شوهرم در رابطه ي جنسي چه كنم ؟
به همدردی خوش اومدی نازی جون.
طبق اون چیزی که شما گفتی شوهرت سادیسم داره.باید بره روانپزشک.از اینجا انتظار حل مشکلتو نداشته باش.ما فقط
می تونیم همدردی کنیم.
سادیسم چیه ؟ مطمئنا اگه ازش بخوام قبول نمیکنه بره پیش روانپزشک
از خانوما کسی همچین مشکلی نداشته که راه حلشو بدونه ؟؟
نازی جان
من تصور میکنم شما حتی اگه شده تنها به یک روانشناس مراجعه کنید
سلام نازی جون
متاسم که این مشکل واسه تو هم پیش اومده
شوهرم من هم تقریبا هر روزباید سکس انجام بده ،اگر باهاش راه بیام و چیزی نگم همه چیز به خوبی پیش میره ولی اگر مخالفت کنم با زور و کتک کاری و وحشی بازی این کارو انجام میده و به نظر لذت هم میبره !!!!! متاسفانه فکر نکنم از دست من ، شما و زنهایی که این مشکل رو دارن کاری بر بیاد .... متاسفانه .
هر نوع مردم آزاری رو سادیسم می گن.در سکس به حالتی گفته می شه که طرف مقابل مورد آزار بدنی قرار می گیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parisa26
نازی جان
من تصور میکنم شما حتی اگه شده تنها به یک روانشناس مراجعه کنید
شوهرش مریضه باید درمان بشه خودش بره چی بگه؟
جل الخالق چه چيزهايي. مگه ميشه ايشان لذت ببرند در حاليكه شما داريد زجر مي كشيد:exclamation:
سعی کنید همسرتون را قانع کنید که این یه رابطه دو طرفه است و باید دو طرف لذت ببرند. وگرنه چه لطفی داره
چند بار باهاش صحبت کردم اما انگار این مردها هنگام رابطه جنسی فراموشی میگیرن
یکی یه دونه تو برای حل مشکلت کاری نکردی؟
شما اگر گلوت درد بکنه با صحبت درباره گلو درد و عوارضش حالت خوب می شه یا باید روش های درمانیو اجرا کنی؟
شوهرت بیماره،باید روانپزشک با دارو یا روش های دیگه درمانش کنه.
....الان كه اندكي سرچ كردم ديدم يكي از انحرافات ج...ي همين ساديسم ج...ي هست
چند تا مقاله هست كه اگه ف....ر شكن داري ميتوني بخوني اما در هر حال مراجعه به روانشناس و مشاور و.....رو پيشنهاد دادن...
http://tekonmasael1.blogfa.com/