نحوه برخورد با افرادی که ارزشهای ما را لگد مال می کنند
سلام
من هر کار کردم که در جایگاه مناسب این سوال رو مطرح کنم، می گفت حساب کاربری فعال نیست مجبور شدم اینجا مطرح کنم. ببخشید
در خانواده ما افرادی هستند که به ارزشهای من خیلی توهین می کنند، مثلا به دین من به چیزهایی که من دوستشون دارم. به اساتید اخلاقم که خیلی چیزها ازشون آموختم هی بد می گن.
مثلا من به اشخاص خاصی که شاید اصلا مذهبی هم نباشند احترام می گذارم ولی اونها به این اشخاص هم توهین می کنند و اسمشون رو بد می خونن.
گاهی اوقات خیلی جوش میارم و دلم میخواد خفه شون کنم ولی میخوام یه راه منطقی داشته باشم.
لطفا کمکم کنید
RE: نحوه برخورد با افرادی که ارزشهای ما را لگد مال می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پشتکار
سلام
من هر کار کردم که در جایگاه مناسب این سوال رو مطرح کنم، می گفت حساب کاربری فعال نیست مجبور شدم اینجا مطرح کنم. ببخشید
در خانواده ما افرادی هستند که به ارزشهای من خیلی توهین می کنند، مثلا به دین من به چیزهایی که من دوستشون دارم. به اساتید اخلاقم که خیلی چیزها ازشون آموختم هی بد می گن.
مثلا من به اشخاص خاصی که شاید اصلا مذهبی هم نباشند احترام می گذارم ولی اونها به این اشخاص هم توهین می کنند و اسمشون رو بد می خونن.
گاهی اوقات خیلی جوش میارم و دلم میخواد خفه شون کنم ولی میخوام یه راه منطقی داشته باشم.
لطفا کمکم کنید
1_ شما چند سالتونه ؟ خانم یا اقا
2_منظورتون از "دین من "چیه ؟
3_ از لحاظ مذهب با خونوادتون اختلاف دارید؟
4_از اساتید اخلاق شما چه ایرادی میگیرن ؟توهین هاشون منطق داره یا احساسیه؟
5_چرا اینقدر عصبانی هستین ؟این عصبانیت مقطعیه یا خیلی وقته که همراهتونه ؟
6_ایا شما به تایید خونوادتون در مورد علایق یا اساتیدتون نیاز دارین؟مجبورین باهاشون بحث کنین؟
7_راه منطقی برای چه کاری ؟ حل اختلاف با خونواده یا رفع عصبانیتتون
8_هدف وانگیزه خونوادتون برای توهین به علایق شما چیه؟
ببخشید اما سوال برام مبهمه
لطفا با پاسخ دقیق به سوالام رفع ابهام کنید تا من ودوستان بهتون کمک کنیم
ببینید مثلا در جمع نشسته ایم یهویی شروع می کنه به بدگویی از پیامبر و امامان معصوم و دین اسلام و هزاران بدگویی و توهینهای تند...
من دینم رو دوست دارم و از طرفی تا حالا هیچ اقدامی نکردم و جوابی بهش ندادم گرچه چند جا چیزهایی گفت و منطقی جوابشو دادم ولی الان سوئیچ کرده روی چیزهای دیگه و کلا خیلی بد میگه...
مورد بعدی اینکه مثلا من یونگ رو قبول دارم و بهش احترام می گذارم ولی ایشون خیلی بد خطاب میکنه و به تمام روانشناسان میگه کلاه گذار و ... از اینجور حرفها ...
من دیگران برام قابل احترامن. حتی هنوز به ارزشهای اونها توهین نکردم و بهشون احترام می ذارم ولی ایشون اصلا ملاحظه نداره و با تمام وجودش بد میگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پشتکار
سلام
لطفا کمکم کنید
1_ شما چند سالتونه ؟ خانم یا اقا
2_منظورتون از "دین من "چیه ؟
3_ از لحاظ مذهب با خونوادتون اختلاف دارید؟
4_از اساتید اخلاق شما چه ایرادی میگیرن ؟توهین هاشون منطق داره یا احساسیه؟
5_چرا اینقدر عصبانی هستین ؟این عصبانیت مقطعیه یا خیلی وقته که همراهتونه ؟
6_ایا شما به تایید خونوادتون در مورد علایق یا اساتیدتون نیاز دارین؟مجبورین باهاشون بحث کنین؟
7_راه منطقی برای چه کاری ؟ حل اختلاف با خونواده یا رفع عصبانیتتون
8_هدف وانگیزه خونوادتون برای توهین به علایق شما چیه؟
ببخشید اما سوال برام مبهمه
لطفا با پاسخ دقیق به سوالام رفع ابهام کنید تا من ودوستان بهتون کمک کنیم
اروم باش عزیزم
انگار هنوز بحثتون داغه
با شماره به سوالا جواب بده تا باورم شه که اهل بحثی
سلام دوست عزیز،
به همدردی خوش آمدی.
بالاخره آدمهای مختلف طرز فکرهای مختلف دارند.
از آنجا که این شخص مورد نظر عضوی از خانواده شماست، بهتر است که سعی کنید با او راجع به این مسائل بحث نکنید. چون به علت اختلاف نظری که دارید، فقط در فامیل دلخوری پیش می آید.
همینطور از آنجا که او بی احترامی می کند، این نشان می دهد که فرد پخته ای نیست و برای یک بحث و گفتگوی سازنده مناسب نیست. من خودم سعی می کنم از این افراد دوری کنم. اگر امکانش نیست، سعی می کنم با آنها راجع به این مسائل بحث نکنم.
به خصوص وقتی حرف بی احترامی به پیامبران و امامان در میان هست، بهتر است که وقتی این بحثها پیش می آید شما از مجلس دور شوید. هرچه بخواهید با او بیشتر بحث کنید، او بیشتر بی احترامی خواهد کرد.
سعی کن به او بگویی که بهتر است به عقاید شما احترام بگذارد.
این صحیح نیست که عصبانی بشی و یا بی احترامی کنی.
در ضمن کلاً در رابطه با این گونه بحثها آدم باید محطاتانه عمل کند. چون که همیشه در چنین بحثی شما سعی در اثبات کردن یک مسئله ای داری، اما طرف مقابل خیلی راحت می تواند همه چیز را انکار کند، چون انکار کردن خیلی راحت تر از اثبات کردن است. برای همین اطلاعات شما باید خیلی بیشتر از طرف مقابل باشد، تا بتوانی از عقیده ات دفاع کنی. و اگر نتوانی، خدایی ناکرده طرف مقابل به خودش مطمئن تر می شود که طرز فکرش صحیح است.
موفق باشی.
ممنونم از پاسخ دوستان
می دونید چیه؟
من بحث رو آغاز نمی کنم، اونه که بحث رو شروع می کنه و جالب اینه که چون کسی تحویلش نمی گیره حرف نمیزنه ولی وقتی یکی میاد پیشش می شینه شروع می کنه به تمسخر ارزشهای دینی و ...
من چطوری با این مسائل کنار بیام؟
بگید چکار کنم تا اصلا برام مهم نباشه این مباحث؟
:323:
دوست دارم طوری شم که اگه کسی این حرفها رو زد یا به ارزشهای من توهین کرد، خیلی خونسردانه فقط لبخند بزنم و اصلا برام مهم نباشه
۱.خوب خانم یا آقای پشتکار این چیزی که شما دوست دارید که در مقابل تمسخر ارزش های دینی تون بی تفاوت باشید دقیقا بر خلاف ارزش های دینی است! یعنی عین عبارت قرآن است که اگر در جمعی ارزش های دینی مسخره شد از آن جمع روی برگردانید وگرنه از آنهایید!
۲. بهتره بیشتر در مورد این جمع و فرد یا افرادی که تمسخر می کنند توضیح دهید. آیا آنها متوجه ناراحت شدن شما می شوند؟ آیا به شما احترام می گذارند یا حتی این تمسخر از عمد است؟
به نظر من ميشه به اين موضوع چند جور نگاه كرد:
1. كساني كه شروع به توهين مي كنند، قصدشان صرفا آزار شماست و چون از حساسيت شما آگاه شده اند، از اين روش استفاده مي كنند. در اين صورت شايد بايد در صدد رفع سوء تفاهم احتمالي يا ايجاد محبت بيشتر بود!
2. واقعا با عقايد شما مشكل دارند و شايد اين بحث را در هر جمع ديگري هم مطرح مي كنند. به نظر من در اين صورت چند راه حل داريد:
-- با مطالعه، معلومات خودتان را بالا ببريد و به صورت منطقي و مستدل جواب شبهه ها و سوالات آنها را بدهيد.
--- از شخص ثالثي كه توانايي بحث كردن دارد استفاده كنيد و همزمان با شروع بحث از او هم دعوت كنيد.
---- به بهانه هاي مختلف بحث را عوض كرده يا محل را ترك كنيد.