RE: مصاحبه سازمان ها؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
سازمانهای دولتی بیشتر مصاحبه عقیدتی میکنند .
اگر میتونی برو سراغ بخش خصوصی . شاید اولش سخت تر باشه ولی آیندت درخشانتره .
موفق باشی .
بدي رشته كامپيوتر اينه كه مدام بايد به روز باشي سه سالي ميشه مدرك گرفتم با نمرات بالا اما الان با يه بي سواد هيچ فرقي نمي كنم .
شركت هاي خصوصي هم كه بيشتر كد نويس و برنامه نويس مي خواند كه من علاقه اي ندارم.
آقاي ديجيتالمن واقعاً سازمان هاي دولتي مصاحبه تخصصي ندارند؟نيروهايي كه براي نرم افزار گرفته ميشند بيشتر كارشون چيه؟
دوست محترم،
من رشته ام کامپیوتر نیست اما تجربه شخصی ام را می گویم شاید به دردتان بخورد.
من قبلا در یک سازمان دولتی کار می کردم که زمان استخدام دو مرحله را گذراندم. یک مرحله مصاحبه بود و یک مرحله اسمش گزینش بود.
در مرحله ی مصاحبه چند نفر کارشناس بودند که سوالات مختلفی از من کردند و از دو جنبه ی تخصصی و روانشناسی بررسی کردند. شاید به خاطر حساسیت اون ارگان، بعد روانشناسی و تواناییهای این چنینی هم براشون مهم بود.
مرحله بعد گزینش بود. سوالات عقیدتی- سیاسی و گرفتن گزارش از محل تحصیل. این مرحله در چند نوبت انجام شد و فقط یک جلسه نبود.
مصاحبه تخصصی و عقیدتی
سوالات تخصصی: خیلی سطحی و روتین، مثلا نحوه شبکه ای کردن 50 تا کامپیوتر درون سازمان ، میتونی برنامه تایم شیت کارکنان برامون بنویسی ..... همشو بگو اره چون فرصت امتحان کردن ندارن همون دو سه روز اول کار یاد میگیری و کارشونو راه میندازی
عقیدتی سیاسی : نظرتون در مورد فتنه گران !!! چی هست؟ برخورد نیروی انتظامی چطور بود؟ بسیجی یا خانواده شهید هستی؟ ولایت فقیه یعنی چی کدوم اصل قانون اساسی؟
اصلا استرس به خودت راه نده شد که خوب نشد هم هیچی خدا بزرگه میری یه کار دیگه پیدا می کنی.
من کامپیوتر نخوندم مکانیک خوندم
سازمان های دولتی عموما کاری که از یه مهندس کامپیوتر می خوان در حد فحش دادن به اوست! یعنی از ورد و اکسس و اکسل گرفته تا نصب شبکه و تعمیر کیبرد و ...
یعنی یه چیزی در حد دیپلم کامپیوتر و نه بیشتر!
کار تو ادارات دولتی به این شکل فقط کارمند شدنه ولی هیچ چیز جدیدی یاد نمی گیری و هر روز بدتر از دیروز!
به نظرم سعی کن با سختی به روز ماندن کنار بیای و کارهای تخصصی انجام بدی. دلت نمی سوزه چهار سال درس خونده باشی ازت کاری را بخوان که چهارسال پیشم می تونستی انجام بدی؟