-
جدایی
با سلام .7 ماه پیش در محل کار با پسری آشنا شدم که شهرستانی بود .بعد از سه ماه به او دل بستم با اینکه هیج وقت حرفی از ازدواج نزد.بعد از 7 ماه تماس گرفت و گفت ما داریم به هم وابسته میشیم و یه مدتی صلاح میبینم از هم دور باشیم ولی آخر حرفاش گفت من رو مثل برادرت بدون!!!در حالی که خودش رابطه رو شروع کرد و اسرار داشت بهش زنگ بزنم....میخوام کمکم کنید من بعد از 1 ماه هنوز دوستش دارم.چیکار کنم بهش زنگ بزنم یا نه....:325:
-
RE: جدایی
سلام
به تالار همدردي خوش آمديد
خير . ابدا به اين آقا زنگ نزنيد .
ولی آخر حرفاش گفت من رو مثل برادرت بدون!!!
ايشان اعلام خود را كرده اند و رابطه را تعريف كرده اند كه از نگاه ايشان چگونه است حال اگر شما در دنياي حقيقي به برادر !!!! نياز داري به اين چشم به اين آقا نگاه كنيد و اگر نيازي نيست كه چنين برادري داشته باشيد به كل رابطه را قطع كنيد .چرا كه از اين برادرها در طول مسير زندگي سر راه انسان به وفور يافت و سبز خواهد شد . پس ما نياز به اين نوع برادر نداريم چرا كه ابدا معناي برادر ندارند .
برادر يعني كسي كه ما و او در پدر و مادر شريك باشيم .
-
فرزانه جان،
کاش می نوشتی چند سالته. البته جواب به سنت بستگی نداره و توی هر سنی باشید این رابطه باید قطع بشه. اما شاید نحوه ی جواب دوستان کمی متفاوت باشه برای اینکه براتون توضیح بدهند که چرا.
خانم آنی از کارشناسان این تالار هستند. از اینکه به تاپیکتون اومدن خوشحال باشید و امیدوارم حرفشون را عمل کنید.
کسانی که دم از عشق و ازدواج و تا آخر دنیا باهات می مونم و ... می زنن بعد از مدتی ول می کنند و می رن. این آقا که از اولش هم گفته که موندنی نیست!
اصلا و ابدا زنگ نزن.
اگر قانع نشدی، نتونستی با خودت کنار بیایی و ... بیا باز هم بنویس تا بهت کمک کنیم که اشتباه نکنی.
شما الان یه تلنگر کوچیک خوردی. نذار این تلنگر بشه یه ضربه ی عاطفی سخت که اثرش تا همیشه توی روح و روانت بمونه.:72:
-
منم با نظر دوستان موافقم که اونو رهاکنی:300:
ولی ای کاش می شد فهمید چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعضی از آدما (شاید در آقایون بیشتر باشه همانطور که فرزانه بیان کرده )
یک رابطه رو خودشون شروع می کنند و بعد از مدتی که شاید طرف مقابل هم وابسته شده باشه
کنار می کشند.:161:
شاید اگر بخود فرزانه بود هیچوقت به این آقا نزدیک نمی شد و اینجوری در گیری احساسی پیدا نمی کرد.:302:
-
به قول فيلم يكي از ما دو نفر مردها بعضي هاشون نخ ميدن بعضي هاشونم طناب ميدن بعدم طناب رو وسط كار ميبرن! گويا بعضي از آقايون از اين قسمت (قطع طناب) لذت ميبرن! منم نميفهمم دليلش واقعا چيه ولي فرهنگ و تربيت توش مسلما دخالت داره! بازي با احساسات خانمها براي يه عده از آقايون جذابيت داره شايد مورد شما هم از اين دسته افراد بودن!
-
به نظر من هم بايد اين رابطه رو رها كني ...وقتي خودش گفته كه ميخوام فقط برادر تو بمونم پس چيزي جز اين نيست
ازدواجي در كار نيست پس بيشتر از اين دل بستش نشو و رابطه رو هر چه سريعتر تموم كن