آيا اين آشنايي به ازدواج ختم ميشود؟
سلام دوستاي عزيزم
من واقعا نميدونم چه تصميمي بگيرم.چند روزيه كه با پسري آشنا شدم كه در شهر ما دبير هستش و ساكن شهر ديگه.آشنايي هم از طريق يك سايت معروف آغاز شد.من در رابطه با مشكلم, (كه كمك راجع به درسم هست) بعد از سرچ به پروفايلش برخوردم و چون هم رشته اي من بود خوشحال شدم.همو 1 بار ديديم و تو پارك براي راهنمايي من راجع به درس نشستيم بعد از اون تقاضاي آشنايي بيشتر رو داشت و من هم موافقت كردم.من قصدم ازدواج هست و بهش هم گفتم اما گفت اول يكم باهم باشيم تا شناخت صورت بگيره و بعد اگه okشد باهم ازدواج كنيم.فقط چون محل كارش اينجاست و شانسمون هم اون روز پليس گير داد. گفت كه صلاح نيست و تمايل داشت كه تو خونه همو ببينيم و يا شهر ايشون كه بزرگتره منم گفتم نه خونه ي شما صلاح نيست.ولي من چون با مادرم مثل خواهر هستم موضوع آشناييمونو گفتم ميتوني بياي خونه ي ما كه مادرم هم هستش
به نظرتون من چكار كنم؟دعوتش كنم يا نه؟آخه سريع هم صميمي شده و شايدم تقصير از رفتار ساده گونه ي من باشه...من قصد ادامه تحصيل دارم و كار اما بيشتر علاقه به ازدواج دارم.ولي تا يه خواستگار مياد احساس ميكنم اسير شدم و عيبو ايراد ميذارم .من آخه چمه؟
:302:
يعني هر كس كه خواست با من يه مدت براي آشنايي بيشتر باشه (اگه هم قصد ازدواج داشته باشه)بايد بگم نه؟حتما بايد با خونواده بياد؟
RE: آيا اين آشنايي به ازدواج ختم ميشود؟
درود
به نظر من در این شرایط بگید خیر.
اگر قصدتون ازدواجه با خانواده تشریف بیارید منزل ما و صحبت کنید که اصل ازدواج مسلم بشه.
بعد در کنار آشنایی خانواده ها و مشخص شدن هدف و قصد اصلی ایشون،شما هم به آشنایی خوبی میتونید برسید.
همکاری خانواده ها رو فراموش نکنید:72:
RE: آيا اين آشنايي به ازدواج ختم ميشود؟
سلام مرجان جان و خوش اومدی :72:
بنظر من هم این رابطه رو به این شکل ادامه نده. به ایشون بگو که اگه قصدش آشنایی برای ازدواجه با اطلاع خانواده ها و نظارت آنها دوران آشنایی رو بگذرونید که در این صورت مشکل پلیس و غیره هم حل می شه.
و هم اینکه اگه این اقا قصد و نیتش واقعا ازدواج باشه، شونه خالی نمی کنه. چون هر خواستگاری که نباید الزاما به ازدواج ختم بشه ولی هیچکس بدون قصد ازدواج هرگز به خواستگاری کسی نمی ره.
در ضمن دعوت این آقا از شما به خونشون، یکم مشکل داره. مردی که به چشم ازدواج به دختری نگاه می کنه، همپین تقاضایی رو به هیچ بهانه ای نمی کنه.
خیلی مراقب باش