جلو بردن دو خواستگاری با هم در یک زمان(لطفا مدیر سایت نیز جواب دهند
با سلام
مورد اول :من با دختری دو بار در منزلشان و یک بار با مادر و خودش در بیرون منزل صحبت کرده ام .
سن من 32 سن دختر 22- از نظر قیافه تا 50 درصد در دلم هست از نظر همفکری تا 65 در صد شبیه هم هستیم از نظر خانواده تا 65 درصد شبیه هم هستیم .
مورد دوم : دختری 27 ساله است از نظر قیافه 60 درصد از نظر همفکری تا 65 و خانواده 60 درصدشبیه هم هستیم فقط یک بار با هم صحبت کرده ایم.
نظر شما در مورد اینکه به صورت موازی به هردو خواستگاری ادامه دهم چیست ایا اگر به دومی ادامه دهم امکان دارد طرز نظر ظاهری من به مورد اولی تغییر کند یا نه ؟ برای همین دودلم
چه مشکلاتی وجود دارد؟
از این میترسم که در هر بار دیدن نظر قبلی من نسبت به دیگری تغییر کند
RE: جلو بردن دو خواستگاری با هم در یک زمان(لطفا مدیر سایت نیز جواب ده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط katool
از این میترسم که در هر بار دیدن نظر قبلی من نسبت به دیگری تغییر کند
خب همين خودش يه عيبه ديگه.:305: همش اونها را با هم مقايسه مي كني تا بهتره را انتخاب كني. اما من فكر مي كنم مورد اول به دليل تفاوت سني زياد مناسب شما نيست. مورد دوم كه بهتره. خودت فكر نمي كني مورد دوم ارجح تر باشه؟
به نظر من از نظر سني با دومي بيشتر سازگاريد، ولي بايد همه جوانب را در نظر بگيريد
يه سوال، اين درصداي دقيقو چطوري محاسبه كرديد؟
عجب دقیق و سنجیده. آقا اگه فرض بر این باشه که حساب کتاباتون درست باشن مورد دوم از همه لحاظ (به جز 5 درصد از لحاظ خانواده :) ) بهتر است.
این دو مورد احتمال داره از این خواستگاری همزمان مطلع بشن؟ فکر نمی کنم جالب باشه.
همین مقایسه ای که می کنید اینو با اون باعث می شه هم درصداشون هی افت و خیز داشته باشه. هم اینکه خود شما نتونید اینها رو با معیارهای خودتون بسنجید(یعنی به جای سنجیدن با معیارهای خودتون با همدیگه بسنجیدشون)
(جالبه یکی می گه یه موردم پیدا نمی کنه شمام دوتادوتا پیدا می کنی. خدا بده شانس :311:)
شما ریز اطلاعات رو بردی توی excel بعد اون درصدها رو درآوردی؟ mean , median, SD, ... همه رو حساب کردی دیگه! حالا ما چی بگیم! اونقدر درصدهات دقیقه که فکر کنم همونجا از دیتا آنالیزورت در بیار ببین کدومش به اون یکی می چربه!
اینجا فقط یک نکته ای که وجود داره اینه که باید معیارهات رو هم وارد کنی، بعد انحراف از معیار های هر کدوم از اینها رو حساب کنی. هر کدوم که SD پایین تری داشت یعنی مناسب تره!
:311:
من فقط یک نمره داده ام !!!
اولی و بیخیال شو تا می یاد بزرگ شه پیر می شی :300:
برای دومی یکبار دیگه داده هاتو آنالیز کنه خدا رو چه دیدی شاید از توش یک مقاله تاپ در بیاد :311:
دو مورد باهم یعنی تردید وسردرگمی.
دراحادیث هم داریم که برای یک نفر اقدام کنید اگر به نتیجه نرسیدید به مورد دوم فکر کنید.
اگر ازبین این دو موردیکی رو هم انتخاب کنید ممکنه با هر اختلافی به این نتیجه برسید که کاش دیگری رو عقد میکردم.
این مقایسه اسیبهای زیادی به همراه داره:72:
یاعلی
:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سنجاب
اولی و بیخیال شو تا می یاد بزرگ شه پیر می شی :300:
برای دومی یکبار دیگه داده هاتو آنالیز کنه خدا رو چه دیدی شاید از توش یک مقاله تاپ در بیاد :311:
:311::311::311::311:خیلی بامزه بود