چرا باید التماس کنم محبت کنه
سلام نمیدونم چرا مشکلات من تمومی نداره خیلی خسته ام از زندگی کردن بدم میاد اخه چقد بهش بگم محبت کنه به من
وای خدا چرا ؟من خیلی برام مهمه که به من محبت کنه خیلی .دوست ندارم انقد خشکو خالی و جدی و خلاصه با من حرف بزنه گذشته ها اینطور نبود ولی حالا باید بهش بگم و یاد اوری کنم تا یادش بی افته بهم زنگ بزنه وقتی نیستم یا وقتی کسی رو میبینه انقد جدی نباشه خستههههههههههههههه شدم فقط وقتی میگم گوش میده ولی برام اون لحظه هیچ ارزشی نداره دوست دارم بکشمش
RE: چرا باید التماس کنم محبت کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شاپرک جون
سلام نمیدونم چرا مشکلات من تمومی نداره خیلی خسته ام از زندگی کردن بدم میاد اخه چقد بهش بگم محبت کنه به من
وای خدا چرا ؟من خیلی برام مهمه که به من محبت کنه خیلی .دوست ندارم انقد خشکو خالی و جدی و خلاصه با من حرف بزنه گذشته ها اینطور نبود ولی حالا باید بهش بگم و یاد اوری کنم تا یادش بی افته بهم زنگ بزنه وقتی نیستم یا وقتی کسی رو میبینه انقد جدی نباشه خستههههههههههههههه شدم فقط وقتی میگم گوش میده ولی برام اون لحظه هیچ ارزشی نداره دوست دارم بکشمش
شاپرک جون
حالا امشب نکشش...اصلا بگو چه خبره عزیزم چی شده چرا به هم ریختی؟
چند وقته ازدواج کردی؟
مشکلی نیست که... حل می شه خانومی
نمیدونم چمه پشیمونم ناراحتم که باید بحث کنم باید همش سیاست به خرج بدم تا شاید بهم گل بده که هیچ وقت نداده.
ناراحتم که انقد باید سیاست به خرج بدددددددددددددددددددددددد م تا بعد اینکه ازش پرسیدم دوستم داری بگه اره
اخه چرا اینجوریه چرا باید این همه سختی بکشم
خانمم میشه یه کم بیشترتوضیح بدی...
آروم باش وازاولش شروع کن.
بگوچندساله ازدواج کردی؟بچه داری؟چندسالتونه؟ازاول همینجوری بوده یاتازگی داره؟یه کم بیشترازخصوصیات شوهرت توضیح بده تابدونیم موضوع چیه!اینجوری دوستان بهترمیتونن راهکاربرات پیشنهادبدن.
من 1ساله ازدواج کردم و20سالمه به خدا نمیدونم از چی بگم انقد که مشکل هست. من نیاز به محبت دارم ولی اون به من اونجور که دوست دارم محبت نمیکنه
بچه هم ندارم
اخلاقه شوهرمو دوس ندارم تا محبت نکنم اصلا منو یادش نمیاد
چه جوری باشوهرت آشناشدی؟سنتی بوده یاانتخاب خودت؟
بیشترازخصوصیات اخلاقیش بگو.بیماری خاصی نداره؟
آیاازاول دوران نامزدی هم اینجوری بوده؟
شاپرک جون جون!
خانمی، ناراحت نباش
گاهی وقتها انسان ها مخصوصا مردها به غارتنهایی نیاز دارند و بعد از مدتی خوب می شوند.
اینگونه که شما می گویی، مدتی خلاء ایجاد کن و نیازهای دوست داشتن تو را به رخش نکش و مدتی او را رها کن. به زودی وقتی این افکار را کنار بگذاری شاهد آغوش گرمش خواهی بود.
دعا تاثیری عجیب دارد، از قدرتش غافل نشو:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شاپرک جون
من 1ساله ازدواج کردم و20سالمه به خدا نمیدونم از چی بگم انقد که مشکل هست. من نیاز به محبت دارم ولی اون به من اونجور که دوست دارم محبت نمیکنه
بچه هم ندارم
اخلاقه شوهرمو دوس ندارم تا محبت نکنم اصلا منو یادش نمیاد
شوهرت چند سالشه؟
اروم باش عزیزم.... اینجا تنها نیستی و تا مشکلت حل نشه نمی ری
پس بگو دقیقا داستان چیه؟ محبت بهت نمی کنه یعنی چی؟ بهت بی تفاوته؟ ازت خوشش نمی اد؟ اگر دقت کنی می بینی اینجوری نیست
سرت درد بگیره برات می میره... چی شده که بهم ریختی؟ اروم باش و توضیح بده
سلام شاپرک جون
گاهی وقتا مردا مثل سایه می مونن هر چی بیشتر بری سمتشون بیشتر ازشون دور می شی البته منظور من این نیست که از همسرت کناره گیری کنی نه .
کمی بهش فرصت بده که خودش بهت ابراز علاقه کنه ازش محبت گدایی نکن