-
همش تهمت بود
سلام
از تمامیه دوستان که راهنمایی کردند ممنون.راستش بستها حذف شده ومن مطلع نشدم که چی به چی شد.به هرحال.من چیزهایی رو که نیاز داشتم به دست اوردم جاهایی که مشکل داشتم تقریبا حل شد.
فردا لیلیم میادو کلی کار دارم.فقط گفتم نامردیه نیام تشکر کنم.از همتون(سابینا انی سبزه باییز خزان باران....)ممنون.
-
RE: همش تهمت بود
فريد
چشمت روشن كه ليلي داره مياد . قرار شد در مورد خودت و لي لي پست بزني نازنين . قرار نبود كه داستان دلخوري دوباره طرح بشه . سو تفاهمي بود كه اتفاق افتاد و تمام شد .
آنچه كه اتفاق افتاد و ديشب در آن تاپيك اوج گرفت حكايت زندگي ما انسانها در مسير زندگي عادي و حقيقي هم هست . خوب است همه به خودمان نگاه كنيم و سر دوربين را به سمت خود بگيريم و فارق از فضاي بيروني و آدمهاي ديگه ، ببينيم .
كجا اسير قضاوت مي شويم
كجا اسير بي اعتمادي مي شويم
كجا همديگر راناديده مي گيريم
كجا قصد حذف همديگر را مي كنيم
كجا با هم متهد مي شويم
كجا از هم فاصله مي گيريم
كجا همديگر را پوشش مي دهيم
كجا عقب نشيني مي كنيم
كجا حمله مي كنيم
چرا حمله مي كنيم
نتيجه ي افراط در شوخ طبعي
كجاها مردم ما را در نتيجه شوخ طبعي جدي نمي گيرند .
و..........
و.................
و............
و
چرا ها و كجاهاي ديگه كه تعدادش هزاران مي تونه باشه
همين داستان و حكايت به همه ي ما كمك مي كنه تا به خودمان به شكل فردي نگاه كنيم و با قدري دقت با خود واقعي خودمون روبه رو بشويم و نكاتي را كه مربوط به خودمان است از آن استخراج كنيم . چه نكات مثبت و چه نكات منفي و براي نكاتي كه به دست آورديم فكري بكنيم و راه تعديل سازي احساسي و فكري و عملي را پيدا و انتخاب كنيم .
دوستتان دارم . همگي موفق باشيد :72:
-
با سلام
خدا رو شکر که مشکلتون حل شد و لیلی خانم دارند به سلامتی میان خونه امیدوارم که همیشه در کنار هم به خوبی زندگی کنید و از این به بعد با مطالعاتی که داشتید راه برخورد با لیلی خانم رو بدونید .
موفق باشید.:72::82:
-
سلام اقا فرید
چشمتون روشن:310:
ما از راهنمایی هایی که در پست شما زده میشد خیلی استفاده کردیم و در زندگی شخصی خودمون هم کاربرد داشت و حالا که دوستان این همه وقت گذاشتن و راهنمایی کردن الان میخوان نتیجه راهنماییشونو ببینن پس منتظر اعلام نتیجه و اعلام برخورد لیلی با تغییر رفتار شما هستیم:72:
-
سلام
من داستانتونو از اول خوندم.راستش چند ماه پیش من وهمسرم هم مشکلاتی داشتیم.همسرم تاپیکی باز کرده بود بدونه اطلاعه من.بعدها منو هم درجریانه سایت گذاشت.وقتی باهم انلاین شدیم همه شک کردند که این فقط داستانه سرکاریه.بلافاصله هم تاپیک قفل شد.البته نه به خاطره اینکه یک عده گفتند سرکاریه.بلکه به دلیله اینکه تاپیک پیشرفتی نداشت و صلح بینه ما برقرار نمی شد.
خواستم بدونید که در هر تاپیکی شک و شبهه به وجود میاد.یک عده مظلوم نمایی میکنند یک عده بزرگنمایی میکنند یک عده پنهان کاری میکنند.اما تاپیکه شما چه داستان بوده باشه چه واقعی که شک دارم داستان بوده باشه واقعا اموزنده وعالی بود.
اما دوستان بد برخورد کردن.به شخصه من خودم ناراحت شدم.به نظر من شما بازهم به تالار مراجعه کنیدومشکلاتتون رو مطرح کنین.شخصیته خوب وشوخ طبعه شما امتیازه.خوده من که استفاده کردم. امیدوارم دوستان منصفانه برخورد کنند.
-
اقا فريد گل
سلامي دوباره
اميدوارم كه زندگي نوي تان را با خوشيها اغاز كنيد و مطالعه ات را در مورد دنياي خانمها ادامه بدي اميدوارم كه تمامي توصيه ها و پيشنهادات را مو به مو در زندگيتان اجرا كنيد تا زندگيه خوبي داشته باشين ما منتظريم بياين و درر به نتيجه ها رسيده اعلام كنيد كه زندگيتون چه شكلي شد منتظريم اقا مهندس
در ضمن از فرشته مهربونم خواهش ميكنم كه يه دفعه نيان تاپيك را قفل كنند لااقل يكي دو روزقبلش اطلاع بدن تا اغاز كننده تاپيك هم در جريان باشه و يهو نياد ببينه قفله تا حتي نتونه يه تشكري هم بكنه
-
سلام آقا فريد
خواهشاً نتيجه رو اعلام بكن ميخوام بدونم چقدر طول ميكشه تا آدم تغييرات همسرش رو متوجه بشه و نوع نگرشش نسبت به اون عوض بشه .
موفق باشي
-
سلام
خیلی خوشحالم خیلی.ایال میخندید بهم!بهم دست داد جلوی بدرش .میخاستم بغلش کنم اما کشید عقب(جلو بابای خودش حجب و حیا داره )هیچی از ظاهرش نفهمیدم.
10 دقیقه بیشتر ندیدمش.امادقیقا لباسایی رو که من دوس ندارم بوشیده بود کلی هم ارایش.اما ناراحت نشدم.وسایلشو گرفتم تو گوشش گفتم خوشگل شدی .گفت مرسی.
-
بهترین کارو کردید.ما منتظر هستیم.احتمالا باز شمارو امتحان کنه.چه با لباسو ارایش چه با رفتارو گفتارش.
اما شما باهوشتروصبورتر هستید.فقط زود از کوره درنرید.ای کاش اسمه تاپیکتونو عوض میکردید.
-
farid.lili27 گرامی
لطفاً در ادامه از بیان مکالمه ای مسائل و جزییات زندگیتون موارد غیر لازم خود داری کنید و آنچه مسئله است و نیاز به مشاوره می بینید را بیان کنید .
پستهایی که جنبه ماوقع دارد حذف می شود . تاپیک تاپیک مشاوره ای هست و روند هم مشاوره ای باید باشد . تصور کنید اگر مشاوره حضوری می داشتید با وقت محدود و هزینه ای قابل توجه چه مواردی را مطرح می کردید ؟ روند مشاور ای در تاپیکها به همین گونه باشد . لذا پست اخیر شما ویرایش شد و می توانید بر اساس آن دریابید که پستها چگونه به اصل مسئله بپردازد نه حواشی .
با تشکر