-
شوهرم دست بزن داره
سلام دوستان
من 27 سالمه 5 ساله که ازدواج کردم شوهرم دست بزن داره تا حالا 2 بار نزدیک بود خفه ام کنه نمی دونم چی کار کنم من لیسانس فیزیکم دانشجوی حقوق شاغل هم هستم نصف بار مالی زندگیمون رو شونه های من ولی شوهرم نه تنها متشکر نیست میگه وظیفه ات دیگه خسته شدم لطفا راهنماییم کنید ضمنا ما تهران زندگی می کنیم.[/font][/size]
-
RE: شوهرم دست بزن داره
سلام عزیزم:72:
متاسفانه خیلی از مردهای کشورمون هنوز این خصیصه زشت رو دارند. من سعی کردم که علتش رو تو همین تالار ریشه یابی کنم. لینک زیر شاید خوندنش خالی از لطف نباشه؛
از حالت کلی که بگذریم چندتا تجربه ای که خودم تو زندگی تونستم ازش بهره ببرم، برات می گم:
- درسته تو خونه زحمت می کشی و بقول خودت نیمی از بار مالی زندگی به دوشته، اما این کار رو خراب می کنه و اگه کمی منت باهاش باشه اقتدار مرد رو زیر سوال می بره و اون هم با کتک زدن و ابراز قدرت می خواد این اقتدار رو به زنش و دیگران نشون بده (البته غلطه ولی خوب اینطوریه دیگه!)
بزار بار مالی به دوش شوهرت باشه، حتی ازش طلب خواسته هات رو هم بکن.
یه پیشنهاد دارم، آخر ماه یه بخشی از اجاره خونه یا ... که به چشم میاد رو به شوهرت بده و بزار اون مدیریت خرج و مخارج رو کنه. بزار این مسئولیت به دوش اون باشه! باور کن بیشتر قدرت رو می دونه.
(البته برای خودت هم پس انداز داشته باش.)
- وقتی عصبانیه جوابش رو نده، حتی اگه حق باهات باشه. بزار هرچی می خواد بگه. وقتی آروم شد و دیدی عصبانی نیست و هم خودت عصبانی نیستی(مثلا یکی دو روز دیگه)، باهاش حرف بزن و خواسته هات و اشتباهاتش رو بگو و بگو که تو عصبانیت با حرفاش رنجوندتت!
من یه کاری می کنم. وقتی سرکاره و زمانی که می دونم سرش خلوته، اونجا بهش زنگ می زنم و حرفام رو می زنم. خوب از پشت تلفن دستش نمی رسه که کتک کاری کنه!
البته کار شوهر من جوریه که اولا تنهاست و یه ساعتی بیکاره ولی چون راهش دوره خونه نمیاد. و من تو اون زمان بهش زنگ می زنم.
اینها برای من خیلی جواب داده. امیدوارم برای شما هم کارساز باشه.
-
RE: شوهرم دست بزن داره
دوست عزیزم از راهنماییت ممنونم حتما امتحانش می کنم امیدوارم جواب بده