-
+سو استفاده
سلام
مدتی است که با پسری دوست شدم که هدفش از دوستی با من فقط پول بود.با بی رحمی تموم و ناله کردن و مطرح کردن مشکلاتش البته به دروغ تا حالا حدود 1 میلیون از من به عنوان قرض گرفته و نمی خواد پس بده .منم دیگه نمی تونم به این دوستی ادامه بدم.و الان نیاز شدیدی به پولم دارم.راه حل میخوام .کمکم کنید.
-
RE: سو استفاده
سلام دوست عزیز کار اشتباهی کردی حالا هم از خیر پولت بگذر و دیگه به دوستیت ادامه نده اگر هم شغلی نداری یک شغل خوب و آبرومند پیدا کن و پولتو پس انداز کن تا انشالله به هر چی دوست داری برسی .
-
سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
شما دختر ها چرا اینقدر راحت دل می بندید و راحت اعتماد میکنید نمی خواهم سرزنش کنم اما قبول کنید
والا اگر رسید نداشته باشید که حتما هم ندارید کاری ازدستتان بر نمی اید مگر با در تنگنا قرار دادن این پسر
او را تحت فشار قرار دهید که از او شکایت میکنید یا به زور از او میگیرید
شاید جواب داد اما سخته
-
دوست شدن من به این راحتی هم نبود. من راحت دوست نشدم و راحتم اعتماد نکردم.ولی اون برای دوستی اش برنامه داشت.من گیر یک ادم شیاد و پست افتادم.به هر حال ممنون
-
اشکالی نداره حالا دیگه گذشته در عوض تجربه کردید تجربه هم بی هزینه و انرژی بدست نمیاد . پس آن کسانی که همه زندگیشونو در راه یک تجربه میدن چی؟
-
عزیزم کار اشتباهی کردی به هر حال گذشته ها گذشته و این تجربه ای شد تا دیگه از این کارها نکنی .
اگه مدرک یا سندی داشته باشی می تونی پول را بگیری وگرنه به نظر من می تونی ازش شکایت کنی و از طریق قانون پول را ازش بگیری که عبرتی بشه براش که دیگه تکرار نکنه
-
سلام
از خير پولت بگذر و مواظب باش سرمايه هاي ديگه زندگي تو از دست ندي
سربلند و پيروز باشي
-
سلام bia ba ma
اولا خوش آمد مي گم ورودت رو به اين سايت
در ثاني فراموش نكن ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است.
ضمناً حواست باشه دوباره با يك سري حرفهاي جورواجور گول حرفاشو نخوري . ديگه اگه بهت گفت ماست سفيه باور نكن.
-
سلام
به خانواده همدردی خوش اومدی
عرض شود که پول برمیگرده چیزی رو از دست ندادی که اینقدر ناراحتی.
مطمئنم که اگر خدای نکرده عصمت و آبروت رو ازت میگرفت حاضر بودی تا صدتا از این یک میلیون تومن ها بدی تا اونا رو برگردونی.
ولش کن سگ خورد.
ببخشید اگه بی ادبی حرف زدم.
-
کار اشتباهی کردی خودتم میدونی از این به بعد طرفتو بشناس بعد هر کاری میخوای بکن به هر حال به نظر خودت موندن با این ادم برای شما چه سودی دارد بهتره روی کارات فکر کنی .......زیاد به پولی که ازت گرفته فکر نکن به بقیه ماجرا فکر کن که درست جلو بری دیگه گول این ادمارو نخور بای