RE: همسرم بچه دوست نداره!
سلام عزیزم
به تالار همدردی خوش امدی:72:
من هم همین مشکلو داشتم با این تفاوت که من ۴ سال که ازدواج کردم .و ۱ سال هم عقد بودم
من هم هروقت با شوهرم در رابطه با بچه صحبت میکردم میگفت من هیچ وقت بچه نمیخوام و این مسئله برای من که خیلی عاشق بچه بودم سخت بود
میتونم بگم بعد از ۱ سال هفتهای ۳ یا ۴ روز جر بحث داشتیم .
تا اینکه با یکی از دوستای خوب تالار (بالهای صداقت ) عزیز :46:صحبت کردم و ایشون گفت اصلا در رابطه با این مسئله باهاش صحبت نکن و وقت هم براش تعیین نکن و به زمان بسپار من هم دقیقا این کار رو کردم با این که خیلی برام سخت بود که در این مورد صحبت نکنم ولی سعیمو کردم راستش هیچ وقت فکر نمیکردم شوهرم بهم بگه بیا بچه دار شویم ولی ۱ ماه که ما تصمیم گرفتیم که بچه دار شویم البته اگه خدا بخواد .:323:
من دو چیزی که از همدردی یاد گرفتم در موقع مشکلات :
۱-صبور باش
b][b]۲- به زمان بسپا[/b][/b]
شما هم به زمان بسپار مطمئن باش وقتش که برسه خود شوهرت ازت میخواد که بچه بیارین
موفق باشید
سلام پردیس عزیز
ازراهنماییت ممنونم و امیدوارم که خوشبخت باشید و به همین زودیا صاحب یه بچه خوشگل و تپل مپل بشید:72:
خیلی ها همینو بهم میگن که صبر کنمو راجع به این موضوع باهاش صحبت نکنم. البته باید بگم که ما تا حالا در این مورد بحث نکردیم ولی اگه یه موقع به شوخی حرفی از بچه بزنم یه دفعه خیلی جدی میشه و میگه: اصلا فکرشم نکن!:163: نمیدونم چه مشکلی با بچه ها داره....
به هر حال فکر کنم تنها چاره همون صبر باشه
دوست عزیز
به تالار خوش اومدید
اون موقع با هم صحبت می کردید در مورد بچه و بچه دار شدنتون به چه تفاهمی رسیدی؟
بالهای صداقت عزیز ممنون
دوران عقد که صحبت از بچه می شد میگفت به این زودی ها بچه نمیخایم منم مخالفت نمیکردم ولی حالا میگه اصلا....:163:
کلا خانواده همسرم خیلی خلوتن و همشه خونشون آرومه ولی ما شلوغتریم و 3 تا خواهر برادرام جمعا 6 تا بچه دارن.واسه همین هرموقع که با شوهرم میریم خونه خانواده من از شلوغی بچه ها اعصابش خورد میشه و به قول خودش می خواد زودتر فرار کنه!:311:
شوهرم کلا آدم ساکتیه و حوصله ی سروصدا نداره!
سلام.اصلا نگران نباش.وقت زیادی برای بچه دار شدن دارین.هر آدمی نیاز داره که ذهنش رو برای بچه دار شدن آماده کنه من خودمم خیلی وقتها به همسرم میگم اصلا بچه نمیخام اما ته دلم واقعا این نیست بلکه الان اصلا آمادگی روحی و ذهنی و به نظر خودم مالیشو ندارم و این جوری میگم که خودش و خانواده اش فعلا دست از سرم بردارن همسر شما هم مطمین باش الان آمادگیشو نداره.به نظر به جای این که وقتتو با جر و بحث پر کنی از این دوران خوش دو نفره نهایت استفاده رو ببر و خوشحال باش چون یه روزایی میاد که اون قدر دور و برت شلوغ میشه که آرزو داری یه ساعت با همسرت تنها باشی
خلاصه کلام:به همسرت فرصت بده و راجع به بچه باهاش صحبت نکن و سعی کن اوقات خوبیو دو تایی در کنار هم داشته باشین.ان شا الله:321: