نياز به به پاسخ فوري(مشكل خواهر شوهرم)
سلام دوستان تالار همدردي
ممنون ميشم راهنمايي كنيد :72:
راستش واسه خواهر شوهرم خواستگاري اومده كه همه شرايطش خوبه ولي برادري داره كه از خودش بزرگتره و از نظر سياسي با پدر خواهر شوهرم حسابي تضاد دارن و از اونجايي كه خود داماد گفته برادرم دهنش چفت و بست درست حسابي نداره و پدر عروس هم حسابي متعصب و تند و و آتيشيه خواهر شوهرم ميترسه كه جواب مثبت بده .(پدر شوهرم در اينجور بحثها بارها هم با بچه هاش دعوا و قهر داشته )
حتي ميگه ميترسم نكنه در روز مراسم از اونجايي كه مردها ميشينن حرفهاي سياسي و ...ميزنن درگيري پيش بياد در آينده هم قراره با همين برادر شوهرش همسايه باشن
نظرتون رو بگيد
و اينكه در آينده شون هم ممكنه تاثير منفي داشته باشه
RE: نياز به به پاسخ فوري(مشكل خواهر شوهرم)
سلام. بستگي به خود دختر خانوم داره. كه كدوم نظر سياسي مورد تاييدشون باشه. بالاخره خواهر شوهرتون بايد ازدواج كنه. نميشه كه اگر پدرشون متعصبند، ايشون هم با يه فرد متعصب زندگي كنند. در ضمن ايشون ميتونند از خواستگارشون خواهش كنند كه از برادرشون بخوان در اين زمينه در جو خانواده ي خانومشون سكوت اختيار كنند.
سلام
بله در تکمیل گفته های شب بارونی
در این جور مواقع بهتره که هر دو طرف از صحبت در مورد مسائل سیاسی خودداری کنند تا احترام ها حفظ بشه.متاسفانه چیز آسونی هم نیست که بشه از جمع دورش کرد چون با هر صحبت یا کلمه ای ممکنه هرکدوم بهشون بر بخوره.اما بهتره که خواهر شوهرتون کسی رو انتخاب کنه که یا با خودش هم عقیده باشه یا اصلا اهل سیاست نباشه.ولی لزوما بهتره با این اختلاف عقیده بیشتر فکر کنند.
همینطور که دوستان گفتند خیلی به خود دختر خانم بستگی داره.
البته باید دید که سیاست برای پدر عروس و داماد چقدر مهمه.
برای مثال اگر یکی از معیارهای پدر عروس این باشه که دامادش حتماً طرفدار فلان حزب باشه، این به مرور زمان در روابط پدر عروس و داماد تاثیر منفی خواهد گذاشت.
ولی اگر این مسئله جزو معیارهایشون نیست و از بقیه نظرها با هم جور هستند، همونطور که دوستان گفتند، باید عروس از داماد خواهش کند که در این رابطه با پدرش بحثی نکند. داماد هم باید خودش تا این حد فهمیده باشد که پدر خانمش شخص مناسبی برای بحثهای سیاسی نیست!
البته با برادر داماد مشکل داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
البته با برادر داماد مشکل داره.
پس من اشتباه متوجه شدم. ممنون از تذکر.
یعنی پدر عروس با برادر داماد مشکل داره؟
اگر اینطوره که فکر نمی کنم به اون صورت مشکلی پیش بیاد. مگه پدر عروس و برادر داماد چقدر هم رو می بینند؟
برادر داماد هم به نظر من بهتره به خاطر بحث سیاسی برای برادرش و همسر او مشکل ایجاد نکنه.
مگر اینکه خود داماد هم افکار برادرش رو داشته باشه... یا اینکه برادرش روش تاثیر بگذاره...