من خیلی زود از حرف های همسرم عصبی میشم کمکم کنید
با سلام
من خیلی از حرف های همسرم عصب میشم و وقتی عصبی میشم دیگه دوست ندارم صدا شو بشنوم و خیلی بد باهاش برخورد میکنم که انگار نه احساسی بین ما برقرار بوده گاهی
خیلی صبرم کم شده و حساس شدم و نمیتونم تحمل کنم در حدی که سریع بعد از ناراحتی تلفنو خاموش میکنم و نمیخوام دیگه باهاش حرف بزنم
در یه لحظه همه ی دنیا رو رو سرم خراب میبینم وقتی برام مشکلی پیش بیاد و کامل سه روز میرم تو کمای روحی و نمیزارم کسی بهم نزدیک بشه
مثلا اون دوست داره خودش منو ببره پزشک اگه مریض شدم یا سرما خوردم و غیره ولی من میگم که دوست ندارم همیشه سر بار تو باشم و بهش میگم تو متعصبی و نمیخوای من مستقل باشم آیا درست میگم یانه
لطفا کمکم کنید
ایا من دچار مشکلی شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RE: من خیلی زود از حرف های همسرم عصبی میشم کمکم کنید
شما در یک تاپیک دیگری که ایجاد کردید گفتید که مجرد هستید و میخواهید ازدواج کنید، خانواده مخالفند. اینهم لینکش:
تاپیک قبلی شما
و حالا اینجا دارید میگید که از همسرتون زود عصبانی میشد.
بالاخره شما متاهل هستید یا مجرد؟ ضمنا اسم کاربریتون هم آدم رو به اشتباه میندازه: زن یا مرد؟ که البته از تاپیک قبلی میشه گفت که شما آقا هستید، اما در این تاپیک مثل اینکه خانم هستید .
برخورد اون خانومی که میخواین باهاش ازدواج کنید اینطوریه باشما؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
شما در یک تاپیک دیگری که ایجاد کردید گفتید که مجرد هستید و میخواهید ازدواج کنید، خانواده مخالفند. اینهم لینکش:
تاپیک قبلی شما
و حالا اینجا دارید میگید که از همسرتون زود عصبانی میشد.
بالاخره شما متاهل هستید یا مجرد؟ ضمنا اسم کاربریتون هم آدم رو به اشتباه میندازه: زن یا مرد؟ که البته از تاپیک قبلی میشه گفت که شما آقا هستید، اما در این تاپیک مثل اینکه خانم هستید .
و از همه مهمتر در تاپیک قبلی نوشتن در رشته دکتری!!!!!!!!!!!!! درس میخونن.
میشه این رشته رو بیشتر معرفی کنید؟!!!:311: بگید آیا مقطع دکتراشم تو ایران هست؟ در چه زمینه ای هست؟:311:
البته ناراحت نشید شوخی بود.
ولی بقول دوستمون الان همه دچار سردر گمی هستیم، خواهش می کنم هرچه زودتر دوستان رو از این سردرگمی نجات بدهید!
این سایتو من به یکی از دوستان معرفی کردم و من درد ایشون را گفتم چون حوصله نداشت که پروفایل بسازه
از این حیث شرمنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shima857952
این سایتو من به یکی از دوستان معرفی کردم و من درد ایشون را گفتم چون حوصله نداشت که پروفایل بسازه
از این حیث شرمنده
جدای از اینها می شد حدس زد که شما یوزر و پسوردتونو به چند نفر دیگه هم دادی که ا ستفاده کنند...
دوستان لطفا به سوالات دیگران احترام بگذاریم و کمکشون کنیم به جای اینکه به فکر مچ گیری و یا اخلاق آماتو رد رفروم باشیم :72:
من خودم رو عرض کردم به کسی بر نخوره:72:
شما باید صبرتونو بالا ببرید
وقتی عصبی میشید دادو فریاد نکنید به این فکر کنید که اینجوری زندگیتون خراب میشه هر چی میخوایدتو آرامش به همسرتون بگید چند وقته ازدواج کردید؟
باهاش بحث نکنید همسرتونه احترامش واجبه دشمن که نیست فقط با همسرتون اینجوری هستید؟