سلام آریاناng
:72:خوش آمدی به همدردی :72:
آریانا ، بایدخیلی بهت سخت بگذره به خاطر تعارضی که دچارش هستی . از طرفی وابستگی عاطفی به این آقا ، از طرفی زندگی خوب و همسر همراه و .... ، نمیدونی چکار کنی :325:.
این لطف خداست که اینجا رو پیدا کردی که بتونی حرف بزنی و راهنمایی بگیری . پس با این خدای مهربان بیشتر در ارتباط باش ، می دونم ازش خجالت می کشی ، اما بدون همین شرم پیش او خیلی ارزش داره .
آریانا
این رابطه و کشش از احساسات صرف خط گرفته و کششهای طبیعی بین دو جنس متفاوت آنرا غلیظ کرده ، و توجیحات ذهن برای دفاع از این حس و کشش آنرا به وابستگی کشانده .
کافیه دقت کنی و مثل یک دادستان در محضر عقل این وضعیت را تحلیل ( تحلیل عقلانی ) کنی ، قطعاً این حس و رابطه و روند را تآیید نخواهی کرد ، اما چرا به این حالت به صورت مستحکم نمی رسی . به خاطر توجیحات احساسی هست که در درون ترا هدایت می کند ، بخصوص با القاء خلع اراده ، یعنی هر گاه خودت این حس و کشش و رابطه را نقد می کنی ، ذهن احساسی می گوید : مگر دست خودته ، تو که عمداً و خود خواسته این حس رو پیدا نکردی ، این حس بطور عجیبی پیش اومده ، تو فکرشم نمی کردی روزی چنین برات پیش بیاد ، پس دست تو نیست ، این غیر ارادیه . پس لابد حقه ، شاید به خاطر اینه که من تو زندگیم فلان هست و بهمان نیست و ......
عزیزم با پرداختها و تخیلات ذهنیت محکم و قاطع مبارزه کن .
این حس ، این رابطه و ادامه آن ، صحیح و سالم نیست و حتی عقل حسابگر هم قبولش نمی کنه چه برسه به عقل حکیم .
پس باهاش مبارزه کن ، هم ذهنی هم عملی .
مباره ذهنی توقف فکر هست ، یعنی اصلاً به این آقا فکر نکنی و تصورش نکنی ، حرفها و کارهاش را در ذهن یادآوری نکنی و روی احساسی که پیدا کردی متمرکز نشوی و این احساس را به هیچ وجه درست و منطقی نبین ، بلکه احساسی و غیر عقلانی ببین . برای هر نقض توقف فکر و تمرکزی برای خودت جریمه بگذار ، و برای هر روز موفقیت در عدم تمرکز و توجه و یادآوری ، پاداش به خودت بده .
خوبیهای زندگی و همسرت را یادآوری کن و برجسته تر ببین و لذت ببر .
حتماً بستر زدایی داشته باش ، که مهمترینش عدم مجاورت مکانی است . یعنی خیلی قاطع در معرض دیدش نباش ، به توجهاتش بی توجه شو و رفلکس منفی و رد نشون بده و ... اگر نمیتونی این کار رو بکنی ، حتماً محل کارت را از او جدا کن و کلاً هرگونه ارتباطی را قطع کن ، ( تماس تلفنی ، اس ام اس ، دیدار و ..... )
قبل از اجرای این تصمیمات با قاطعیت و استحکام به این آقا بگو که ما داریم خطا می کنیم و من به هیچ قیمتی حاضر به ادامه این رابطه نیستم و از شماهم همین را انتظار دارم .
ضربتی و اورژانسی عمل کن .
می دونم که می تونی موفق شوی ( از آمدنت اینجا و طرح مشکلت و راهنمایی خواستنت این به خوبی پیداست )
مراجعه به مشاور حضوری را تاکید دارم .
موفق باشی
.