سلام دوستان عزیز من امروز با این سایت آشنا شدم و خیلی بنظرم جالب اومد و فکر کردم که فورا عضو بشم و مشکلم رو مطرح کنم :
پسری 20 ساله ام که در حال تحصیل در رشته کامپیوتر هستم و البته در دانشگاه پیام نور. راستش رو بخواین من قبل از کنکور خیلی تلاش کردم اما متاسفانه به دلیل اضطراب همیشگی ام نتونستم حقم رو از کنکور بگیرم.
متاسفانه بعد از این اتفاق و تا حدودی بدشانسی ، کسی که خیلی برام عزیز بود رو هم خیلی راحت از دست دادم و فوت کرد.این هم ضربه کوچکی بود برای شکستن روح من.
حالا هم مشکل من اینکه اصلا نمیتونم درس بخونم. قبلا خیلی درسخون بودم به طوری که اگر تعریف از خود نباشه تمام دوران ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان همیشه شاگرد اول بودم.
اما حالا هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم درس بخونم بطوری که یک ترم هم مشروط شدم.:163:
خیلی آرزو ها داشتم اما همش فکر می کنم آرزوهام بر باد رفتن !!!
راستش من اصلا نمیتونم به طور کامل 1 ساعت پشت سر هم درس بخونم و خیلی زود کلافه میشم. البته از رشته ام خیلی راضیم و واقعا علاقه مند. اما دیگه طوری شدم که مادرم مدام نگران منه و نگران آینده تحصیلی و زندگی من. حتی من برای گرفتن گواهینامه اقدام کردم کلاس رفتم و همه چی رو بلدم اما در اثر اضطراب وحشتناکی که در وجوم شعله ور میشه هر 3 بار نتونستم در امتحان عملی قبول بشم.:316:
نمیدنم بهتره که من به یک مشاور مراجعه کنم؟؟!؟!
خیلی زود می رنجم و واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟
لطفا کمکم کنید نمیدونم چکار کنم ؟!!؟
از این که این همه حرف زدم معذرت میخوام.:72::72::72::72:ممنون.