-
درباره دخترم
[align=justify]با عرض سلام و خسته نباشید
من دختری 2 سال و شش ماهه دارم. با اینکه خیلی سعی در آرامش خود او و خانه دارم ولی او کمی پرخاشگر است و با داد و عصبانیت حرف میزنه و هرکاری که خودش بخواد انجام میده و خیلی کم پیش میاد که به حرف من گوش بده و اگر اونو لفظی دعواش کنم و یا عصبانی بشم آنقدر گریه میکنه که آروم کردنش با خداست. و یا اگر کاری که دلش میخواد انجام نشه!! گریه کردنش بیشتر منو اذیت میکنه چون به هیچ وجه نمیتونم آرومش کنم. کمی لجبازه. و من نمیدونم وقتی لجبازی میکنه چطور باهاش رفتار کنم که حرفم رو گوش کنه.
از راهنمایی شما ممنون میشم.[/align]
-
RE: درباره دخترم
سلام mohamadi
به کلبه همدردی خوش آمدید.
شاید این تنها فرزندتان باشه...
اینها که گفتی کاملا طبیعی هست. مخصوصا در این سن که بچه ها در حال پیدا کردن شخصیت هستند. در واقع بحث سر لجبازی نیست. فرزند شما با نظرات مخالف اولا می گوید که یک شخصیت جدید این خانه هست ومتمایز از شماست. ثانیا جلب توجه می کند.
گریه ها، عصبانیت ها و ... همه برای جلب توجه هست.
شما اگر بدون این گریه ها و در شرایط دیگر کاملا توجه به او نشان دهید، می توانید به هنگام گریه یا ....، با عوض کردن موضوع و بدون توجه به او (البته نه اینکه قهر کنید) بحث را خاتمه دهید.
در این سن نیاز نیست خیلی برای بچه سخنرانی کنید و باید و نباید به او بگوئید.
فقط کافیست هر وقت آروم هست و رفتارش مطلوب است بلافاصله او را مورد تشویق و تقویت قرار دهید.
فراموش نکنید ثبات داشته باشید، آروم باشید. و نسبت به رفتار ناخوشایندش عکس العمل نشان ندهید. اما نسبت به رفتار مثبتش تشویقش کنید.
-
RE: درباره دخترم
سلام
منم با نظر مدیر همدردی موافقم.من این روش را روی دخترم پیاده کردم خوب جواب داده.دختر متم رفتاری شبیه انچه شما گفتین داشت.
لازمه گاهی بی توجهی کنین.
موفق باشین