RE: عدم جرات درخواست کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نمی دونم این خصلتم بده یا نه.
فرهنگ عزیز،
شما فقط در مورد خرید این مشکل رو داری؟
یا اینکه در همه مسائل سختت هست که خواسته هایت رو با پدر مادرت مطرح کنی؟
اگر فقط در مورد خرید هست، باید دید علتش چیه. شاید شما ملاحظه پدرت را می کنی و نمی خواهی که خرج روی دست او بگذاری و برای همین صرفه جویی می کنی. اگر قضیه اینطور باشد، فکر می کنم این خصلتت خوب هم هست. البته نه اینکه چیزی رو واقعاً احتیاج داشته باشی و پدرت هم بتواند برایت بخرد، ولی رویت نشه که این رو از او بخواهی.
البته فکر کنم اگر خودت در آینده درآمدی داشته باشی، دیگر این مشکلات را نخواهی داشت و خودت هر چه می خواهی می توانی بخری.
سلام فرهنگ محترم
مشكل شما در نحوه ي درخواست و ترس از نپذيرفته شدن درخواست است . مشكل پدر نيست و.... اين مشكلات دروني خودتون است .
لازم است كه يه بازبيني خودت را بكني
فرض كن كه تو تصميم بگيري كه درخواستهايت را مطرح كني و براي طرف مقابلت هم اين حق را قائل بشي كه حق داره در خواست تو را قبول يا رد كنه ( بنا به شرايط حتي بي پولي ) .به همين سادگي . قرار نيست اتفاق بدي بيفته . اين يك راه خوب براي نفس كشيدن و ارتباط برقرار كردن و...و نزديكي با اطرافيان است .
از اينكه نه بشنوي نترس . تو درخواستت را بگو اعلام كن . شهامت داشته باش پسر خوب . هيچ اتفاق بدي نمي افته . نهايتا يك نه شنيدن است .
در ضمن تو به دليل همين ترس از نه شنيدن و مخالف شايد از خيلي از هدفهاي زندگي كه در ارتباط با ديگران و با كمك انها مي توان آنها را به ثمر رسوند عقب مي ماني . اين نتيجه ي خوبي نيست .
مثلا همين آكواريوم
تو از پارسال اين را مي خواستي اما يكسال گذشته و تو تنها تونستي با مادرت اين مسئله را مطرح كني و روند براي رسيدن به اين هدف خيلي كند است ( آن هم براي موضوع كوچكي مثل اين مسئله تو مي توانستي در اين يكسال حتي مقداري پول هم براي خريد جمع كني و ....) و البته به مرور اين عدم درخواست و ترس از درخواست در زندگي ات تاثيراتي خواهد گذاشت كه سازنده نيست .
و باز يادت باشه كه قرار نيست در زندگي كسي در رابطه با خواستهاي ما علم غيب داشته باشد خيلي مواقع ما بايد به ديگران كمك كنيم تا بهتر ما را بشناسند و از نيازهاي ما آگاه شوند و ...تا بتوانند نقش خود را در زندگي نسبت به ما بهتر بازي كنند و تا با هم ارتباط سازنده برقرار كنيم و....
حالا آكواريوم مورد نظر آب شور است يا آب شيرين ؟!
انشالله مباركت باشه . مطمئنم كه تا قبل از 13 در صورت طرح درست آن نتيجه مي گيري و لي يادت باشه ماهي ها رو به جاي سبزه به هم گره نزني :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نمی دونم این خصلتم بده یا نه.
فرهنگ عزیز،
شما فقط در مورد خرید این مشکل رو داری؟
یا اینکه در همه مسائل سختت هست که خواسته هایت رو با پدر مادرت مطرح کنی؟
اگر فقط در مورد خرید هست، باید دید علتش چیه. شاید شما ملاحظه پدرت را می کنی و نمی خواهی که خرج روی دست او بگذاری و برای همین صرفه جویی می کنی. اگر قضیه اینطور باشد، فکر می کنم این خصلتت خوب هم هست. البته نه اینکه چیزی رو واقعاً احتیاج داشته باشی و پدرت هم بتواند برایت بخرد، ولی رویت نشه که این رو از او بخواهی.
البته فکر کنم اگر خودت در آینده درآمدی داشته باشی، دیگر این مشکلات را نخواهی داشت و خودت هر چه می خواهی می توانی بخری.
هم پولش هم خجالت.چون از اول همه چی برام می خریدن دیگه فرصتی نمی شد خودم بگم
فلان چیزو می خوام برا همین بلد نیستم.نمونه ش اینکه یک ساله دارم دوتا شلوار می پوشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
سلام فرهنگ محترم
مشكل شما در نحوه ي درخواست و ترس از نپذيرفته شدن درخواست است . مشكل پدر نيست و.... اين مشكلات دروني خودتون است .
لازم است كه يه بازبيني خودت را بكني
فرض كن كه تو تصميم بگيري كه درخواستهايت را مطرح كني و براي طرف مقابلت هم اين حق را قائل بشي كه حق داره در خواست تو را قبول يا رد كنه ( بنا به شرايط حتي بي پولي ) .به همين سادگي . قرار نيست اتفاق بدي بيفته . اين يك راه خوب براي نفس كشيدن و ارتباط برقرار كردن و...و نزديكي با اطرافيان است .
از اينكه نه بشنوي نترس . تو درخواستت را بگو اعلام كن . شهامت داشته باش پسر خوب . هيچ اتفاق بدي نمي افته . نهايتا يك نه شنيدن است .
در ضمن تو به دليل همين ترس از نه شنيدن و مخالف شايد از خيلي از هدفهاي زندگي كه در ارتباط با ديگران و با كمك انها مي توان آنها را به ثمر رسوند عقب مي ماني . اين نتيجه ي خوبي نيست .
مثلا همين آكواريوم
تو از پارسال اين را مي خواستي اما يكسال گذشته و تو تنها تونستي با مادرت اين مسئله را مطرح كني و روند براي رسيدن به اين هدف خيلي كند است ( آن هم براي موضوع كوچكي مثل اين مسئله تو مي توانستي در اين يكسال حتي مقداري پول هم براي خريد جمع كني و ....) و البته به مرور اين عدم درخواست و ترس از درخواست در زندگي ات تاثيراتي خواهد گذاشت كه سازنده نيست .
و باز يادت باشه كه قرار نيست در زندگي كسي در رابطه با خواستهاي ما علم غيب داشته باشد خيلي مواقع ما بايد به ديگران كمك كنيم تا بهتر ما را بشناسند و از نيازهاي ما آگاه شوند و ...تا بتوانند نقش خود را در زندگي نسبت به ما بهتر بازي كنند و تا با هم ارتباط سازنده برقرار كنيم و....
حالا آكواريوم مورد نظر آب شور است يا آب شيرين ؟!
انشالله مباركت باشه . مطمئنم كه تا قبل از 13 در صورت طرح درست آن نتيجه مي گيري و لي يادت باشه ماهي ها رو به جاي سبزه به هم گره نزني :311:
سلام آنی محترم
اگر بدونم جوابم منفیه مطرح نمی کنم.سعی می کنم بهونه هایی که به خاطرشون نه میارن
برطرف بکنم بعد درخواستمو بدم.البته اگر دیر نشده باشه.
آب شیرییییییین.
تمرين كن . بالاخره بايد از يك جايي شروع كرد .
پول و خجالت كه نشد دليل .
اين يك بعد قضيه است . بعد زيرين ماجرا را بررسي كن .
ببين يك پسر به سن تو مي تواند چه كارهايي بكند كه يك سري از درخواستهاي معقولش برآورده بشود . شايد به نوعي خانواده هم دارن تو را وادار مي كنند كه به كار و در امد فكر كني و راه استقلال يابي را پيدا كني اگر نه كه خانواده اي كه قبلا نيازهاي تو را مي شناخته اند و وظائف خود را انجام مي داده اند نمي شود يكباره تغيير روش داده باشند .
به اين مسائل فكر كن شايد دليل بيروني و دروني را بهتر پيدا كني
داشتم متوني را ورق مي زدم
اين متن به چشمم خورد . با خودم گفتم برا ي تو بگذارم گويا يك پيام كائناتي است !
دل و جرات به خرج بده و هر چيزي كه دلت مي خواهد درخواست كن .
ديگران حق دارند كه به تو جواب مثبت يا منفي بدهند و تو هميشه حق درخواست كردن را داري به همين صورت ديگران نيز حق دارند كه از تو خواهشي بكنند و تو هم حق بله يا خير گفتن را داري .
و باز براي كمك كردن به درك بهتر موضوع
در مسئله تو خجالت كشيدن احساس ثانويه است . احساس اوليه نيست. نتيجه و پيامد احساس اوليه است . احساس اوليه را بررسي و پيدا و ريشه يابي كن .
فرهنگ عزیز
چند سالتون هست؟
چند فرزند هستید؟
شغل و موقعیت اجتماعی خانواده تون چطوره؟
:72:
سلام فرهنگ عزیز ،
سال نو مبارک ..:72::72:
همونطوری که baby محترم پرسیدن درک بیشتر از نحوه ی تعامل شما با افراد خانواده و دیگران ، در ارائه راهنمایی های بهتر کمک خواهد کرد ..
مثلا اینکه آیا شما این شیوه ی رفتاری رو صرفا در محیط خانواده اعمال می کنید یا خیر و این موضوع به حلقه ی دوستان و سایرین نیز تسری داره؟ و ...
اما در هر صورت تاپیک زیر رو برات می زارم ..
قطعا خوندنش خالی از لطف و فایده نیست .. با این توضیح که همه ی آنچه که در تاپیک مذکور اومده شاید در مورد تو صدق نکنه اما امیدوارم حداقل در حد یک "کد راهنما" بتونه عمل کنه ..
همنوایی : همه را از خود راضی نگه داشتن
موفق باشی دوست خوبم
:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
فرهنگ عزیز
چند سالتون هست؟
چند فرزند هستید؟
شغل و موقعیت اجتماعی خانواده تون چطوره؟
27
1
بازنشسته،مغازه داریم.
http://www.hamdardi.net/thread-1739-post-14973.htm
تک فرزندی خوب یا بد؟!
به نظرم بهتر است اين مطلب را مطالعه كني
فرهنگ عزیز من هم تک فرزند هستم.نمی دانم ربطی دارد یا خیر.ولی من در جامعه هر چیز که بخواهم نه تنها خجالت نمی کشم که به کسی بگویم ، بلکه یک جوری می گویم که یعنی حتما باید انجامش دهد!
ولی به پدر مادرم مثل شما هیچ موقع درخواستی را به جز موارد نادر مطرح نکردم.اگر شما هم مثل من هستید فکر می کنم دلیلش ملاحظه ی پدر و مادر باشد.
ارادتمند
:72::72::72: