موسيقي دوستان! اينجا درخواست آهنگ و نت آهنگ موردنظر خود را بدهيد
سلام دوستان. :72:
ديدم بخش موسيقي فعال شده، فكر كردم بد نباشه دوستان آهنگ مورد علاقه خودشون رو يا نت آهنگ مد نظرشون رو سفارش بدن. قول نميدم، اما تلاش ميكنم واستون تهيه كنم. اگر دوستان ديگر هم در اين گردآوري كمك كنند، ازشون ممنون ميشم. حيفه بخش موسيقي، هنري به اين زيبايي ، گوشه ي تالار خاك بخوره.....:227:
RE: موسيقي دوستان! اينجا درخواست آهنگ و نت آهنگ موردنظر خود را بدهي
سلام دوست عزيز. بابت تاخير در پاسخ معذرت ميخوام. مسافرت بودم. راجع به اين كه چه آهنگ هايي رو ميتونم بذارم با مدير در ميون ميذارم و تا هر محدوده اي كه ايشون صلاح ديدن در خدمتتون هستم.
سلام دوستان. متن كسب اجازه از مدير بخش موسيقي (فرشته مهربان عزيز) رو براتون نوشتم تا محدوده ي فعاليت هاي اين تاپيك براي اعضا مشخص شه. چند روزي در مسافرت هستم اما بعد از سفر اگر به سلامت برگشتم، با آهنگ و نت آهنگ هاي زيبا و همچنين مورد درخواست شما (در اين محدوده) در خدمتتون خواهم بود. (آهنگ بي كلام، زنگ خور موبايل، دكلمه شعر شاعران، ترانه هاي مفهومي و مجاز و... رو كم كم جمع آوري ميكنم.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
سلام. خسته نباشين. شرمنده وقتتون رو ميگيرم. با توجه به اينكه فعاليت در بخش موسيقي سايت خيلي كمرنگ بود، بر آن شدم تا تاپيك درخواست نت و موسيقي رو ايجاد كنم تا فعاليت در اين بخش بيشتر شه و دوستان از افسردگي جو تالار خارج شن. اما چندان از محدوده ي فعاليتم اطلاعي ندارم. يعني اينكه چه جور اهنگ هايي رو ميتونم بذارم، چه خواننده هايي، و چه جور نت هايي. از شما ميخوام اگر واستون مقدور هست اين محدوده رو مشخص كنيد تا من بدونم تا چه مقدار دستم باز هست براي پيشبرد اين تاپيك.
با تشكر.
سلام بر شما و سال نو مبارک
امیدوارم سالی پر خیر و برکت در پیش داشته باشید . ( ان شاء الله )
باید عرض کنم که اهنگهای مجاز و البته محتوایی ( نه کوچه بازاری ) یعنی آهنگهایی که شعر آنها محتوایی مفید متناسب با اهداف تالار را منتقل کند . تأکید بر این است که آهنگهایی که با ایجاد غم یا شادی هیجان محور فرد را دچار سرخوشی های لحظه ای یا غم عمیق ولو کوتاه می کند یا تداعی خاطراتی که بهتره فراموش شود و یا برای جوانان تقویت روابط عشقولانه پیش از ازدواج را در بر دارد و .... نباشد . توصیه می کنم به تاپیک هایی که مدیر محترم در بخش موسیقی ایجاد کرده و آهنگهایی که گذاشته مراجعه کنید تا متد دستتون بیاد یا از خود ایشان نیز در این زمینه کسب تکلیف نمایید .
ممنون از زحمات شما :72::72::72:
تاپیک موسیقی انقد باید سوت و کور باشه؟ بابا آهنگی بنوازید:310:
یعنی هیچ کس نیست به موسیقی علاقه داشته باشه، درخواست موسیقی داشته باشه.
خب پس اولین درخواست (البته درخواست مجاز:) ) رو من میدم.
شب بارونی عزیز اگر براتون مقدور هست لینک دانلود (البته از نوع فیلتر نشده) آهنگهای کیتارو رو برام بذارید. ترجیحا جاده ابریشم.
ممنون:82:
RE: موسيقي دوستان! اينجا درخواست آهنگ و نت آهنگ موردنظر خود را بدهيد
سلام عزيزان. ببخشيد متوجه update تاپيك نشدم. شرمنده. جاودان عزيز آهنگ كيتارو رو براي شما خواهم گذاشت. منتها اينجا attach نميشه كرد و چون با لينك مستقيم صوت اتوماتيك پخش ميشه، اينجا پخش ميشن، اين تاپيك رو در تاپيك ديگري دنبال خواهيم كرد.