نوشته اصلی توسط بهشت
انتخابت اشتباه نبوده.
ممنون بهشت جون اما فکر میکنم انتخابم خیلی اشتباه بوده چون ما از نظر فرهنگی اعتقادی و مادی اصلا شبیه هم نیستیم.من اون موقع خیلی ساده بودم و اصلا به این چیزا فکر نمیکردم فقط تحصیلات واسم مهم بود و بس.
شما الان سه تا مشکل مطرح کردی. یکی مسایل دینی و اعتقادی که خب قبل از ازدواج باید ازش مطمئن می شدی. الان هم مشکلی نیست. شما اعمال خودت را به جا بیار. هر کس مسئول اعمال خودش است.
اما من زجر میکشم وقتی میبینم با کوچکترین بهانه ای نمازشو نمیخونه،تنهایی باید واسه سحری پاشم. اما آره راست میگین اون وقت که باید به این آرزوهای خودمم فکر میکردم که نکردم حالام باید چوبشو بخورم حقمه.
میترسم فردا بچه ای هم داشته باشیم مثه شوهرم و خونوادش بی دین و ایمون بار بیاد:163:.همیشه دوست داشتم بچم قاری قرآن باشه. واقعا چرا اون زمان همه این رویاهامو یادم رفته بود:302:
مشکل دوم هم مسایل مالی بود که گفتی برات مهم نیست که دو تا سرویس نخریدند و لباس ارزون خریدی و ... پس تا اینجا مشکل خاصی نیست.
مشکل سوم در مورد احترام بود که این را باید تمرین کنی که به دست بیاری.
من نمیتونم رفتار مامان یا خواهر پرفیس و افاده و پرادعای اونو عوض کنم.نمیتونم ازشون بخوام روراست باشن و هزارتا رنگ نداشته باشن. به خدا بهشت جون باباش پیش من یه چیز میگه پیش پسرش برعکسشو. خیلی زرنگ بازی در میارن خیییییییییییییلی اصلا صداقت ندارن. دروغ و کلاس گذاشتنای دروغی واسشون خیلی عادیه.
انقد پشتیبانی بچه هاشونو به ناحق نکنن.مثلا با هر مریضی که شوهر من میشه منه بدبخت استیضاح میشم. گوشی تلفنو ورنمیدارن و اجازه میدن بچشون چند روز حتی سه ماه خونشون بمونه و تازه خوشحالن که دارن عروسرو آدم میکنن. به پسرشون هزار تا راه میدن.نصفه شب از در خونشون برمیگردوننت.بهشت جون میفهمی منو؟خیلی دلم گرفته.:302:حالا اگه اینا به خاطر به دست آوردن یه شخصی بود که واقعا از من برتره میگفتم ارزششو داره اما به خدا من از هرجهت از اونا بهتر بودم خیلی کیسای بهتری از اونا داشتم که همه رو با حماقت از دست دادم.نمیدونم چرا شرطایی رو که واسه بقیه میذاشتم واسه این مورد هیچی نگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟ باور کن همه فامیل من انگشت به دهن مونده بودن.به نظرت اگه آدما ایمانشون قوی باشه این ناحقی یارو میکنن؟فکر نمیکنم پس ببین مهمه که اعتقادات طرفت چطور باشه.
در ضمن هیچ کس صددرصد با مرد یا زن مورد انتظارش ازدواج نمی کنه. هر کدوم یک درصد مشکل دارند.
قبول دارم اما کاش حداقل هفتاد درصد باشه نه بیست درصد