متولدين سال 1390 دستها بالا!
سلام. هر بهاري كه مياد به ما يادآوري ميكنه كه: لطف خداوند شامل حالمون شده و ميتونيم يه بار ديگه هم متولد بشيم . همين تولد هاست كه نهال شكننده رو به درختي تنومند تبديل ميكنه.
امسال ميتونيم :
يه رفتار بد رو به يه رفتار خوب تبديل كنيم.
يه دغدغه رو به آرامش تبديل كنيم.
و در نهايت عدم خوشبختي رو به خوشبختي تبديل كنيم.
و چقدر خوبه هر سال جاي يه منفي رو يه مثبت بگيره. اونوقت بعد از 10 سال 20 بار از ايني كه هستيم بهتر ميشيم.
كي مايله امسال اين كارو انجام بده؟ هركي مايله يه بسم ا... بگه و بنويسه ميخواد امسال كدوم منفي رو خط بزنه و كدوم مثبت رو اضافه كنه.
خواهش ميكنم همراهي كنيد. خيلي خوبه كه تا شب عيد يه ليستي از كارهاي منفي قابل حذف تهيه شه و يه ليست از كارهاي مثبت قابل اضافه. اونوقت كار خيلي ها واسه تصميم گيري راحتتر ميشه.
RE: متولدين سال 1390 دستها بالا!
من تصمیم دارم تلاش کنم که دیگران رو دوست داشته باشم. (بدون دلیل)
سلام دوستان.
blue sky عزيز ممنوم ازتون. اميدوارم در تصميمتون به لطف خدا موفق بشين. قرار بود يه خصوصيت منفي رو هم واسه حذف در نظر بگيريد، البته اگر مايل به گفتنش باشين.
سارابانو ي عزيز از شما هم ممنونم و همونطور كه قول دادين منتظر نظرتون هستم.
منتظر همكاري ديگر دوستان هم هستم. خواهش ميكنم افرادي كه ميتونن در اين انجمن پست بذارن، نظراتشون رو از ما دريغ نكنند.
پيشاپيش عذرخواهي ميكنم اگر در طول روز نميتونم به تاپيك سر بزنم. من از ساعت 9 شب به بعد سعي ميكنم در خدمتتون باشم و نظرات با ارزشتون رو بخونم. ممنون.
سلام. ممنونم سارا بانوي عزيز. راستش چند مدتي مطالب شما و ديگران رو كه راجع به شما نوشته بودن ميخوندم، احساس كردم خسته ايد يا پريشونيد. البته من شناخت چنداني نسبت به شما ندارم، اما مقايسه مطالبتون چنين احساسي رو در من به وجود آورد. اما حالا خيلي خوشحالم كه سرحال ميبينمتون. اميدوارم خوشحالي و احساس خوشبختيتون مستدام باشه. تصميمتون هم زيبا و قابل تامل بود. ممنونم.