امروز (8 مارس) ظاهرا روز جهانی خانمهاست.:311:
صحت و سقمش رو تحقیق نکردم . ولی همکارا شلوغش کردن و دارن همین جوری مانور میدن.:161:
اگه این فرض درست باشه ، فرصتیه که این روز رو به تمامی خانمهای عضو تالار تبریک بگیم.:104:
ایامتون خوش :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز (8 مارس) ظاهرا روز جهانی خانمهاست.:311:
صحت و سقمش رو تحقیق نکردم . ولی همکارا شلوغش کردن و دارن همین جوری مانور میدن.:161:
اگه این فرض درست باشه ، فرصتیه که این روز رو به تمامی خانمهای عضو تالار تبریک بگیم.:104:
ایامتون خوش :72:
مرسي بي بي جان
اين تبريك از طرف شما خيلي ارزشمند است آخه نيست كه شما سردسته ي باند ضد زنهاهستيد از اون لحاظ:311:
ممنون كه ياد ما كرديد و يك تبريكي از طرف هم تالاري (سردسته ي باند ضد زن) دريافت كرديم .
حقيقتش صبح مي خواستم اينكار را بكنم و يك تاپيك باز كنم و به خودمان تبريك بگويم ديدم ريا ميشه منصرف شدم :311:
من هم به سهم خودم روز زن را به تمام شير زنان ايراني و سراسر جهان تبريك مي گم . اميدوارم روزي برسه كه زنان به حقوق به حق خودشون دست پيدا كنند .
این همون چیزیه که می خواستم. :104: دوستان قدیمی رو فقط با یه همچین سوژه هائی میشه به حرف آورد.
امیدوارم همه ایام به نام خانومها باشه ، مثلا یه دفعه سال 90 رو بذارن سال زن :227: قرن جدید رو قرن زن :104: همینطور برو بالا :311:
یه حقیقتی رو می خواستم اذعان کنم برای همه مردان استفاده کنن:
از نظر من ماه آخر سال که کلا ماه خانومهاست. خصوصا هر چه به آخر سال می رسیم این شدت پیدا میکنه.
چند روزه همش وقت گذاشتم و تقریبا بازار و مرکز خریدی در تهران باقی نمونده که با همسر محترم نریم. جالبه اینقدر سرحاله و با نشاط و عجیبه که از پا هم نمی افته حتی دیشب بعد از این همه پیاده روی و بازار چرخی نزدیک ساعت 12 شب هم با ز پیشنهاد یه مرکز خرید دیگه رو میداد :311::311:
نکته : با همسرانتون در بحث شیرین خرید همراهی کنید