RE: گوش ندادن خانمم به حرفام
سلام. به تالار همدردی خوش اومدین.:72:
یه کم بیشتر توضیح بدید. مدت نامزدیتون چقدر بود؟ چطوری اشنا شدید؟ علت اینکه فکر میکنید او از خانواده شما خوشش نمیاد چیه؟
مدت 4 ماه زمان کمیه برای اشنایی و یک ارتباط دوستانه بالاخص که شما از هم دور هم هستین. شما اول از همه باید با هم دوست باشین و راحت حرفاتون و به هم بزنید. و در ضمن شما به عنوان مرد این زندگی اون قدر اقتدار داشته باشید که بتونید کنترل اوضاع رو بدست بگیرید و با درایت لازم ملزومات یک زندگی و درست کنید.
بهتره به جای اینکه مثلا بگید در خانواده ما رسمه که بعد از ازدواج زن باید کنار شوهرش باشه بهش بگید من دوست دارم حالا که ما زن و شوهر شدیم تو کنارم باشی و من همیشه ببینمت.
در ضمن اختلاف بین خاواده شوهر و تازه عروس طبیعیه.
از همین ابتدا بدونید که باید چیکار کنید که بین مادرتون و همسرتون یک ارتباط خوب و منطقی برقرار کنید.
خوب شدن روابط او دوتا به شما بستگی داره و طرز برخوردتون در مقابل هر دوشون.
موفق باشید:72:
RE: گوش ندادن خانمم به حرفام
سلام
اين حس شما درست نيست و از توقع شما و باورهاي شما سرچشمه مي گيرد كه الزامي بر درست بودن آن نيست .
دوست محترم سعي نكنيد كه از ابتداي راه اين تفكيك بندي ها را در ذهن داشته باشيد . شما الان همه يك خانواده هستيد ولي به هر حال اين جمعيتي كه در حمايت خانم شما هستند شناخت بيشتري نسبت به هم دارند .
نبايد چنين توقعي از خانمتان داشته باشيد . به هر حال ايشان در ابتداي امر ازدواج نسبت به خانواده ي شما مراعات و حتي غربت دارند اگر خودتان در كنار ايشان تشريف داشته باشيد قضايا به كل متفاوت است . چرا كه اين نزديكي به علت حضور خودتان كمتر خواهد شد اما در اين شرايط دستكم ايشان به تنهايي احساس دلتنگي و فشار دوري از شما را دارند چه بهتر كه در جمع افرادي از خانواده باشند كه شناخت بيشتري از همديگر دارند .