RE: هیچ کس منو جدی نمیگیره
شوهر خواهرم وقتی با خواهرم دوست بود خیلی راحت خونمون میومد حتی شب میموند:cool::cool::33::33:
سلام دوست عزيز.
به نظر نمياد مسئله ناديده گرفتن شما باشه. فكر ميكنم پدر شما هم براي خودشون دليلي دارند كه گمان كردند نيازي نيست شما بدونيد، مثلا شايد زمان رو مناسب نمي بينند... در ضمن شما هم مسئله رو محكم و جدي عنوان كنيد. و از پدر و مادرتون فرصت بخواين تا براي خواستگاري ، (نه مهماني و آشنايي!) تشريف بيارن. همسايه ها هم هيچي نميگن.
تذكر: عنوان كردن مسئله در زمان مناسب و مكان مناسب خيلي به جدي گرفتن شما! كمك ميكنه.
دوست عزیز دیگه باید چه جوری میگفتم که میخوان بیان خواستگاری اصلاً خواستگاری نه آشنایی چه طور به کوچیکه اجازه میدن به من نه؟
آره دلیلش اینه که همه ظاهر بینن خواستگار من قدش کوتاهه وقتی هم با پدرم صحبت کردم تا میومدم حرف بزنم میگفت قدش کوتاهه دوست داری بچه های کوتوله شن؟
برو دنبال آدم قد بلند آخه به نظرتون این منطقی هست؟
اما دوست خواهرم که اصلاً قابل مقایسه نیست چون قدش بلنده همه بله رو گفتن
سلام دوست عزيز. من در مورد عقايد پدرتون اطلاعي ندارم كه نظر بدم ايشون منطقي هستند يا خير. به هر حال اگر ميدونيد كه دوستتون مناسب ازدواج با شما هستند، پدرتون رو از راه صحيح متقاعد كنيد و دليل بياريد كه به خاطر اين خصوصيات، احساس ميكنم شخص مناسبي براي من باشند.
احتياط: :305:هيچگاه پدرتون رو مجبور به رضايت نكنيد و سعي كنيد حدالامكان فقط نظرشون رو جلب كنيد. ازدواجي كه در اون رضايت خانواده نباشه، ازدواجيه بر لب پرتگاه كه هيچ پشتوانه اي نداره.