سلام .
اگر با یک فردی سر موضوعاتی همکلام شده باشیم و بخواییم بفهمیم هدفش از ایجاد این رابطه چییه چطوری می شه فهمید ؟
چطوری نظرشو بپرسیم ؟!
طوری که مستقیم نباشه . راهی وجود داره ؟ از چه رفتاریش ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
اگر با یک فردی سر موضوعاتی همکلام شده باشیم و بخواییم بفهمیم هدفش از ایجاد این رابطه چییه چطوری می شه فهمید ؟
چطوری نظرشو بپرسیم ؟!
طوری که مستقیم نباشه . راهی وجود داره ؟ از چه رفتاریش ؟
نازنین جان چرا ازش مستقیم نمیپرسی ؟این که اشکالی نداره
سلام نازنین
خوب اون "موضوعات" که می گی چی هستن؟ آیا این هم کلامی تون در قالب همون موضوعات هست و یا گسترش پیدا کرده؟
اگر موضوعات معقولی مثل کار و تحصیل هستند که صرفا در همان چارچوب صحبت کنید و نه بیشتر و چنانچه ایشان تمایل بیشتر کردن رابطه را داشتن، خیلی صریح بگویید که بنده اعتقادی به روابط دوستانه قبل از ازدواج ندارم و معذورم.
خوب ایشان هم یا صرفا قصدشان دوستی است و اگر فرد با آدابی باشند، اصرار برای ادامه نمی دهند و اگر هم قصدش آشنایی بیشتر جهت ازدواج باشد که خودش عنوان می کند.
بنظرم شما اینرا عنوان کنید و اگر ایشان قصد ازدواج را مطرح کردند، بیاید و باز هم باهم مشورت کنیم که بدانیم راست گفته است یا دروغ!
عزیزم طبق تجربه اینو می گم که اگر بهتون ابراز علاقه کردن بعد از یکی دو هفته رابطه دورادور خیلی راحت بهش بگید که من دختری هستم که به اخلاقیات معتقدم و در مرامم نیست که با پسری صحبت کنم مگر به قصد ازدواج و به صورت خیلی محدود، بگو اینی که میگم فکر نکن که من از الان می گم به ازدواج فکر کنیم بلکه میگم من دختری نیستم که همینجوری جهت خوش گذرانی با پسری دوست بشم و بسیار معتقد و پایبند به اصول هستم بنابراین اول میخوام رک و صریح هدف از رابطه مون رو مشخص کنیم بعد یک مدت محدود مثل دو سه ماه ( مدت تعیین کردن یادتون نره ) باهم در ارتباط باشیم و تحت نظر خانواده باشه و در نهایت شاید اصلا من با شما جور در نیومدم و شاید هم شما با من و شاید هم شد و مناسب هم بودیم بعد سه ماه یا دو ماه در فلان تاریخ تصمیم میگیریم .
عزیزم اگر شما منتظر باشید از رفتارهای ایشون سر در بیارید چه بسا رفتار این آقا پسر دو پهلو باشه و شما رو مدت ها با رفتارهای دو پهلوش سر درگم کنه و شما هم بعد یکی دو ماه وابسته بشید و نتونید رک حرفتون رو بزنید ، خیلی ها توی این مدل روابط گیر کردن ، پس جنگ اول به از صلح آخر، یا ایشون رک و راست حرفشو می زنه و یا هر سعی می کنه از زیر بار این حرف ها در بره و شما هم تکلیفتون رو می فهمید
ولی اگر تا به حال چیزی نگفتن باید بیاید توضیح بدید ببینیم چه صحبت هایی ما بینتون رد و بدل شده و چجوری آشنا شدید و اطلاعات بیشتری بدید و دقت کنید که آغاز گر رابطه شما نباشید و همیشه محتاط باشد که زیاد خودتون رو مشتاق نشون ندید و سنگین و رنگین برخورد بکنید
سلام
من تصور می کنم : شما با عنوان نکردن مستقیم این موضوع در حقیقت به یک نوعی دارید از تصدیق وجود رابطه تفره می روید یا به زبان ساده "سعی می کنید رابطه ای که بین شما و آن آقا در اثر محبت و دوست داشتن به وجود آمده است را انکار می کنید"
در حقیقت شما خواسته یا نا خواسته وارد رابطه شده اید و عملا رابطه را برقرار کرده اید ولی زبانا دوست ندارید در موردش صحبت کنید چون به نظرتان وجود این رابطه صحیح نیست و عزت نفس خانم را زیر سوال می برد
ولی عنایت فرمایید که این مسایل شوخی ندارد و اگر در نگفتن آن ها کوتاهی نمایید مسئولیت عواقب آن به عهده ی خود شماست.گفته ی غیر مستقیم و ... فایده ای ندارد چون عملا دیده شده وقتی طرفین نسبت به رابطه ای ابراز علاقه می کنند این علاقه و کششی که بینشان ایجاد می شود خیلی قوی تر از آن است که بخواهند به راحتی چیزی را بر خلافش قبول کنند.
پس اگر غیر مستقیم بفرمایید ، حتی اگر آقا کاملا منظور شما را متوجه شود ، باز هم سعی می کند که از گفته تان برداشت دیگری کند و عملا تاثیری ندارد
به هر حال با انکار زبانی چیزی تغییر نمی کند.رابطه وجود دارد و شما واردش شده اید.با این کار فقط خود را اذیت می کنید و باعث می شوید در این راستا آسیب پذیر شوید
پس به جای انکار و تفره رفتن از وجود این رابطه خیلی راحت به آقا بگویید : می خواهم در ارتباط با رابطه ای که میانمان به وجود آمده با شما صحبت کنم.سپس به یک مکان مناسب رفته و در کمال آرامش ، احترام و متانت انتظارات خود را شرح دهید :82:
برایتان آرزوی موفقیت می کنم
:72::72::72:
سلام
نمی دونم چطوری ازهموتون تشکر کنم .... :72::72::72::72:
ترجیح دادم تا قبل از این که اتفاق احساسی بین ما افتاده باشه صحبت کنم البته مستقیم نگفتم ولی انگار خودشونم منتظر بودن ..
قصد ایشون ابتدا دوستی بود بعد گفتن برای مدت طولانی باشه که شناخت پیدا کنیم
اما ترجیح دادم عین قبل اشتباه نکنم و گفتم فقط رسما. ...
ممنونم
سلام
بازم ممنونم از همتون
امیدوارم بهترین روزا و زندگی هارو داشته باشین .
می دونم آدما باهم فرق دارن
اما می شه بگین یک پسری که ظاهر براش مهمتر تا اخلاق نمی شه روش حساب کرد ؟
سلام،
خود پسر آمده به شما گفته که برای من ظاهر مهمتر از اخلاقه؟ یا شما چطوری به این نتیجه رسیدید؟
بالاخره ظاهر دختر برای پسر مهمه، همینطور ظاهر پسر برای دختر. ولی نباید ظاهر از اخلاق و شخصیت طرف برای آدم مهمتر باشه.
حرف تکراری: ظاهر بعد از یک مدت تکراری می شود. برای اینکه یک ازدواج موفق باشد تفاهم و اخلاق دو طرف مهم است.
از طرف دیگر این هم درست نیست که اصلاً کسی به ظاهر توجه نکند.
سلام:72:
این همون پسر قبلیه هستش یا یه نفر دیگه است؟
به نظر من اگر پسری چنین طرز فکری رو داشته باشه، و این موضوع رو اینجوری بیان کنه دلیل اش اینه که هنوز آمادگی کامل رو برای ازدواج نداره و هنوز خودش رو درست و حسابی نشناخته.
البته نیاز نیست که سریعا با چنین افرادی قطع ارتباط نمود ولی می بایست هشیار بود و به او جهت رشد فکری کمک نمود. در زمانی که منتظر ایشون هستید می بایست رابطه بسیار کم باشد تا وابستگی ایجاد نشود. و همیشه این موضوع در ذهن باشد که اگر ایشون در بازه زمانی مورد نظر شما موفق به شناخت خود و هدفشون نشدن با ایشون قطع رابطه کنید.
سلام
بله منم 100 % با این موافقم که تا حد زیادی ظاهر مهمه ....
بله خودشون گفتن که اهمییت ظاهر برام خیلی زیاده ولی با این وجود هم می دونم که ظاهر ماندنی نیست .
ولی برام خیلی مهمه !
احتمال می دم خانم نگار حق با شما باشه دوست خوبم که هنوز آمادگی را ندارن .
می شه بهم توضیح بدین منظورتون از هشیار بودن و جهت رشد فکری به طرف چییه ؟ باید چه کار کرد ؟
یعنی نباید رابطه را کاملا کات کرد ؟