-
مشکل شخصیتی
[/color]سلام همسر من یک مشکل شخصیتی بزرگ داره یه جورایی دو شخصییتیه در مورد مسائل جنسی من بهش علاقمندم یعنی یه مدت طولانی باهاش دوست بودم بعد ازدواج کردیم ولی تازگی ها متوجه این مشکل شدم دخترهای مشکل دار زیادی از طریق اینترنت باهاش در ارتباط هستن درسته ارتباط فقط مجازیه ولی قابل تحمل نیست من خیلی قاطی کردم کمکم کنید لطفا [color=#000080]
-
RE: مشکل شخصیتی
سلام
خواهش مي كنم بگوئيد كه با چه كساني در ارتباطه. شما در مورد چه چيزي نگرانيد. با چه چيزي مشكل داريد؟ توضيحات شما كافي نيست. چه جور شخصيتهايي دارد؟؟؟؟
-
با سلام
كارش درست نيست باهاش صحبت كن و بگو همانطور كه او از تو انتظاراتي دارد و از ارتباط تو با ديگران هرچند مجازي ناراحت مي شود تو هم اين ارتباطات را دوست نداري و بهتر است وقتتان را باهم صرف كنيد تا با دوستان خيالي .
-
دوستم سلام
راستش شما مشكلت روخيلي مبهم بيان كردي آنچه من برداشت كردم اينكه شما مشكل شخصيتي همسرت رودراينكه بادختراي ديگه ازطريق اينترنت رابطه داره مي بيني لطفا مشكلت واضحتر بيان كن وبيشتردرموردرفتارهاي همسرت بنويس
يك نصيحت دوستان :واسه اينكه زندگي زيبايي داشته باشي بايدسعي كني زيبابانديشي وزيبارفتاركني ببين همسرت چه كمبودي داره كه اوقاتش با چت كردن مي گذرونه وهمچنين چه اتفاقي داره توزندگيتون مي گذره
-
يعني چي كه با دخترهاي مشكل دار زيادي در اينترنت رابطه داره ؟ لطف مي كنيد بيشتر توضيح بديد