RE: مطالب جدید یاد نمی گیرم
سلام دانا
همه اینها که گفتی طبیعی است...
به نظرم شما اکنون دچار فشار و اضطراب هایی هستی، که تمرکز شما را از محتوای موضوعات مورد مطالعه به مسائل حاشیه ای می کشاند.
بسان دانشجویی که شب امتحان می خواهد متنی را مطالعه کند و مرتب تحت فشار این فکر است که: آیا می رسم این درس را تمام کنم، آیا فردا نمره خواهم آورد؟!!!
این که بعد از مدتی بعضی مسائل را فراموش کنیم طبیعی است. شما وقتی مطالعه می کنید اصلا چکار به دهان و چشم و زبان و ... داری....
می خواهد زبانت در دهانت حرکت کند، می خواهد حرکت نکند....
مهم اینست که ذهنت به مسائل حاشیه ای می پردازد.
من هم اگر هنگام مطالعه بخواهم زبانم را در دهانم را ردگیری کنم، دیگر مفهوم آنچه را که می خواهم به درستی درک نمی کنم و نیاز است تکرار کنم!!!!!!
سلام از راهنمایی های صمیمانه ی شما کمال تشکر دارم
سلام
من يك دانشجو هستم و همين مشكلات بعضي مواقع برام رخ ميده ولي بعضي مواقع من هر موقع با اين مشكل روبرو ميشم از خودم مي پرسم:
چند روزه كه اين درس رو نخوندي ؟
چرا نخوندي ؟
بعد اگر مدت طولاني باشه كه درس نخونده باشم كه به علت فراموشي اين مشكل پيش مياد و چون تا چيزي در ذهن انسان جايي بگيره، زمان ميبره و به تكرار نياز داره و بايد براي آسان شدن انجامش در ذهن ملكه بشه، ولي اگر نه، زمان كمي گذشته و من هنوز ياد نگرفتم پس مشكل از ذهنمه كه مشغوله، مشغول چيزاي ديگه از قبيل كار و پول و دوستان و تفريحات و آينده و... كه مي توني با تمرين تمركز ( كه وقت زيادي ازت ميگيره ) به پيشرفت و جاهاي بلند مغزت برسي و اين در بلند مدت كارسازه مثلا 1 يال يا 6 ماه ( بيشتر يا كمترش به توانايي انسانها بستگي داره)
خود من براي كسب تمركز در درس با تمركز در نماز شروع كردم كه خدا هم كمكم كرد و تونستم تمركزم رو بالا ببرم . و الان با اين مشكل كم بر خورد مي كنم ولي باهاش برخورد مي كنم ( بين ترم تحصيلي ) كه اونم با مطالعه كتب دلخواه و مورد علاقه كه فصل به فصلش رو براي خودم خلاصه نويسي ميكنم برطرف ميكنم.
دوست عزيز من آدم كم تجربه اي هستم ولي اين تجربه رو بارها درك كردم كه انسان با تكرار ها آلبرت انيشتين ميشه يا بو علي سينا ميشه.
همچنين اگر دست به دامان غير خدا بشي كند تر پيش ميري با توكل به خدا و با توسل به ائمه پيش برو يا حق.
انشا الله كه موفق باشي.
منم همین مشکل رو دارم وقتی قصد می کنم کتابی رو بخونم اینقدر امروز و فردا می کنم تا یه وقت مناسب برای خودم ایجاد کنم بعدش هم که می خوام مطالعه کنم اینقدر فکر های مزاحم به مغزم هجوم می یاره که دیگه نمی فهمم چی دارم می خونم گاهی وقتها شده که کتابی رو قبلا چندبار خوندم ولی اگه بعدا بهش نگاهی بندازم چیزی یادم نمی یاد
الان مشکل اصلی من با درسامه که نمی تونم تمرکز داشته باشم. مدام احساس می کنم دیگه مغزم کشش نداره و ظرفیتش شده به اندازۀ یه فندق.
اگه راه حلی بدست اوردی منو بی خبر نذار