بهترين پست نفر قبلي همراه با نكات نهفته در آن
با عرض سلام
امروز آقاي مدير بهم شارژ دادند تا از بنده يه كوچولو انتقاد كنن غافل از اين كه بنده پرروتر از اين حرفا تشريف دارم :311: و ميام در اين قسمتهايي كه به شارژ نياز داره موضوع جديد باز ميكنم.
خوب ديگه بالاخره بايد وقتو غنيمت شمرد و درضمن از هر شكست به پلي براي موفقيت نگاه كرد. منم خوشحالم ديگه :227:
موضوع اينه:
"يكي از بهترين پستاي نفر قبلي خودتون رو بنويسيد و اگر تمايل داشتيد نكاتي كه در اون پست جالب بوده و به نظرتون قابل توجه هست رو هم بهش ضميمه كنيد (در انتهاش)".
خوب بچه ها كي اول شروع ميكنه؟ اصلا من پست خوب داشتم يا نه؟ :311:
RE: بهترين پست نفر قبلي همراه با نكات نهفته در آن
با سلام و عرض ادب و احترام
بنده بهترين پست yasa گرامي را پست قبلي ، يعني ايجاد تاپيك :«بهترين پست قبلي همراه با نكات نهفته در آن » معرفي مي كنم.
در واقع هم استارت يك تاپيك محتوايي هست هم در قلب انجمن تفريح و سرگرمي ايجاد شده است.
همچنين جمله حكيمانه ايشون در اين پست يعني:
خوب ديگه بالاخره بايد وقتو غنيمت شمرد و درضمن از هر شكست به پلي براي موفقيت نگاه كرد. منم خوشحالم ديگه
اين جمله اين مضامين مهم زندگي هست::
1 - غنيمت شمردن وقت
2 - تبديل شكست به موفقيت و تبديل تهديد به فرصت
3 - آرامش و خوشنودي
==========
پاورقي:
30 روز شارژ رايگان ، هديه ويژ ه ايجاد اين تاپيك ،از طرف همدردي به شما تعلق مي گيرد.
آقاي سنگ تراشان كه استاد ما هستند و پست خوب و تاثير گزار و آموزنده خيلي زياد دارند . كدام را بايد بگم ؟!
اما من دو پست ايشان را خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي زياد دوست دارم
اولي تاپيك این کیست این؟! این کیست این؟!
http://www.hamdardi.net/thread-429.html
و دومي ليستي كه براي بي دل نازنين و گرامي نوشتن به نوعي سرمشق .
آن پست را خيلي دوست دارم .انرژي خيلي خوبي در درون آن پست هست كه بوي عشق بي منت و بي چشمداشت مي دهد . بيشتر زمينه هاي حسي آن تاپيك كه دريافت خودم است را خيلي دوست دارم . حسي است از يك جنسي است كه تعريفش نمي توانم بكنم
مرسي دوست نازنين و محترم من آقاي سنگ تراشان
بابت تك تك پستهاي شما از شما تشكر ميكنم .
افتخار مي كنم كه در فضاي مجازي با شما آشنا شدم و صميمانه هوار هوار هوار هوارتا دوستتان دارم .:72:
و مرسي از yasa محترم براي اين تاپيك خوب و عالي
دوتا پست اولی که سرآغاز این آشنایی شد
اینکه گفتی (پست 36)
این یعنی چه که می گویی دوستش دارم ؟! این مرد یا به تو آسیب زده و آسیب زدنهایش جدی است که واقعا معنی دوستش دارم را نمی فهمم . یا آسیب نزده ؟!
و دومین پستت ( پست 38)
زندگی زن بعد از طلاق مزخرف ترین مرحله زندگی یک زن است
انی شاید خودت ندونی ولی جمله بالا دقیقا سیر دید منو عوض کرد .. انگار جواب عنوان تاپیکم رو داده بودی
" مزخرف ترین مرحله زندگی یک زن" و اون هم از زبان کسی چون آني ،این حرفت باعث شد من کمی دست به عصاتر راه بروم
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...132d194fcb.gif
البته جا داره اینجا از تمام دوستانی که توی تاپیکم پست زدند تشکر ویژه داشته باشم چرا که بزرگترین کمک را به من کردند
پست های همتون از نظر من بهترین پست توی زندگیم بوده و هست و خواهد بود...
این پستت یادت میاد؟
http://www.hamdardi.net/post-114826.html#pid114826
اینجا به صورت عملیاتی به مراجع درک روشنی ار تغییر قفل و کلید دادی . که بسیار برای من قشنگ و جالب بود ، یک کار مشاوره ای فنی و اثر گذار چنانکه مراجع اقرار به تاثیر قابل توجه آن داشته .
امیدوارم همیشه همینطور مفید و مؤثر باشی .
اینم نقل قولی از مقدمه آن شرح عملیاتی :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
:
وقتی قفلی عوض بشه کلید اون قفل هم عوض میشه
:72:
عزیزم هرچه بیشتر و بدون انتظار و چشم داشت عشق بدهیم عشق بیشتری نیز می گیریم .:46:
خیلی از پست هات ولی پستی که خیلی تاثیر گذار بود و نگرشم رو عوض کرد و کلید تغیرم زده شد http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...1558882d3b.gif
اینه که به گفتی آیا خودم ، خودم رو دوست دارم ؟!
نقل قول:
بالهای صداقت عزیز
بر فرض که شوهرت تو رو دوست نداشته و نداره ، تو چی ؟؟ تو خودت رو دوست داری یا نه ؟
این اشتباهه که هویت ما گره بخوره به میزان علاقه و تأییدی که دیگران نسبت به ما دارند
.
با سلام
مي توان گفت اكثر پستهاي بالهاي صداقت قابل دفاع بوده و سازنده است.
اما در بين آنها بعضي انرژي زيادي از او گرفته است. هم به سبب انتخاب هوشمندانه مشاوره ها، هم به سبب اعمال سليقه قشنگ در ويرايش مطالب و هم به سبب دسته بندي هاي قشنگ آنها.
اين پست كه مدخل تاپيك مشاوره براي همه هست نمونه اي از خروار فعاليتهاي سازنده بالهاي صداقت هست. شايد دهها يا صدها ساعت تاپيك اين چنين وقت لازم داشته باشد تا بتواند مرجعي براي مشكلات همه بازديدكنندگان و حتي اعضاء باشد.
مشاوره براي همه
به نظر من
آفتهاي احتمالي در كار مشاوره يكي از بهترين تاپيكهاي آقاي سنگ تراشان است كه هر يك از پستهاي آن مي تواند به افرادي كه اينجا اقدام به راهنمايي مي كنند ، مي تواند كمك كند تا از اعمال نظرات شخصي - گمانه زني - قضاوت و....جلوگيري بشود و از مراجع و آسيب ديدن بيشتر او در مسير تاپيك جلوگيري مي تواند بكند .
البته در صورتي كه اعضا به واقع قبل از راهنمايي آن را چندين بار مطالعه كنند . به اين دليل كه فكر مي كنم اين تاپيك سودي دوطرفه دارد .
1- از يك سو مراقبت از مراجع آسيب ديده و تحت فشار
2- و از سوي ديگر كنترل كارما و كانتكس فردي كه اقدام به راهنمايي مي كند .
شايد بعضي از اشتباهات در مسير راهنمايي كوچك و....باشد اما راهنمايي و اشتباهات بزرگ كه مراجع را با مشكلات پيچيده تر و.....رو به رو مي كند به واقع براي راهنمايي كننده ناصالح و ناوارد هم كارما دارد .