خدا رو شکر می کنم و سعی می کنم تغییر کنم
سلام اینم تاپیک جدیدمه .
امروز رفتم دانشگاه که پیگیر کارای پایان نامم باشم و وقت دفاعیه بگیرم . فعلا که الافمون کردن این اساتید محترم . یه برگه دادن دستم که صد نفر باید امضاش کنن . یکی هست اونیکی نیست . یکی می گه ساعت 1 بیا اونیکی می گه ساعت 2 به بعد بیا .
فعلا که الاف شدیم .
زنگ زدم سر کار که بگم نمی یام . منشیمون گفت شوهرت زنگ زده بود دوباره گفتم چی گفت گفت هیچی پرسید امروزم نیومده ؟ یعنی هیچکی خبر نداره اونجا می آد یا نمی آد ؟ اونم گفته راستش حالش خوب نیست کسی زیاد گیر نمی ده بهش . کی می آد کی می ره . و شوهرم گفته هر چی زنگ می زنم موبایلشم خاموشه . اگه می شه بهش بگین حتما کارش دارم و باهام تماس بگیره .
فعلا که موبایلمو خاموش کردم . ولی خودمونیم چقدر بدون موبایل زندگی کردن سخته . یه دفعه می خوای زنگ بزنی می بینی نمی شه حسابی کنف می شی .
از یه طرفم مطمئنم که حتما کارشو بهم اس ام اس کرده و اگه روشن کنم یه وقتی موبایلمو حتما دلیوری اس ام اس و می گیره و می فهمه اس ام اسشو خوندم . :324:
RE: خدا رو شکر می کنم و سعی می کنم تغییر کنم
سبک تکین سلام
چه طوری
باید صد آفرین گفت به تو که اینقدر قاطعانه موبایلت رو خاموش کرده ای
خیلی خوبه که داری پیگیر کار پایان نامه ات میشی ... و چقدر خوبه که لازمه از صد نفر امضا جمع کنی ... اون هم یکی بود و یکی نبود هستش ... همه اینها کمکت می کنن که از روی مشکل پیش اومده کمی فاصله بگیری و بیشتر روی داشتن آرامشت فکر کنی
سبک تکین عزیز
یه گوشه خلوت بشین و با خودت فکر کن ببین دوست داری چه جور زندگی داشته باشی
توی این زندگی سبک تکین را فقط نگاه کن و روی خودت و آرامشت و خوشبختیت زوم کن
سبکتکین عزیز اگه دوست داشتی برو پیش یه روانپزشک. من شنیدم تاثیر داروهایی که تجویز میکنن یه ذره طول میکشه اما اثرش عالیه. کمکت میکنه تا بهتر و آسونتر تغییر کنی. بی خیال شی و اعتماد به نفستو به دست بیاری و ...
دوستان گرامی از زدن اسپم در این تاپیک خودداری کنید
نقل قول از فرشته مهربان
نقل قول:
سبکتکین عزیز
ازت میخوام که تاپیکی دیگر با عنوانی مناسب و با روحیه انتخاب کن تا اونجا دوستان راهنمائی دهند .
پاورقی
=====
دوستان عزیز
جداً از ارسال مطالب حاشیه ای و بدون همگامی با کارشناسان پرهیز کنید . تا سبکتکین بهتر در جهت تغییر یاری شود .
با تشکر
یه کمی سرم خلوت تر شه و از فکر این پایان نامم در بیام حتماپیش روانشناس می رم . زیاد بد نیست دیگه حالم . سعی می کنم واقعیت ها رو بپذیرم و دنبال قرص و آرام بخش کمتر برم .
سلام سبکتکین عزیزم
حالت چطوره ؟
می بینم که تصمیم گرفتی به حرفای دوستان گوش کنی:310:
آفرین داری درست پیش میری، اینکه دنبال کارهای دیگه ات هم هستی خوبه .
داشتن تنوع تو زندیگ خیلی کمک میکنه که فقط اتفاقات ناخوشایند و نامطلوب زندگی رو نبینیم و به خوبیها هم یه نیم نگاهی بندازیم:104:
برات آرزوی موفقیت میکنم:72:
سلام خانومی راستی اگه اهل مطالعه و یا فیلم دیدن هستی حتما اینکارو بکن ولی فقط مثبت هاشو بخون و ببین یعنی از فیلمها و کتابهایی که استفاده کنه آدم یاد میدن زندگی یعنی صبر در برابر مشکلات.
شاید باور نکنی ولی من که اینجوری دارم باهات از صبر حرف میزنم خیلی مشکلات ریز و درشت دارم .خانوادگی ، کار ، زندگی شخصی:316:اما چه کنم مشکلات میان و باید باهاشون مبارزه کرد همین.
به هرحال خیلی برات خوشحالم سعی کن بهتر ازین بشی گلم برات دعا میکنم :104::104:
سلام سبكتكين عزيزم
منم خيلي خيلي از اينكه مي بينم از اون حال و هوا دراومدي و با اون ناراحتي ها خداروشكر فاصله گرفتي خوشحالم اين عاليه كه دوباره داري روال زندگيت رو بدست مياري و با مسائل زندگي كنار مياي ، تاپيك جديدت رو كه خوندم دقيقا ياد خودم و اون روزايي كه منم مثل شما تصميم گرفتم خودم رو پيدا كنم افتادم اگه همينطور ادامه بدي مطمئنا موفق ميشي ، همينطور پيش برو و زندگي كن چون زندگي در جريانه و اجازه نده كه هيچ چيزي مانع ادامه دادنت بشه و متوقفت كنه ،
------------------------
این پست توسط keyvan ویرایش شد
سلام سبکتکین جان
این مدت که سر نزدم چه اتفاقهای خوب خوبی افتاده! خدارو شکر:227: چقدر خوب شدی دختر!!! اگه می شد ماچت می کردم:46:
خدا رو شکر که تصمیم گرفتی تغییر کنی مطمئن باش ضرر نمیکنی.
منم تولد دوباره ات رو بهت تبریک می گم گلی:72:
از تجربیات دوستان استفاده کن...موفق باشی:310:
سلام سبکتنین
خیلی خوبه که رفتی دنبال پایان نامه، عزیزم خودتو سرگرم کن.
آفرین آفرین آفرین،:104:
از خدا میخوام که هر مشکلی داری حل بشه..:323: