چطوری جلوی یه دوستی را بگیم؟فوری فوری
سلام دوستای خوبم به راهنمایی های سریع شما احتیاج دارم من یه دوستی دارم که 18 سالشه و در محیط خونشونون آرامش نداره ولی تا یک سال پیش حتی با شرایط نامساعد خانوادش از ایمان خوبی داشت و به قول خودش بزرگترین آرزوش رفتن به مسجد بود ولی از یه سال پیش ورق برگشت و با افرادی دوست شد که قصد منحرف کردنشو داشتن و می تونم بگم موفق بودن حالا اون به من گفته میخواد دوست پسر بگیره وقتی دلیلشو پرسیدم گفت برای برطرف کرن غریزه نمی دونم چی کارکنم چطوری از این کارمنصرفش کنم که فکر نکنه نصیحته و گوش بده در ضمن تمام دوستاش دوست پسر دارن و حتی رابطه هم برقرار کردن کمکم کنید
RE: چطوری جلوی یه دوستی را بگیم؟فوری فوری
با سلام
مي تواني دعوتش كني به همدردي...
تا خودش خيلي چيزها رو ببينه...
شنيدن كي بود مانند ديدن
اون اصلا اینترنت نداره و مادرش اجازه نمی ده از اینترنت استفاده کنه چون آمادگی شدید را برای استفاده از سایتهای نامرتبط داره یکی کمکم کنه می خواهم قبل از اینکه دیر بشه یک کاری بکنم ولی نمی دونم چطوری کمکش کنم:302:
با سلام
به تالار خوش آمدید:328:
راه های زیادی برای اتصال به اینترنت است.موبایل ، GPRS ، کافی نت ، از خونه شما ، اینترنت هوشمند ، مدرسه ، اگر هیچ کدام نشد از GPRS موبایل شما وقتی با هم هستید استفاده کند
با احترام
:72::72::72:
حتماً بگو بیاد همدردی...
این جا انقدر مورد این طوری هست که مطمئناً منصرفش می کنه...
هر روز حداقل یه تاپیک این طوری هست که پسره می یاد می گه دختره رفت دختره می گه پسره رفت و شکست عاطفی و ...
یه چیز دیگه هم بهش بگو:
بگو دوستی با این جنتلمنگ هایی که هر روز تو خیابونا می بینه روزای اول عاشقیته( یه عاشقیت احمقانه)
پسره می یاد می گه می خوای به خاطرت دریا رو بدزدم!!:311: اگه دوست نداری اشکال نداره بگو خورشید رو برات می دزدم هر چند خورشید در مقابل چشمای تو که دزدیدمش هیچی نیست!!!
راستش یه چیزی در درونم می گه: هی پسر تو عاشق شدی!
دختره می ره روزی هزار بار خدا رو شکر می کنه که ای خدا بالاخره شاهزاده سوار بر اسب سپید من هم اومد...!
این روزای اول عاشقیت احمقانه...
روزای بعدی اشک و گریه و ... روزای بعد تردید در این که به پیشنهاد رابطه جنسی ش آره بگم یا نه... روزای بعد اشتباه و اشتباه و اشتباه و....و در نهایت مسیرش می افته به سایت همدردی و یه تاپیک و کمک گرفتن از مشاوران و اعضاء...
پس بهش بگو بیاد اینجا و بخونه و مسیر اشتباهات دیگران رو دوباره نره...
و...
اگه می خوای دوست خوب باشی و کمکش کنی اگه اینترنت نداره پرینت بگیر و براش ببر. همین الان چند مورد این طوری هستن...بده بخونه و...بدونه خیلی رویاپردازی نکنه که آخرش فقط بن بسته...
با سلام
اگر نمي تواني مستقيما به همدردي وصلش كني، سعي كن شرايطي را فراهم كني كه مستقما بتواند از مشاوره حضوري استفاده كند.
در ميان صحبتهايت مي تواني با 148 كه صداي مشاوره در هر شهري هست آشنايش كنيد. تا اگر گاهي كمك فوري خواست بتواند ارتباط برقرار كند.
بچه ها ممنون من خودم 148 بهش گفتم و حتی چندتا از شکستهای دوستامم گفت و به قول خودش می گه هر کی می گه مال من فرق داره و خود آن هم آخر عاقبت این روابطو میدونه ولی می گه من الان احتیاج دارم من چی کار کنم خیلی می ترسم نمی خواهم اشتباه کنه نمی خواهم ضربه بخوره
دوستای خوبم یه نظری بدهید و منو کمک کنید
roze_bikhar محترم و نازنين سلام
عزيزم تا يك حدي كمك به ديگران تائيد شده است و اصرار و پافشاري بيش از حد كار درستي نيست . شما مي تواني چراغهايي براي اين دوست روشن كنيد تا غير مستقيم ايشان را در جهت آگاهي كمك كنيد .
اما انتخاب و تصميم نهايي با خود ايشان است .
پس بهتر است به جاي اينكه حال خودتان را متصل به احوالات ايشان كنيد . تمركز زدايي كنيد .
به دوستتان فيلم . كتاب - سايتها و ايميل هاي خوب و پر بار و آموزنده ي مرتبط با موضوع پيشنهاد دهيد . به حرفهايش گوش دهيد و شنونده ي خوبي باشيد و نظرات خود را نيز به شكل محترمانه با ايشان در ميان بگذاريد اما فقط در اين حد . نه بيشتر .
در نهايت هم به انتخاب ايشان احترام بگذاريد حتي اگر يقين داشته باشيد كه راه ايشان از نگاه شما اشتباه است . به هر حال هر كسي بهاي اشتباه و تجربه ي خودش را خودش بايد پرداخت كند و .....