-
با ضربه عاطفي چه كنم
با سلام. اريانا هستم .25 ساله ... مشكل بزرگي گريبانگيرم شده .عشق . . جدايي و ضرب عاطفي :302: در گذشته نامزد داشتم و به دليل فوت ايشون ضربه شديدي خوردم .. تا اينكه با اقايي به قول خودشون تحصيلكرده و روشنفكر اشنا شدم .. البته بايد بگم از طريق چت ..در ابتدا موضوع كاملا ساده بود ..من راحت بودم.. شاد بودم ..هر كاري كه ميكردم به اين اقا مي كفتم . تا اينكه ايشون ازم خواست دوستش داشته باشم .ازم خواست عاشقش بشم و اون هم كمكم ميكنه كه گذشته رو فراموش كنم.. خلاصه كه احساسات منو را برانگيخت ..و من شدم عاشقش.. بدون حتي ديدن ايشون..بعد كه فهميد من سخت عاشقش شدم شروع كرد به عذاب و رنج من ..پي گير گذشتم شد.. انقدر از لحاظ روحي زجرم ميداد كه بفهمه كه در زندگي من چه خبر بوده .. خواستن گفتن گذشته از كودكيم شد ...خونه نشين شدم . كار و درسمو تعطيل كردم.. ميگفت اگه دوستم داري بايد هر چي داري و نداري از ذهنت پاك كني كه عشق جاودانه بشه ..خودشون با دوست دختر قبليشون كه بيوه بود و ارتباط رو قطع كرده بود تلفني حرف ميرد و وقتي من ميگفتم جرا ميگفت بايد كمكش كنم /..
ازم ميخواست تمام كارهامو براش بگم و اگه يكم جا مي موند بايد انچان مجازاتي ميشدم كه دفعه اين كارو نكنم ...باور كنيد انقدر رنج وعذابم داد كه گاهي فكر ميكنم تا حالا چطور زنده ام ؟؟؟؟
خلاصه از يه دختر شاد و پر از انرژي به يه دختر وابسته و گوشه نشين و منزوي تبديل شدم//بعد از 4 سال در زماني كه تصورش هم براي من مشكل بود اعلام كرد كه كات.....
الان درشرايط روحي مناسبي نيستم ...تمام روزهام شده گريه و اشك .. چطور با اين ضربه عاطفي كناربيام كمكم كنيد .... با تشكر از همه شما
-
RE: با ضربه عاطفي چه كنم
سلام آرياناي محترم
به تالار همدردي خوش آمدي
چند وقت نامزد بوديد ؟
اين نامزدي رسمي بود يا نه و كلا به چه شكل بود رابطه ي شما ؟
چه مدت بعد از فوت نامزدتان با اين آقاي روشنفكر آشنا شديد ؟
چرا فكر مي كرديد حرف اين آقا حجت است و بايد براي ايشان با رابطه اي مجازي توضيح بدهيد كه چه مي كنيد و چه نمي كنيد و ...
علت اينكه عاشق ايشان شديد تنها درخواست ايشان از شما بود ؟
آيا ايشان را به شكل حضوري هم ملاقات كرديد و رابطه شما با اين آقا چگونه بوده و چگونه است ؟
-
RE: با ضربه عاطفي چه كنم
سلام بر اريانا گرامي
به تالار همدردي خوش آمديد. :72:
از اينكه به اعضاء تالار همدردي اعتماد كرديد و مسائلتون را مطرح مي كنيد، سپاسگزارم.
مي فهمم ، بايد خيلي از اين رابطه آسيب ديده باشيد.:302:
مخصوصا كه اين آقا در نقش يك تحصيلكرده،:303: و بزرگتر:305: مديريت اين رابطه را در دست گرفته و با احساسات شما بازي كرده است.
در واقع مهمترين ضربه ايشون به شما شكستن اعتماد شما بوده است.
دوست دارم در اين تالار به كمك اعضاء مهربان آن ، طي اين تاپيك بتوانيد رمق خود را باز يابيد و خود را بازسازي كنيد.
اينكه عليرغم اين جفا و فريبي كه در حق شما شده است. بازهم انرژي گذاشته ايد و به اين تالار اعتماد كرده و مطالبتون را بيان مي كنيد، نشان مي دهد كه فردي ساعي و پر تواني هستيد.
اين فشارها گاهي افراد را مي شكند. و ممكن است مديريت رفتار را از آنها بگيرد. اما خوشحالم كه شما عليرغم همه اين مشكلات هنوز مصمم در احياي خود و كاهش فشارهاي وارده هستيد.
اريانا گرامي، ما سعي مي كنيم با گرفتن اطلاعات كلي و اجمالي ، بدون اينكه به حريم خصوصي شما وارد شويم تا جايي كه اين محيط اجازه مي دهد در همين تاپيك كمكتون كنيم.(اطلاعات بيشتر در مورد نحوه كمك مشاوران واعضاء در اين تالار) خواهش مي كنم خونسرد باشيد. و گام به گام اين تاپيك را دنبال كنيد.