تجربه های شیرین و تلخ شما - دختر بزرگتر از پسر
سلام
قبلا یه تاپیک اینطوری بود که 2 مشکل داشت:
1- دیگه خیلی وقته کسی توش پست نداده
2- اونجا فقط تجربه های خوب رو بچه می نوشتن
===================================
توی این تاپیک من از تمام کسانی که ازدواج کردن و در اون دختر بزرگتر از پسر بوده، میخوام که بیان و تجربه های خوب و بد اشون بنویسن ... یعنی یه مرجع کامل از کسایی که با این شرایط ازدواج کردن و تجربه کردن
البته من میدونم که:
1- سن به تنهایی اصلا فاکتور مهمی نیست
2- در مورد هر کسی شرایط فرق می کنه
3- نمیشه فقط روی تجربه های دیگران تصمیم گرفت
ولی دونستن تجربه های دیگران، اگر سود نداشته باشه ضرر هم نداره
فقط چند تا مساله اگر رعایت بشه عالی می شه:
1- مسائل متفرقه توی این تاپیک بیان نکنید
2- حتما همه ی کسانی که این شرایط رو دارن بیان و نظر بدن. کوچکترین نکته ها می تونه مفید باشه. اگر کسی رو هم می شناسید، بهشون بگید لطف کنن بیان اینجا نظر بدن
ممنون از همه عزیزانی که وقت می ذارن
امیدوارم تاپیک مرجع خوبی بشه و تا حدی باشه که Sticky بشه :310:
RE: تجربه های شیرین و تلخ شما - دختر بزرگتر از پسر
یعنی واقعا هیچکسی اینجا خاطره و تجربه ای نداره؟
چرا اینقدر سوت و کوره اینجا :302:
من یک زوج موفق میشناسم که خانوم 4 سال بزرگتر از مرد هست و 20 سال بیشتره که با هم زندگی می کنند و دو تا بجه دارن
اوایل ازدواج ایشون طوری بوده که پدر پسر گفته بود که اگه ازدواج کنی با این خانوم من این خانومو هیچوقت عروس خودم نمی دونم
ولی خوب این خانواده خیلی آروم موفق و با مهر و محبت هستند طوری که الان توی فامیل زبانزد هستند
به نظر من سن به تنهایی فاکتور مهمی نیست در کنار موارد دیگه هست که این مسئله مطرح می شه مثلا مهارت های دحتر و پسر در امر ازدواج
نقش این فاکتور تو دوره ما کمرنگتر شده
باید دید سایر موارد موثر در موفقیت ازدواج در این زوج چطوری هستند
ممنون از پاسخ شما ...
چند تا سوال:
1- اونها چند تا فرزند دارن؟
2- وقتی کنار هم راه میرن معلومه که خانم بزرگتر هستن؟
3- مدیریت خونه بیشتر با خانومه یا آقا؟
بازم ممنون بابت جواب شما
با سلام
من با دختری 9 سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم حدودا 12 سال پیش تا این اواخر هم خیلی احساس خوشبختی می کردم والان 2 تا فرزند حاصل این ازدواج بوده.اما... اما با این عقیده که تفاوت سنی کمتر از 4 سال می تونه قابل توجیه باشه موافقم اما تفاوت بیشتر از این وتوصیه نمی کنم.اینو چون خودم تجربه کردم میگم
با تشکر از شما
اگر بگید مشکلی که اخیرا پیدا کردید چی هست، خیلی عالی می شه ...
مرسی
سلام
در جواب سوالات شما
1- 2 تا بچه دارند که الان دخترشون و پسرشون دانشجو هستند پسرشون فک کنم متولد 67 باشه
2- خانوم ایشون بسیار مدیر هستند و همیشه به تیپ و قیافه خودش میرسه و نه فک کنم هیچکس نمیتونه تشخیص بده خانومه بزرگتره چون خانومش روحیه خیلی بشاشی داره و همیشه مرتب هست
3- فکر کنم مدیریت خونه ایشون مشورتی باشه یعنی نه خانوم رئیسه نه آقا ولی هر کدوم نقش های سنتی خودشون رو دارن یعنی زن زن خونه س و مرد مرد خونه س اگه منظورتون اینه که خانوم به علت بزرگتر بودن سن به اقا مسلط هستند باید بگم که خیر ایشون خانوم با درایت و خوبی هستند و خونواده شون هیچ فرقی با خونواده های دیگه نداره