تشكر ويژه از زحمات بالهاي صداقت به خاطر تاپيك متمركز:«مشاوره براي
با سلام و عرض ادب و احترام
بالهاي صداقت گرامي
بدينوسيله از طرف مدير و اعضاء همدردي، كمال سپاسگزاري و قدرداني را از جنابعالي به خاطر ، گردآوري ، تمركز بخشي و تنظيم «تاپيك مشاوره براي همه » ، را دارم.
ويرايش و تنظيمات شكلي اين تاپيك نيز با ذوق و سليقه عالي شما، موجب جذابيت بيشتر آن شده است.
مطمئناً تاپيك هاي متمركزي از قبيل :
«مشاوره براي همه» ،
«نت برداري از همدردي» ،
«بهترين تاپيك هاي همدردي از نظر اعضاء » ،
«بهترين مقالات همدردي»
كمك زيادي به مراجعان براي دستيابي متمركز و ساده به پاسخ سئوالاتشان خواهد كرد. و موجب متمايز شدن مطالب ، پستها و تاپيكهاي محتوايي خواهد شد.
با موفقيت روز افزون براي شما
RE: تشكر ويژه از زحمات بالهاي صداقت به خاطر تاپيك متمركز:«مشاوره بر
جناب آقاي سنگ تراشان محترم
به سهم خودم ، از شما به واسطه ي اين همه ظرافت و دقت و توجه تشكر مي كنم .
بالهاي صداقت عزيز
مدتي است كه قصد دارم جدا بهت تبريك بگويم .
نسبت به روزهاي اول حضورت در تالار از دقت و جديت بيشتري برخوردار شده اي و از احساس محوري كلي فاصله گرفته اي .گاهي با خودم مي گويم بالهاي صداقت چقدر تغيير كرده و با چه نمودار رو به رشد و مثبتي هم اين اتفاق افتاده .
به وجود نازنين تو افتخار مي كنم و خوشحالم كه افتخار آشنايي با خانم مدير و مدبري چون تو نازنين را دارم .
از راهنمايي هاي خوبي كه ساير دوستان را مي كني به واقع استفاده مي كنم
RE: تشكر ويژه از زحمات بالهاي صداقت به خاطر تاپيك متمركز:«مشاوره بر
ممنونم از لطف و قدردانی مدیر همدردی و همه ی دوستان خوب تالار
متن زیر خیلی به دلم نشست و می خواهم آن را با شما نازنینان تقسیم کنم
زندگی زیباست ، زیباست . آنقدر زیباست این بی بازگشت که دوست داریم زندگیش کنیم تمام و کمال .
زندگی برایمان ارزش است .
دوست داریم زندگی مان را غنی کنیم و بر کیفیتش بیفزایم و در غنی سازی زندگی عزیزمان هم سهیم باشیم .
سهیم شدنمان در غنی سازی زندگی دیگران با ترک تعصب است وتلاش کردن در جهت تعلیم و تربیت خود و دیگران .
تلاش می کنیم خودمان تغییری شویم که در دنیا جستجویش می کنیم و از عزیزانمان دعوت می کنیم که در مسیر رشد ، تعالی و تغییر خود به ما بپیوندند تا در سایه وحدت به صلح و آرامش جهانی برسیم .
سفر درونی خود را در جهت تغییر با شناخت خود که همان مبدأ سفر است آغاز می کنیم و به اهداف خود می اندیشیم که غایت است و مقصد سفر .
به چگونگی سفر می اندیشیم و تهیه ابزارش .
راه را آموزش می دانیم و شرطش را صبر .
آرزوی مان داشتن قلبی است صاف چون دُر و زندگی کردن مبتنی بر آرزوهای مان .
یعنی تطابق کردار ، گفتار و پندارمان.
من سفرم را از یک سال پیش شروع کردم و در راه رسیدن به مقصدم و تو ای هم تالاری عزیز من در کجای سفرت هستی؟