سلام من دختری 17سالمه که مدتی به پسری که نسبت نزدیکی من دارد علاقمندشدم اون الان 20سالشه ومیترسم دختری دیگه ای توزندگیش باشه ویااصلان ازمن خوشش نیاد ..........چه جوری بهش بفهونم که دوستش دارم ...ممنون میشم کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من دختری 17سالمه که مدتی به پسری که نسبت نزدیکی من دارد علاقمندشدم اون الان 20سالشه ومیترسم دختری دیگه ای توزندگیش باشه ویااصلان ازمن خوشش نیاد ..........چه جوری بهش بفهونم که دوستش دارم ...ممنون میشم کمکم کنید
سلام عزیز دلم
خوش اومدی
میشه بگی چی تو این آقا پسر دیدی که ازش خوشت اومده؟
گیریم که بهش ابراز علاقه کردی، هدفت ازین دوست داشتن چیه؟
گلم بهترین حالت و تنها دلیل برای دوست داشتن یه پسر ازدواجه، ایا خودت و اون آقا تو این سن و سال شرایط ازدواج دارین؟
فکر می کنی اگه بهش ابراز علاقه کنی، بعدها به رخت نمی کشه؟ منت سرت نی ذاره؟
بنظرم من اصلا بهش فکر نکن. نذار این احساس درت تقویت بشه. ازش دوری کن تا فراموشت بشه.
بیخود و بیجهت خودت رو تو معرض شکست عشقی احتمالی قرار نده.
گلم بزار عشق پاکت نصیب کسی بشه که اونم عاشقته.
و بدون اگه یه پسر واقعا یکی رو بخواد، خودش براش پا پیش می ذاره.
خودش قدش اندامش و....خلاصه بگم همه چیش ولی نمی دونم چکارکنم بعدمیترسم یه چیزی بشه توعالم نزدیکی وفامیلی زشت باشه:302:
اصلان نمیتونم فراموشش کنم درضمن خواهرم اصلان ازمادرش خوشش نمیاد
سلام
به تالار همدردی خوش اومدی
چه خوب کردی که اومدی اینجا :72:
الان می تونی کلی اطلاعات کسب کنی و برای زندگی مشترکت با کلی آگاهی بری جلو
خوش به حالت
اجازه میدی یه کم با خودت آشنا بشی ؟
منظورم اینه که شرایطت رو برای ازدواج بسنجی
ببینی چه چیزهایی برای ازدواج ملاک هست
چه چیزهایی رو باید تحقیق کنیم و ...
یه مقاله توی تالار هست که خیلی باحاله
ابراز محبت دختر به پسر
حتما بخونش
راستی در مورد سئوالهای بالا هم فکر کن
ببین دوست من :72:
من فرض رو براین میذارم که شناختت و هدفت و انتخابت و دوست داشتنت عاقلانه و منطقی هست و کاریه روز دو روز نیست.
پس این موضوع دو حالت داره:
یا میخوادت
یا نمیخوادت
اگر بخوادت،خودش پا پیش میذاره،دیر یا زود .
اگر نخوادت،هرکاری بکنی نه به سمتت میاد ونه حتی بهت فکر میکنه،پس در اینصورت باید بیخیال کل داستان بشی. :(
عزیزم ارسالهات رو تو همین تاپک بزن تا بهتر بشه راهنماییت کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
من ریاضی میخونم و وضعیت درسی عالی دارم :325:واون هم دانشجوی مهندسی است وبه خاطراینکه فامیل هستیم میشه گفت ماهی دوبارهمدگرو میبینیم...ولی مشکل من اینجاست که من جزسلام واحوالپرسی نمیتونم چیزدیگه ای بگم !حتی دفعه ای پیش که دیدمش قلبم برای یه لحظه ایستاد وصورتم سرخ شد!حالاچکارکنم بفمه نمیدونم؟!کمکم کنید:43::324:
[quote]چکارکنم بهمه دوستش دارم وعاشق ام!!!
srr72 عزیز
به سرای همدردی خوش آمـــــــــــــــــــــــ ـدی عزیزم :43:
هدفت چیه از اینکه می خواهی بفهمه دوستش داری ؟
ازدواج ؟
دختر خوب ، در سن حساسی هستی و باید خیلی مواظب احساساتت باشی که محور رفتار و تصمیماتت نشه . الآنم معلومه کاملاً احساسی شدی و اونچه جذبت کرده همش ظاهریه و همینم نشونه شدت احساسی بودنته .
بهتره عاقل باشی عزیزم و از تمرکز روی اون بیرون بیایی و سنگینی و متانتت رو حفظ کنی . به درست برس ، و بدان که اگر برای ازدواج هم بخواهیش فعلاً موقعیتش را نه تو داری نه اون پس در تنور احساسات ندم .
این تاپیک رو بخون :
http://www.hamdardi.net/thread-3528.html
.
[color=#9400D3]سلام دوست عزیز
چرا اصرار داری که حتما ایشون بفمهن که شما بهش علاقه داری .......
گفتی که رشتت ریاضی ودرست هم خوبه .... اگه حالا شما بیشتر رو درست تمرکز داشته باشی وان شاءالله یه رشته خوب قبول بشی وواسه خودت یه افتخاری کسب کنی مطمئن باش شک نکن هرپسری حتی اون آقاپسره خواهان خواهان شما خواهد بود ..ارزش شما بیشتر از اینه که بخوای برای دوست داشته شدن التماس کنی...
اینو هم بدون حتی برای اون آقا هم ازدواج زوده مطمئن باش .....
سعی کن دیگه بهش فکر نکنی آروم آروم .....
یه هدف عالی برای خودت تعریف کن (ادامه تحصیل تو یه رشته خوب).همه سعی وتلاشتو بکن برای رسیدن به هدفت:104::104::104:
خواهر گلم مطمئن باش اینجور حالات واحساسات برای اکثر دختر ها تو این سن سال اتفاق میفتده و مورد شما اصلا استثنا نیست حتی واسه من هم پیش اومده بود ولی مهم اینه که به این احساساتت پر وبال ندی ویه خورده مغرور باشی ..اما بعد چند سال که گذشت کلا شرایط ومعیارهای شما فرق خواهد کرد وحتی به این حرفهات خواهی خندید.. مطمئن باش[/color]
خیلی سخته ولی نمدونم بایدچکار کنم که فراموشش کنم آخه تقریبا میشه گفت یک ساله که دوستش دارم !حتی تاقبل از اینکه اون رادوست داشته باشم میشه گفت که ازش متنفربودم ....!!!!!!:300:----ازدواج توی شهرمابرای یه دخترتوسن 17سال چیزی تعجب آوری نیست یه دخترامسال مدرسه ماسوم دبیرستان رشته انسانی حامله است ومیشه گفت توی مدرسه حدود30تاعقدکرده و20تاازدواج کرده داریم البته من زادگاهم این شهری که در آن زندگی میکنیم نیست وحتی زبان این شهر با زبان مادری ام فرق میکند:310:..وازنظرتحصیلی خانواده ام درسطح خیلی عالی هستن ومن نمی خواهم قبل ازرفتن به دانشگاه و اخذ مدرک حداقل لیسانس ازدواج کنم ولی ....:43::43:ممنون اگه راهنمایی کنید