-
زود عصباني مي شم
سلام به دوستاي خوبم :72:
قبل از هر چيز از راهنماييهاتون كه در تايپيكهاي قبل به من داشتيد ممنونم :72:
از وقتي عقد كردم خيلي زود عصبي ميشم طوري كه بدنم مي لرزه و ضربان قلبم بالا مي ره ، البته خيلي زود آروم ميشم و پشيمون از حرفايي كه زدم :302:
چكار كنم كه بتونم عصبانبتم رو كنترل كنم ؟
-
RE: زود عصباني مي شم
سلام
خیلی خوبه که شما متوجه این اشکال شدید و سعی در برطرف کردن اون دارید .
این بالارفتن ضربان قلب نشون میده که شما مسئله پیش آمده رو خیلی بزرگ میکنید طوری که اون احساس رنجش و عصبانیت بر روی شما تاثیر مستقیم دارد . و این نشانه های احساس محوری است
بهتره در مواقعی که عصبانی میشید سعی کنید فکرتان را منحرف کنید و در لحظه عکس العمل نشان ندهید . تا زمان بیشتری برای کنترل احساسات خود و تعدیل واکنش داشته باشید
توضیحات بیشتری لازم هست
واکنش شما موقع عصبانیت چگونه است ؟
معمولا چقدر طول میکشد؟
موضوعی که در رابطه با آن عصبانی شدید چقدر اهمیت داشته ؟
این تاپیک مفید روهم مطالعه کنید
http://www.hamdardi.net/thread-13679.html
-
این یکی تخصصص خودمه!:311:
البته ببخشیدها! چون مراجع خصوصی (همسرم را :16:) داشتم و به طور عملی و علمی پیگیرش بودیم؛ یه کم متخصص شدم ها!!!!!:311:
اولین و بهترین راهکار اینه که شما به این تفکر باور داشته باشید که من الان عصبانیم؛ هر رفتار و حرفی هم که بزنم توی این لحظه برام پشیمونی میاره؛ پس بهتره هیچ کاری نکنم!
دومین توصیه اینه که شما در هر حالتی هستید؛ تغییر حالت بدید! یعنی اگه نشستید، بلند شدید؛ اگه ایستادید، یه کم راه برید؛ و خلاصه کاملا متفاوت از حالت قبل رفتار کنید!
سومین راه اینه که مثل ماشینی که در حال حرکته؛ اما وقتی به چراغ قرمز میرسه؛ می ایسته! پس شما هم موقع عصبانیت یه ایست محکم به خودتون بدید!توقف!:72:
راه حل بعدی اینه که بعد از یه مدت سعی کنید وقتی عصبانی میشید شروع کنید به شمردن؛ مثلا از 100 شروع کنید و به پایین و معکوس بشمارید؛ یعنی همون منحرف کردن فکر که باران عزیز هم اشاره کردند!
مرحله ی بعد اینه که توی محیط هایی که تنش براتون ایجاد می کنند؛ ابتدا کمتر رفت و آمد کنید تا به مرور زمان که تسلط بیشتری به خودتون داشتید با کنترل بهتر احساساتتون بتونید بهتر تصمیم گیری کنید!مثلا اگه قراره در حایی به کسی که شما رو عصبانی کرده یه سیلی محکم بزنید؛ در اون لحظه؛ برای یه دقیقه به خودتون فرصت بدید که بهترین راهکار رو انتخاب کنید!:43:
به هر حال خوشحالم که به دنبال رفع مشکلتون هستید!:46:
-
ممنون از راهنماييتون باران جان :46:
واکنش شما موقع عصبانیت چگونه است ؟
خيلي عصبي و پرخاشگر مي شم
معمولا چقدر طول میکشد؟
زياد نيست معمولا تا نيم ساعت بعدش آروم ميشم
موضوعی که در رابطه با آن عصبانی شدید چقدر اهمیت داشته ؟
زياد مهم نيست ، بعضي وقتها هم سوء تفاهمه
آخه من يكم بدبين هم هستم همش فكر ميكنم كه فلاني در مورد من چي گفته يا چي فكر مي كنه مخصوصا در مورد خانواده شوهرم ، البته اين تفكرات از اعمال اونها هم نشأت مي گيره يعني اونا باعث شدن كه من اين طوري در موردشون فكر كنم ، ولي در كل هميشه افكار منفي مي آيد سراغم مثلا فكر مي كنم اگه خداي نكرده اتفاقي براي نزديكام پيش بياد چكار كنم :302:
يا اگه مثلا شوهرم يه روز با من خوب رفتار نكنه فكر مي كنم زير سرش بلند شده :163:
دل عزيز ممنون ، حتما از اين روشها استفاده مي كنم :72:
-
سلام
با توجه به توضیحاتی که دادید اگر در لحظه عصبانیت ، خودکنترلی بیشتری داشته باشید و سعی کنید که هیچ کاری در اون لحظه انجام ندید و هیچ برخوردی نکنید بعد از گذشت مدتی به طور کل عصبانیتتون از بین میره چون پایه و اساسی نداشته بنابراین بهتره رو این قضیه بیشتر متمرکز بشید و تلاشتون رو بکنید که این مهارت رو بدست بیارید
همیشه در برابر اتفاقات پیش آمده ای که موجب عصبانیت شما شده فکر کنید و احتمالهای مختلف رو بررسی کنید و سعی کنید ذهنتون رو متمرکز افکار مثبت و جنبه های مثبت قضیه کنید . همچنین سعی کنید از کاه ، کوه نسازید .
در مورد خانواده همسر شما باید تمرکزتون رو از روی اونها بردارید و تمرکز زدایی کنید تا کم کم حساسیتتون کمتر بشه .
اما در مورد افکاری که به سراغتون میاد باید سعی کنید کنترلش کنید جلوش رو بگیرید این افکار آفت زندگی شماست و باعث میشه نتونید از زندگی لذت ببرید . سعی کنید اصلا به آینده فکر نکنید و به لحظه ای که در اون هستید و نعمت هایی که در زندگی دارید فکر کنید و اینکه چطور باید از امروزتون بیشترین بهره رو ببرید .
توصیه های دل عزیز رو هم جدی بگیرید .
مشکل اصلی شما کنترل احساس و افکار است . باتوجه به اینکه خواستار رفع مشکلتون هستید باید بیشترین تلاشتون رو برای بدست آوردن مهارت های لازم انجام بدید .
این تاپیک رو هم حتما مطالعه کن
http://www.hamdardi.net/thread-10908.html
-
موقع عصبانيت تا جواب ندم آروم نمي شم
خيلي وقتا سعي مي كنم عصبانيتم و كنترل كنم
خيلي با خودم كلنجار مي رم كه افكار منفي سراغم نياد ، وقتي مياد استغفرالله مي گم و فكرمو منحرف مي كنم ، ولي هر چند وقت يه بار ميان سراغم
ممنون باران جان حتما ميخونم تايپكو :72:
-
سلام دوست عزیز
سعی کن تفکرات منفی رو که به سراغت میاد سریعا افکار مثبت جایگزینش کنی و خودت رو وادار کن که در روز حداقل یک بار به نکات مثبتی که در زندگیت داری فکر کنی و اونها رو مرور کنی و همینطور به آینده خوش بین باشی . حتما این کار رو انجام بده و نگذار که افکار منفی روی زندگیت تاثیر بگذاره .
این تاپیک رو هم حتما مطالعه کن .
قدرت ضمیر ناخودآگاه
-
سلام . دوست خوبم بسيار شنيديد كه ميگن: هميشه پيشگيري بهتر از درمانه. بنابرين بهتره اصلا عصباني نشين كه بخواين كنترلش كنيد. :310: اما خوب عصباني نشدن هم مهارت خاص خودشو داره. من چندتاشو كه خودم در مقابل عصبانيت استفاده ميكنم براتون شرح ميدم، اميدوارم براي شما هم مفيد باشه. (البته ناگفته نماند منم گاهي عصباني ميشم اما خيلي كمتر از گذشته كه با كوچكترين مسئله از كوره در ميرفتم.:227:)
1. هميشه شرايط كسي رو كه عصبيتون ميكنه درك كنيد. كسي كه در شرايط نرمال نيست دري وري زياد ميگه:311: ، پس نيازي نيست حرفاشون واستون مهم باشه و حالت تدافعي بگيريد. وقتي منطقي شدن، با هم در آرامش صحبت كنيد.
2. اما اگر چيزي عصبيتون ميكنه بگيد طبيعته و تقدير و حكمت. كاريشم نميشه كرد.:43: البته بايد معني هر سه شو به جا و درست درك كنيد.
3.ديگران رو هم صاحب اختيار بدونيد. افراد ديگر هم مانند شما انسانند و حق دارند انتخاب كنند و در انتخاب هم اشتباه كردن طبيعيه. هيچكس كامل نيست. دليلي نداره كه اگر ديگران اشتباه كردند با عصبانيت شما مواجه شن.
4. آيا مسائل اونقدر مهمند كه شما به خاطرش به سلامتتون آسيب برسونيد؟ پس ساده تر به مسائل نگاه كنيد و لازم بود از كنارش رد شين.
5. به خدا توكل كنيد و وقتي به خدا اعتماد كردين مطمئن باشين هر چي به صلاحتونه پيش مياد. پس در آرامش بمونيد و باور كنيد كه به هر حال شما پيروز خواهيد بود.
6. هميشه از صحنه اي كه ممكنه عصبيتون كنه، يه تصوير خنده دار بسازين و در آخر بخندين. مثلا اگر اومدين خونه و ديدين اتاقتون دست خورده و به هم ريخته است، ناخودآگاه كمي عصبي ميشين، پس سعي كنيد چنين تصويري بسازيد كه كسي اومده تو اتاقتون دست زده به وسايلتون، اول كلي دنبالش گشته، بعد اومده بره بيرون، خورده زمين:311: بعد كلي گريه كرده و از كارش پشيمون شده و گذاشته سر جاش و بعد هم اومده عذرخواهي. اينه كه راحت فراموش ميكنيد و براتون مثل يه موضوع خنده دار ميشه. بعد كه منطقي تر شدين به خودتون ياد بدين كه بايد رفتارتون كنترل شده باشه، اونوقت بريد به شخصي كه اتاقتونو به هم ريخته با خوشرويي تذكر بدين كه از اين كار خوشتون نمياد.
به هر حال عزيز اين چند روز جواني رو خوش باش مخصوصا اين دوران عقد و نامزدي كه خيلي خوش ميگذره...:43:
موفق باشي خانومم.:46:
-
متشكرم هميشه تنهاي عزيز و همه دوستان كه وقت گذاشتن و به من كمك كردن :72: